-

Att inte känna sig älskad av sina egna föräldrar måste vara det värsta som kan hända ett barn



Botkyrka Reunion @ Hågelby

I lördags var jag och Älskling med mamma i Hågelby på Botkyrka Reunion, trodde det skulle vara värsta skiten om jag ska vara ärlig. Men det var ju hur bra som helst, träffade många som jag inte träffat på år och dar. En gammal killkompis som spelade i ett av banden också, dem var riktigt grymma. Sen var det första gången jag hörde riktigt heavy metall musik, det var ju så sjukt häftigt. Jag alltid hatat det när jag hört det genom radio eller mp3 osv men live. Det var häftigt. Fick 2 ballonger också, hihi!



-

Igår övningskörde jag upp till Sjukhuset med min Älskling och mamma, var hellugnt tills pappa mötte mig vid hissdörrarna på plan 8. Farmor låg och kollade ut genom fönstret, och hon reagerade inte ens på min beröring vid hennes arm. Jag fick gå runt sjukhussängen och klappa på henne, visste inte vad jag skulle säga. Blev mest stum. Jag fick fram ett klent "Hej farmor" och hon kollade på mig i vilket som kändes som en evighet. Jag såg ju att det var hon där inne, även fast det inte såg ut som henne på utsidan. Hon bara låg där och blinkade, tyckte så synd om henne. Hon som inte sagt ett ord på 3 dagar fick fram "Hej Älskling" till mig, och det värmde så läskigt mycket så jag var tvungen att rusa ut därifrån med tårar i ögonen. Jag önskar det fanns någonting jag kunde göra för henne, men det finns det inte. Läkarna har redan sagt att det är kört. Det är livets gång, men det känns som att alla bara försvinner! Jag kan inte glömma dem bilderna jag fick från igår, har knappt kunnat sova på hela natten men som tur är så har jag världens bästa pojkvän som håller om mig och trycker mig till sig varje gång jag började röra på mig. Jag älskar dig, och jag älskar dig farmor <3



RUTSTORE.SE

Price poncho Price pip cardigan
Price mc quilt jkt

239 kronor & 399 kronor



-




Resan bokad!

I september åker jag och min älskling till lägenheten. Längtar något enormt, inte alls långt kvar nu! Nu ska han minsann få se varför jag alltid blir så exalterad så fort vi börjar prata om Spanien! Älskar landet, vill bo där. Åh, fan vad grymt.
Har sökt massa jobb igår och idag, dock hade det inte kommit in så många nya det senaste dygnet men 2-3 stycken ansökningar blev det i alla fall. Tydligen gäller det ju att ligga i..
Älskling drog till jobbet runt 06.45 idag, kunde som vanligt inte somna om så jag ligger fortfarande i sängen. Nu ska jag upp, äta en frukost, tvätta, städa, gå ut med hunden och träna. Ikväll får vi den andra beskedet.. hoppas på det bästa. Berättar fall det är 100 annars får ni vääääänta! :)



Arbetsförmedlingen

Vart på Arbetsförmedlingen nu äntligen, men tyvärr kunde jag inte få någon hjälp försen i september. Kul va?! Skitställe att stå i Hallunda när jag bor i Rönninge. Totalt värdelöst. Men idag sökte jag faktiskt några jobb, gick upp klockan 8 när älskling åkte till jobbet, har suttit hela dagen och filat på mitt cv. Får hoppas att jag får napp på någon!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!