Teorihelg

Teori teori teori. Hela den här helgen har jag städat, tvättat och pluggat teori. Den här veckan som kommer nu skriver jag mitt teoriprov, wish me luck! Känner som jag inte är redo än, men jag tänker ge det ett försök i alla fall jag har trots allt kämpat :) dock hann jag inte med truckkortet, jag kommer köra på det 1 timme om dagen tills jag skrivit teorin för körkortet sedan gå all in :D allt känns bara jävligt stressigt nu, men det sägs att man jobbar bättre under stress så vi får se om detta även gäller mig. JAG HOPPAS! SNÄLLA GUD. Help me out here.
Vid halv 5 tiden kom mamma hem med mc donalds, love you mum :) bääästa söndagsmaten. Runt halv 6 så kom Micky på en fika, dags för vårat snack om vad som hänt den senaste veckan. Det är först då man förstår hur mycket man gör och hinner med varje dag.
Imorgon har jag bestämt mig för att vara snygg på jobbet :) får se hur det går så pass tidigt på morgonen haha. PUSS



3 snabba

Vad är dina största mål för tillfället? Att jag får fast anställning, om cirka 2 månader får jag reda på det. Just nu håller jag på att ta truckkort och det får i vanliga fall bara dem som redan är fast anställda så jag antar att det ser ljust ut för mig. Och som jag har kämpat.. Jag har inte sjukanmält mig en enda gång, inte varit ledig förutom den gången jag var på halkbanan - det visar hur mycket jag vill det här. När jag äntligen blivit fast anställd så har jag förhoppningsvis redan truckkortet och mitt körkort som närmar sig i slutet av denna månad. Så innan sommaren hoppas jag på att ha hittat en lägenhet. Något annat har jag inte tid med för tillfället.
Vad är en sann vän för dig? Någon som ställer upp om jag ringer mitt i natten och behöver hjälp - då kommer dem, även fast dem är 50 mil ifrån mig. Det är någonting jag skulle för mina vänner utan att blinka. Sviker man mig en gång så får du oftast en andra chans, men jag är jävligt långsint innan det och det kommer ta ett bra tag innan jag kan lita på dig fullt ut igen. Och sist men inte minst, är en vän en sådan som visar respekt och håller vad den lovar, även om det är en liten skitsak, lovar man så lovar man annars kan man lika gärna skrota det ordet.
Vem var du i skolan? Den tjejen som gick på fula ankungen till svanen skulle jag säga. Och det har jag bara mig själv att tacka för, OCH mina föräldrar. Man måste kämpa för det man vill ha. Det krävs både mod och tålamod att lära sig nya saker, och folk kommer alltid att hata förändringar. Haters never die, they just multiply så bry er aldrig om någon är nedvärderande mot dig. Du förtjänar att må och se ditt bästa och om folk har åsikter om det så borde dem slå upp ordet Avundsjuk i ordboken.



Kärleksbrev

För cirka 5 veckor sedan fick jag hem ett brev, på utsidan såg man att det var handskrivet. Men stressad som jag var så hade jag inte tid att öppna och läsa det då jag skulle övningsköra med körskolan.. Jag var inte alls lika ivrig som mamma var, "öppna, öppna, ÖPPNA!", och jag själv trodde endast att det var ett julkort eftersom jag skickat ut cirka 10-12 stycken. Men vad fel jag hade.. Det var ett 3 sidor långt kärleksbrev från min första kärlek Chris. Fyfan vilken nostlagi jag fick. Vi träffades när vi endast var små 13 åringar haha, ett halvår senare flyttade han till Norrland, vi försökte ett tag men det fungerade inte i det långa loppet, speciellt inte i den åldern och med tanke på att jag och hans mamma inte kom överens. Och jag kommer ihåg att vi var SÅ säkra på att vi skulle vara tillsammans hela livet. Och jag tror att om han hade stannat kvar i Stockholm, så hade vi fortfarande varit tillsamman. Men jag har inga känslor för honom på det sättet längre, men han är en av dem få människor jag verkligen litar på. För er som känner mig så vet ni att jag är väääldigt långsint om man sviker mig ;) Jag kan inte gå ut med vart ifrån  han har skrivit brevet, men jag blir rörd av att det är mig han sitter och tänker på där. Jag har inte haft tid att svara och känner mig faktiskt dum för det så ska göra det imorgon i lugn och ro när jag är pigg och vaken i huvudet. Jag hoppas bara han  är kvar där.. fyfan vad dum jag känner mig. Vet inte om han är kvar där nu, jag hoppas bara att han är okej men har kontaktat hans släkting nu och hoppas på att dem vet något :)



Självrespekt.

Tar det slut med ens kille eller flickvän så tar det ju slut utav en anledning, sen OM man kan ge och ORKAR ge det en andra chans så är det dubbelt så jobbigt. Minst. Men folk som går tillbaka en 3e gång? Förstår man att inte att när allmänheten börjar inse att du ser jävligt dum ut nu, när din familj och dina vänner säger åt dig att INTE gå tillbaka det till det, trots hur jävla kär du är i han/henne så gör det inte. För det finns som sagt en anledning till varför ni bestämt er för att göra slut 1 gång innnan. Ibland måste man bara andas ut och släppa taget. Låta någon annan komma in, eller åtminstone försöka göra plats åt någon i framtiden. Nu när jag ser sånt hända så kan jag inte hjälpa att tycka synd om den personen som verkligen är blind. Att jag själv var så jävla blind. Den ena är den som tar det seriöst, den andra är ett svin. Så är det och kommer alltid att vara. Älskar någon dig så stannar den med dig, inte fan gör ni slut 10 gånger och tror att det ska hålla. Det är jävligt tråkigt och tragiskt och jag skrattar åt mig själv idag att jag lär någon lyfta upp mig så mycket för att sedan trycka ner mig igen, men är jävligt glad att jag inte gick in för det den tredje gången. Så har ni varit i den sitsen så gå därifrån för det blir inte bättre. Man måste ta sig i kragen och förstå att jag är värd så mycket mer än det här. Inte ska du gå runt i ett förhållande och må dåligt eller ständigt vara orolig? Och den värsta verkan är inte att sudda ut personen ur ditt minne, det är att lära sig lita på någon igen. Men det kommer, det lovar jag :)
Jag orkar inte uppdatera varje dag, så förvänta er inte det. Jag orkar inte blogga. Jag jobbar heltid, och just nu är det mycket på jobbet så jag jobbar på andra stationer för personer har sagt upp sig och blivit förflyttade, och eftersom allt inte än går på automatic i mitt huvud än så anstränger sig mitt huvud ganska mycket fortfarande, efter det hinner jag åka hem 45 min för att äta mat och sedan åka iväg på dubbellektion på körskolan sen hem, duscha, plugga teori och sova för att sedan gå upp halv 5. Idag kände jag en lust för att gå ut, men jag orkar inte. Har legat i soffan ända sen jag kom hem och det ska jag fortsätta göra. Tror jag kommer somna relativt tidigt, men jag ska försöka vara vaken till 12 slaget iaf.
Fick också reda på att en otrolig vän fått jobb på polisens ledningscentral. Så sjukt glad för dig gumman! Du kommer rocka det här, det vet jag.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!