I'm sorry

Godmorgon.. är sjukt trött. Min kväll bestod av en massa oroandes och slutade i mer eller mindre skit rent ut sagt. Och började likaså. Hoppas kvällen blir bättre.




Sexual feeling

Sådär nu är det klart! Jag har nu beställt ett gele kit. Känns grymt bra faktiskt. Så nästa onsdag sätter jag igång, kommer endast ta 250 kronor så passa på!
Såhär gör ni för att kontakta mig:
Maila [email protected] och säg när ni vill göra naglarna, svårare än så är det inte!




Contact me for more information please

Har precis kollat klart på Idolerna, jag tror nämligen att Rabih kommer hänga löst ikväll, vad tror ni? Sitter och kollar på Circus Möller, haha sjuk humör den grabben har alltså. Och nu kom min favorit in.

Nu är morgondagens planer i allafall bestämde, blir ett gäng i alla fall så får se vart kvällen tar oss helt enkelt. Saknar min bebis nu, hoppas han sover här ikväll.


Läs Rabih's blogg här ---> http://rabih.idol.tv4.se/



Are you crazy

Igår var det myskväll med min pojkvän, trodde aldrig att han skulle komma men det gjorde han ändå, prins som han är. Vi mös med pez godis, ballerina-pepparkakor och julmust. Det är sjukt hur mycket jag längtar till julen, speciellt dofterna av mandarin, julmust och clementiner med kryddpärlor på. Hur som helst så såg vi på "the proposal" 3 av 5 godisar!




Baby give it up

Hej!

Nu sitter jag på mammas kontor, ska snart bege oss mot garaget och fixa lite saker. Idag ska jag nog bara ta det lungt får se vad som händer. Skulle träffa en kompis men hon har fått öroninflammation så det är nog kanske inte en sån bra idé, hoppas hon mår bättre imorgon i alla fall.

Halloween imorgon. Jag har inga planer om vad jag ska klä ut mig till, inge direkta fest planer heller faktiskt. Inte känner jag någon panik för det, jag har bara lust att klä ut mig riktigt fult med några nära vänner och skrämma skiten ur alla som kommer och plinga på. Barnligt? Totally.




Misiu

Nu ska jag röra mig mot IKEA, mamma gick med på det äntligen efter cirka 2 veckors tjat. Vi hörs sen!
"Glöm inte att det bästa med mig som bloggare är att jag bjuder på mig själv"




Love to eachother

Köpte en ny mascara från Isa Dora. Brukar inte tycka dem är speciellt bra men den här gav rätt bra underfransar faktiskt, men den torkar väldigt fort vilket jag hatar för då när man ska måla på det andra lagret så blir det smuligt eller hur man ska uttrycka det.
 
Så den här rekomenderas för er som aldrig riktigt får till era underfransar

Flashy curl, Isa Dora 130 kronor.



I just stay the same

Var och tränade igår på gymmet, körde bara en timme med Linnéa. Har inte så grym träningsvärk idag som jag hade förra gången, tackar för det. Bara lite i axelbanden men det går över till imorgon då det är dags för ett nytt träningspass, undrar bara om jag kommer hinna.






I use to laugh it off

Hej! Vet ni när jag steg upp i morse? Halv nio. Jag som skulle sova ut riktigt ordentligt idag, äsch, nu missar man inte dagen i alla fall. Sitter på mammas kontor nu, håller på att sminka mig. Sedan hoppas jag på att vi ska åka till IKEA, måste köpa lite nya garderober till walk in closet'n. Skulle faktiskt sitta fint att designa ihop sin egna.

Senare ska jag egentligen till min pojkvän, men jag hoppas att han kan vara en ängel och komma till mig ikväll istället pga. garderoberna osv.




And I be loving you all the time

Jag hatar italienska. Jag verkligen hatar det. Det är inte alls en sexig språk, det är som spanska fast med bebis attityd. Oh, ni tror mig inte?

TEX

- Hola mi amo sara (Spanska)
- Ciao, mi chiamo sara (Italienska)

Blä, over and out!




You're breaking my heart

I'm happy just to be with you on big holidays, but for you it's not




Ever since

Jag köpte en french liner från Depend till min mamma. Jag hjälpte henne nyss och hon tyckte jag var jätte duktig, också med tanke på att jag redan har naglar. Så nu tänker jag om jag kanske ska börja göra naglar? Svart då alltså för cirka 250 kronor med tanke på att jag är nybörjare.




Well maybe you should

Okej då, det blev väl lite shopping i Skärholmen på Lagerhaus. Den är den enda inredningsaffären där jag verkligen tycker om allt. Köpte en jätte söt jul kalender med chocklad i, en för varje dag. Sedan lite annat smått och gott.




One of us is going to be alone

Nu ska jag gå och packa träningsväskan och sedan bege mig till gymmet med Linnéa och Malin. Har verkligen slarvat med träningen det här lovet, inte bra alls. Efter det ska jag iväg på en shoppingrunda trots att jag inte kan spendera mer pengar egentligen.

Vi får se hur det går. Tror ni jag kan stå emot frästelsen?




We're out

Dagens planer är egentligen att packa för morgondagen, "vi ska på kryssning" var planen men jag vet inte hur det blir längre. Känner mig inte så peppad heller på att gå upp 4.00 imorgon bitti men vi får se hur det blir. Nyss kom mamma innanför dörren, och nu ska jag gå och ta på mig lite mjukiskläder sedan ska vi åka iväg och hyra film och mat. Så mumsigt.




You are my home

Kollade igenom en bloggs bilder, bara massa kärleksbilder och sånt sött sedan stötte jag på denna..


 
Jag bara log när jag såg den, för det är som en minne mellan mig och min pojkvän. När jag brukar ta ett bad tar han en dusch och då och då säger han mitt namn och när jag kollar dit har han alltid skrivit något sött till mig. Det är då jag förstår hur underbar han verkligen är, hur lyckligt lottad jag är.



Damn you look good

Jag har sovit hos Micky lördag-måndag och då bloggade jag inte, men det förstod ni nog. Vi åkte till Liljeholmen och shoppade lite, där fick jag med mig det nödvändigaste.






Pälsmössa Brun
Jättehärlig mössa från Lindex 179 kronor


ACO FACE Bronze creme

Ett måste i badrumskåpet, cirka 75 kronor styck på Apoteket
-  samt en isadora mascara, tre par trosor och ett par leggins från gina tricot reklamen (har ej kommit ut på hemsidan/webbshoppen)

 




Today's the day

På det här lovet har jag varit lite upptagen därför har jag inte haft tid att blogga, men det förstod ni nog. Jag fixade naglarna hos Saga med Malin, men igår gick ena nageln av så får boka tid för att fixa den.




Breaking my heart

Nu ska mamma göra lite american pancakes till mig, har alltid velat provat de men aldrig haft tid eller ork för att fixa det själv eller gå på fik där de serverar detta. Så nu tänkte jag gå ut till köket och hjälpa henne lite. Därefter ska nog min pojkvän komma hit ikväll, ska utnyttja mina naturgodis-checkar och sedan kommer vi sitta bänkade framför IDOL!!




I'v been waiting for you

Snart kommer min pojkvän hit, då ska vi nog ta ett bad tillsammans och sedan ha en riktig myskväll! Tror vi bägge behöver det. Nu sitter jag och familjen (dvs. jag, mamma och Mona) på någon film de beställt från internet. Hur människan tänker, hur man ska tänka för att må bra och vara lycklig. Känns som rent skitsnack från min del, men.. vem vet.

Måndag: plugg
Tisdag: plugg
Onsdag: plugg + 3 prov! (klarade nog bara ett)

Torsdag: plugg,gym, lämna in helvetestratten samt berättelsen
Fredag: plugg,gym, IDOL!
Lördag: nagelfixning, shopping med www.miccky.blogg.se
Söndag: Ta det lungt, städa, ta-hand-om-mig-själv dag



Keep me in your heart for a while

Äntligen hemma. Slutade tidigare idag så jag och Linnea drog rucshen till pillan och därefter till gymmet. Prövade på idag, gick bra så imorgon ska vi köpa kortet. Nytt gym! Det blev friskisochsvettis istället för fitness24seven som hade 18 års gräns! Urlöjligt.

 




And then there's me

Stress, stress, stress!! Jag vaknade för cirka en halvtimme sen. Har försovit mig rätt ordentligt, nämligen 2 timmar vilket betyder att jag ligger två timmar efter!!






I wissle for a cab

Har precis pratat med Linnéa, inte pratat med de andra tjejerna än. Det vi pratade om var att börja träna, känner verkligen att jag behöver det igen. Får ut mina aggresioner då på något sätt känner jag. Vi ska hur som helst börja träna på 24/7. De har jättebra priser och det är nog främst det som lockar, sen verkar de inte ha fått några klagomål på sig så det är bra.




Just to show you that I care

Måste göra en tidsplanering för mitt pluggande idag om jag ska hinna med allting!

18.00 - 20.00 plugga till historia provet
20.00 - 21.00 plugga till matte provet
21.00 - 23.00 plugga till fek b provet






Nothing else matters

Äntligen hemma från skolan, kändes som om jag var där en evighet! Skulle varit på ett möte men jag struntade i det, jag hade ingen ork. Hade varken frukost eller lunch i magen och nu är det bara ett glas yoghurt som jag fått i mig.

Nu måste jag genast sätta igång med pluggningen. Vi har nämligen 3 stycken prov imorgon, får man ens ha det?
Ska skicka ett mail till min coach nu och be att få göra 2 stycken och sedan det 3:e någon annan dag annars blir det alldeles för stressigt.





This is the time of time

Kikade nyss in på www.ginatricot.com och kollade igenom lite snabbt. Brukar aldrig hitta någonting över internet, inte ens inspiration men jag tror att turen börjar vända nu för mig. Det är nämligen så att jag hittade denna här:


Hur söt var inte den då?



Sky's the limit

Har suttit och halvtittat på Roast på Berns, bästa. Petre Mede är ju toalt grym!



Imorgon blir det lite längre skoldag, har ett möte på som kommer hålla på 1 timme. Blir nog en nästan en 8-16 dag imorgon, men vad ska man göra. Det här mötet är viktigt.




I could kiss away the pain

Försöker plugga historia, går sådär. Inte min starka sida direkt. Får jag g är jag mer än nöjd. Nu ska jag gå och ta en dusch eller ett bad, sedan smörja in mig med dove som har lite brun-utan-sol pigment i sig. Härligt med lite färg, ögonen lyser upp mer då.




Just foaks

Har precis vaknat, däckade i soffan totalt efter middagen. Efter skolan åkte jag till Rönninge där mamma hämtade upp mig efter hennes jobb, därifrån åkte vi vidare till Tullinge, köpte med oss pizza. Pizza både igår och idag, min kropp mår nog super nu. Nu ska jag plugga lite, slog mig nyss att vi har prov på onsdag i Historia, yey för mig. Inte.


 




I wasen't gonna fake it

Nu sitter jag i min pojkväns säng och har precis loggat in på datan. Självklart loggade jag in på blogg.se först, det är ju ett måste eller hur? Vi har precis gjort ordning lite pizza som kommer från IKEA. Dem har lätt dem goaste pizzorna. Så nu sitter jag här med en slize vid min data och min sötnos vid sin med sina slizar, underbart. Tänkte plugga lite på Svenska nu, hoppas på ett vg!




Coming up

Vaknade hyffsat tidigt idag, runt 10 tiden nån gång. Snart ska jag börja sminka mig, försöka ta några bra bilder, ni har ju fortfarande inte fått se hur jag ser ut i svart hår! Efter det ska jag börja röra mig mot min pojkvän, plugga,plugga,plugga.. Skönt att ha närmare till skolan imorgon ändå.


Hittade en ändå, men den är två år gammal. Lite nytt behövs!




It takes two babe

Kollar på en Tom Cruise film på 5an. Den enda filmen då jag faktiskt tycker om honom. Har annars lite svårt för hans syn på barnuppfostran, samma gäller hans fru. Inte mer om det nu, imorgon ska jag troligtvis hem till min pojkvän och spendera natten där. Vi ska spendera hela dagen/kvällen med att plugga brevid varandra med våra datorer, gulligt som tusan tycker jag.




Eight months

Filmen var faktiskt väldigt bra, men den påminde om en annan film väldigt mycket och det verkade dem inte skämmas för heller så. Folk frågat mig om jag vet fest för ikväll och om jag ska med ut, men jag orkade verkligen inte det idag, kommer säkert ångra det senare men den tiden den sorgen. Känner bara inte för det ikväll, är för utmattad känner jag.

Har suttit och lekt i Photoshop, det här är det längsta jag kommit hitills. Kanske inte den bästa men söt!


 




It's gonna be good

Jag och mamma åkte iväg tidigare idag och då passade jag på att hyra filmen "Fired up", läste inte ens på baksidan, framsidan säger mer för mig faktiskt. Får hoppas på att den är bra nu när jag bunkrat upp med en lördags påse och allt.




Here we go

Ser att statistiken har höjts nu sedan jag ändrade min design, för visst är det tråkigt att läsa bloggar som ser trista och tråkiga ut? Det här är dock inte den bästa designen, men den är helt okej. Jag fixar den när jag får pengar över och kan beställa någon riktigt läcker en.




I give my all

Min moster gav mig några checkar som man kan använda när man handlar naturgodis, kanon för mig som bara avgudar dessa läckerheter! Hon hade fått dem av sin dejt som jobbar på ett företag som säljer godis, jag tycker hon borde satsa på honom. Haha.





You're loosing your mind

Godmorgon, hur är det med er? Med mig är det inte lika bra. Har ont i äggstockarna igen, måste kolla upp det men hatar verkligen gynekologen! Idag är vi bjudna på fest i Sätra, men jag tvekar lite på att åka dit. Får väl se vad som händer lite senare..




Peggy sue

Jag skaffade mig en ny design genom internet helt gratis, bra för mig. Och visst passar den till mitt bloggnamn? Ja, det tycker jag med. Nu sitter jag och kollar på Idol, har inte kollat någonting på det sedan det "verkligen satt igång", skäms på mig. Jag trodde det höll på i 2 timmar, högst! Men det håller visst på i 3 timmar? Tycker jag nästan blir lite jobbigt, just därför jag slog på datan.

Och vad har jag gjort idag? Jo, jag har varit i skolan, var JÄTTEhungrig men gullig som min pojkvän är så sprang han iväg för att köpa macka åt mig, men gullungen kom tillbaka med en foccia istället. Satt fin fint i min mage, blev proppmätt. Sedan tog jag fel tåg hem, hamnade i Farsta strand, och pinsamt nog är det inte den första gången det hänt..

Just nu sitter Camilla löst i Idol. Tror ni hon åker?





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!