Think about love as a never ending story



Well guys, I think i got it. Nu är det bara vänta..




I can do this

Pirr pirr pirr. Nu ska jag snart börja röra mig för att åka till arbetsintervjun. Tänk om jag gör bort mig? Tänk om jag säger heeelt fel saker? Nej. Så ska jag inte tänka nu. I can do this, även om jag inte får jobbet så är det en övning. Hoppas på det bästa helt enkelt. Suttit hela gårdagen och idag och fifflat på vad jag kan ge för svar på deras frågor. Måste rusa!







Thank us enough

Har varit och övningskört ett par dagar nu, och förra gången fick jag äntligen köra på vägen, även fast det var riktigt mycket att hålla koll på. Sjukt stressigt. Men sånt kommer väl med tiden antar jag, övning ger färdighet. Imorgon ska jag ut med pappa igen, får se vad han tycker att vi ska öva på då.

Ligger och kollar på Simpssons nu samtidigt som jag letar efter ett vitrinskåp. Dem hade ett jättefint på Inn och finn men när jag åkte dit i veckan så fanns det inte kvar. Så jävla typiskt. Min vanliga tur eller? Åh. Så nu ska jag leta upp något på internet, jag skiter i om jag inte får se det irl. Jag har köpt vinglas, shotglas och martini glas som måste ha någonstans att ta vägen. Så vet ni någonstans där dem säljer mini vitrinskåp? Sånna som går till midjan ungefär?


Bild lånad från: www.google.se



You wanna go were everybody knows your name

Hej. Varit lite dålig uppdatering dem senaste dagarna men har väl haft "fullt upp helt enkelt".. I fredags så var jag, Sara och Malin på passi, sen kom Abbe och dem andra, det var faktiskt en trevlig kväll. Skönt att vakterna är så trevliga! Känns verkligen som att dem älskar sitt jobb. Med tanke på jobb så har jag en arbetsintervju på onsdag, pirrigt. Min första riktiga arbetsintervju, tack vare min älskade Sara www.oos.blogg.se som i stort sett har fixat fram den till mig. Mmm, får se hur det blir med det.

Nu är i alla fall nästan allting klart i mitt rum, jag monterade upp min otroligt vackra byrå från IKEA, helt själv. Tog dock cirka 6 timmar men är man envis så är man. Okej, jag fick liiiite problem med ena lådan, den ville liksom inte in. Men när jag vaknade nästa morgon så satt den där. Helt perfekt. Tack mamma haha

KVIBY Byrå med 4 lådor vit Bredd: 136 cm Djup: 53 cm Höjd: 107 cm
Bild lånad från www.ikea.se



Sneak a peak







Så ser mitt rum ut i stort sätt, just nu i alla fall. Idag blir det mer inredningshopping. Nu ska jag ut på en promenad med mamma och doggisarna. Vi ses sen!





Say it again for me

Sitter här med min andra kopp kaffe, guchelov tog jag inte en espresso i alla fall! Har blivit medlem i arbetsförmedlingen, men en hel del kvar att fixa på min profil. Dock hinner jag inte göra det ikväll, eller snarare inatt eftersom klockan är halv två och jag ska upp relativt tidigt imorgon för att göra en hel del ärenden. Nu tar vi tag i skiten!

Måste bara visa dagens köp, tror det är min första bok i hela mitt liv som jag faktiskt ser fram emot att läsa. Har sneglat på denna bok i veckor och idag blev den min. Har redan läst 2 kapitlen, hihihihi.









But I do, love you..

Runt 11.00 tiden imorse kom pappa förbi så att vi kunde åka och köpa en ny tv till mig och övningsköra. Gick runt på netonnet (som btw är typ den bästa elektronik affären jag besökt, inga jobbiga försäljare som står och glor och frågar konstant om man behöver hjälp med något). Efter cirka 1 timme hade vi hittat en 32 tums tv av samsung för 3.300 och skulle gå och betala när vi insåg att det var en dataskärm vi hade plockat med oss, haha. Så det var bara att gå runt och fortsätta leta, humöret började svikta lite då om man säger så haha! Tillslut hittade vi en i alla fall. Dock bara en 22 tum men den räcker gott och väl för mig.


2.300 kronor





Sunny

Sitter och kollar på Idol med Mona. Har precis beställt 88 eyeshadow palette. Finns och köpa på www.kosmetikan.se satt och kollade på makeup videos och i princip 90 % av människorna där använde sig av denna, då kände jag bara att den måste bli min. Idag.


Bild lånad från www.google.se




And they tell us we're crazy

Igår var jag ute med Sara på sveavägen 39, där stället Vapo?? (ja vafan hette det) ligger. En mysigt liten krog, så skönt att servitrisen kommer fram till bordet när man ska beställa, så man slipper stå och trängas i en kö. Efter ett tag kände vi ändå att vi ville ha lite mer drag så vi började googla för att kolla vad som hade öppet på en söndag och fann sidan www.krogkoll.com en grymt bra sida. Du klickar bara in din ålder och ser både öppettider och inträdesavgifter till alla ställen i Stockholms innerstad. Love it, denna sida kommer användas flitigt.

Btg85 götgatan 85
City krogen vasagatan 46
Clas på hörnet surbrunnsgatan 20
Eriks gondolen stadsgården 6
Gröne jägaren götgatan 64
Harry B james regeringsgatan 47
Hemma Hos kammakargatan 22
Högbergs götgatan 33
Inferno drottninggatan 85
La Habana sveavägen 108
Lion Bar sveavägen 120
Musslan dalagatan 46
Mården tulegatan 24
Nivå 22 fridhemsgatan 17
Norrport roslagsgatan 38
N'see Bar kungstensgatan 25
Paus rörstrandsgatan 18
Rabarber karlbergsvägen 52
Rival mariatorget 3
Skeppsbar skeppsbron 44
Soft bar malmskillnadsgatan 40
Star bar (kareoke) St eriksgatan 22
Tiki Room birkagatan 10
Treat roslagsgatan 2
WC skånegatan 51
Vimmel hagagatan 4
Hard rock café sveavägen 75
M/S Gerda norrmälarstrands kajplatser 466
Knast upplandsgatan 7
Mackinlay's Inn fleminggatan 85
Glenfiddich Warehouse västerlångatan 68
Oconnells nygatan 21
Lokal scheelegatan 8
Glada Stinsen rosenlundsgatan 23
Blå Dörren södermalmstorg 6
Loch Ness Taverna wollmar Yxkullsgatan 5
La Cucaracha bondegatan 2
Mera Bar norrlandsgatan 33
Mest götgatan 44
Underbara Bar östgötagatan 33
Bull and Bear Inn birger jarlsgatan 16













In something i left

Håller du mig kvar i nått jag lämnat
Du håller mig kvar i nått jag lämnat, för länge sen
Jag har tänkt men aldrig fått tala
Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls



When the bridges don't see



Du är stor som en ande
Och gör mig liten som få
Men du får mig att le som ingen annan
Och sjunka lågt och be om mer




Purple rain



så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
som om hon skulle försvinna då




We used to sing




My brown eyed girl

Har precis druckit dagens första kaffelatte, och nu börjar det regna. Riktigt mysigt! Kanske ska förbi In och finn sen för att inhandla lite mer saker, det finns alltid något man kan köpa till hemmet! Egentligen skulle jag köpt ny säng idag men det blev inte av eftersom Ante ska komma hit och lägga klart mitt golv. Så det får bli imorgon istället! Någon som har något bra tips på vart man kan köpa riktigt snygga sängar, förutom IKEA? Åker jag till IKEA vet jag att jag kommer komma hem med den typiska malm sängen, i just know it..


Bild lånad från www.google.se



I wanna know




The Bridge



Igår drog jag, Micky, Sara och Jenyi iväg till The Bridge. Tack vare Kim slapp vi stå i den som kändes, oändliga kö. Väl inne så blev det tjaffs i kön till baren och det fanns absolut ingenstans att sitta, men efter en timme så släpptes allt och det blev en lyckad kväll! Om 5 minuter ska jag möta Micky för att gå ner och köpa lite film och godis, ska ha en riktig myskväll.




Some people live for the fame

Idag blir det en tjejmiddag @ my place. Jessica, Micky, Jenyi och jag. Skulle egentligen varit fler men jag får skylla mig själv när jag skickar ut inbjudningarna 3 dagar innan.. Anyway! Tonight's gonna be a good night. Har haft två pojkar tjatandes på mig att jag ska komma till deras krog, så får väl dra dit rååå.. ;)

Måste åka till Tumba senare, ska köpa mat tills ikväll och sen tänkte jag in och köpa en prinsesskrona till Jenyi om hon ska ha på sig ikväll. Nu måste jag sminka mig och sen gå ut med hundarna.




Funky town

Aaah, jag älskar verkligen att idol är på tv igen! En av höjdpunkterna på året. Under pausen så ringde söta Johanna som var duktig nog att vara ute på en promenad, skulle lätt gått med henne om jag bodde kvar i Tullansh. Har precis pratat klart i telefon, blev riktigt förvånad över samtalslängden men jag klagar icke! Nu ska jag faktiskt försöka gå och lägga i mig, imorgon blir en busy day hey hey!






Move in




With every heartbeat




Week as I am

Igår blev det en spontan tripp till Södertälje för att möta upp Saga och Sara på Stanleys. Jag och Sara blev kvar till runt 1 någon gång skulle jag tro. Därefter hem till Conny där jag träffade Saras pojkvän för första gången, Sebastian. Helt sjukt att vi inte har träffats innan med tanke på att Sara är en av mina närmsta vänner. Hursom, blev lite knas på slutet så jag fick sova i Södertälje. På morgonen gick vi och skrattade hur vi såg ut, jag hade en fest outfits och ett par gymnastikskor utan strumpor och lack leggins till det, kände mig inte sådär jätte glamourous! Jag kom hem, åt frukost och därefter åkte vi till Hornbach för att köpa lite golvlister, blev jättehöga vita, vintage stuk. Jättefina i alla fall! Tog en kebab på hemvägen, sen kom pappas polare Ante och la mitt golv. Äntligen är det lagt, så fint! Och äntligen kan jag börja inreda mitt rum ordentligt, nu är liksom basen lagd.
Bild kommer upp senare



Down on the corner



Lost in time, I can't count the words



Highway

Idag fyller världens bästa vän 20 år. Känns helt sjukt, att du endast var 9 år gammal när jag träffade dig första gången, och jag var en liten snorjäsh på 7 barre. Hoppas du får världens bästa födelsedag! Imorgon ska vi fira dig som du aldrig blivit firad förr haha!







Shut your mounth shawn

Snodde den här från www.johannawennerlund.blogg.se

1. När fyller du år? Idag, den 6 sep. Äntligen 18, freedom!

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Micky

3. Hur lång är du?  171 cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Dumpad

5. Vem ringde du senast? Sandy

6. Vem ringde dig senast? Sandy

7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Jag hatar att smsa, men det blir lätt det ändå

8. När såg du senast din mamma? För ett par timmar sedan

9. Vilken ögonfärg har du? Blåa

10. När vaknade du i dag? 12.00

11. Vad fick dig verkligen att skratta senast? När en utav killarna i bussen igår körde tops dansen

12. Hur stor är din säng? 1.60

13. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar

14. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan

15. Hur många kuddar har du i sängen? Vet inte, lägger mig alltid under kuddarna

16. Tycker du om kinamat? Nej, inte direkt

17. Tycker du om kaffe? Jag skulle dö utan min espressomaskin

18. Vad dricker du till frukost? Kaffe och en chiliburn tablett

19. Tycker du om att mysa/kela? Med rätt person ja, vänner också!

20. Vad spenderar du helst pengar på? I love shoes

21. Äger du dyrbara smycken? Ja, släktsmycken

Vilket är ditt favoritprogram på tv? Det okända, 2 and a half men, how i met your mother

24. Kan du rulla med tungan? Yes

25. Vem är den roligaste människan du känner? Min morbror

26. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Min dopklänning

27. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Min bästa Sandy som har arrangerat min födelsedag imorgon

28. Finns det något du ångrar? Självklart. Don't shit were you eat

29. Ditt favoritgodis? Surt

30. Har du beslutsångest inför något just nu? Nej




Do you ever get to the point?

Igår åkte jag och www.miccky.blogg.se iväg till Huddinge för att möta upp resten av folket. Vi åkte runt i en jägermaisterbil, fett pimpad inuti haha. Förutom att det var lite för rökigt när cirka 15 pers satt med cigg samtidigt så var det riktigt trevligt. Kände mig som en torrboll dock, men var lite seg från dagen innan. Vi satt och sjöng och åkte runt i Huddinge, visätra och en tripp in till stan sedan vidare till Högdalen där vi skulle plocka upp ett par tjejer till, för att göra en lång historia kort så möttes vi av blåljus, hälften hann smita men jag och mina klackar.. Jag lyckades till slut smita med micky och 2 andra tjejer, och hittade hem till 05.00 någonting.






I have dissapointed you

Igår kom en vän över, vi åt middag och sedan började vi dricka och spelade kortspel. Efter lite tjat på Micky så drog hon upp till sig och packade ner sina cider och kom hit igen för att joina oss. Ehm, tralalla. Vad skulle jag säga? Juste. Vi skulle till Rågsved men kände efter många om och men att nja, inte idag va. Så vi stannade hemma, och så kom Robin och Pontus hit ett par timmar innan vi drog till Sudden. Kvällen slutade med att vi tog taxi hem till mig, käkade hårda mackor och däckade i en varsin soffa. It's a hard life.




Billionaire




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!