-

Måste inhandlas:

H&M's nya 2 stegs ögonbrynspenna
Stort metall hals/arm band från Stylebytyra
Vinterjacka från Vivaldi
Pälsboll mössa från Vivaldi
Gummipiercing till tungan



-

Jag finner inte ord längre..



Girl, you look hot!

Åkte till SKHLM med Emma idag, har inte träffat henne på minst 4-5 månader i alla fall. Saknat henne. Vi åkte dit för att jag skulle kolla lite på vinterjackor.. igen. Om jag kom hem med någon? Nej. Jag provade en som jag kikat på innan men jag tycker den var alldeles för utsvängd nertill, men fick reda på idag av ägarn att det kommer in korta modeller i slutet på nästa vecka! BAM! Jag ska lätt ha en då. Sen om jag känner att det blir alldeles för kallt köper jag en längre senare i vinter.

Efteråt har jag övningskört från Rönninge-Hamringe-Rönninge-Hamringe-Rönninge i mörker. Börjar gå riktigt fint nu så att säga va :) Nu sitter jag och kollar igenom bloggar och Nelly (det är midseason sale nu!!!! pass på!!), åååh va snygg Tyra Sjöstedt är, fyfan.. Riktigt avundsjuk vackra människa!

I lördags drog vi btw till Pub Anchor, var inte alls taggad för det om jag ska vara ärlig. Och det var faktiskt ett riktigt skitställe. Wa



Take it all with my love

Går rakt in i hjärtat



Uttrans Thai

Blev en utekväll igår lite spontant sådär. Vi drog ett gäng till Uttrans Thai (som jag alltid haft fördommar mot) och hade en av dem roligaste kvällarna sen lång tid tilbaka. Brobergs lirade, dem var väl helt okej, trodde dem var ett helt band inte bara 2 pers som igår. Hursom, så kom Pazze och Jacop förbi också, som icing on the cake. Var över ett år sen vi träffades. Tiden går så jävla fort ibland. Kvällen slutade med efter pärla här i jacuzzin. Vaknade upp, en mardröm igen.. När ska dem sluta? Det var ingen idé att försöka somna om igen. Så runt 9 tiden imorse gick jag upp och har vart uppe sedan dess. Tog ut Bazze på en promenad, åt frukost och kollade lite på The City. Nu har jag precis tagit ett bad och ska börja göra mig i ordning för att dra iväg till en tjejkompis på förkrök sen blir det utgång. Vågar jag övningsköra idag btw? ;)



-

Hush baby, speak softly, tell me you're awfully sorry
That you pushed me into the coffee table last night
So I can push you off me
Try and touch me so I can scream at you not to touch me
Run out the room and I'll follow you like a lost puppy
Baby, without you, I'm nothing, I'm so lost, hug me
Then tell me how ugly I am, but that you'll always love me
Then after that, show me, in the aftermath of the
Destructive path that we're on, two psychopaths but we
Know that no matter how many knives we put in each other's backs
That we'll have each other's backs, 'cause we're that lucky
Together, we move mountains, let's not make mountains out of molehills
You hit me twice, yeah, but who's countin'
I may have hit you three times, I'm startin' to lose count
But together, we'll live forever, we found the youth fountain
Our love is crazy, we're nuts, but I refused counsellin'
This house is too huge, if you move out I'll burn all two thousand
Square feet of it to the ground, ain't shit you can do about it
With you I'm in my fucking mind, without you, I'm out it





-

Det gick bra på mötet idag med Anna och Anki, resten som jag träffade var också trevliga människor. Så jag tror att det kommer att gå bra. Det var mycket "jobbsnack" som jag inte riktigt hajar än, men det kommer väl det också. Man kan bara man vill! Efter det racade vi till en trafikskola i Södertälje, där bokade jag in mig på 7 teorilektioner, riskettan, risktvåan samt 14 körlektioner, och dessa körlektioner ska jag alltså ha bokat av innan den 11/11. Så det blir riktigt intensivt nu. Det är bra. Annars känns det som jag aldrig kommer bli klar. Fyfan för att gå upp mitt i natten, ta nattbussen med massa fulla människor och sen gå 200 meter i snöstorm för att komma till jobbet. Istället för att gå ut cirka 5 m, ha på arselvärme, kaffetermos och jävligt bra peppmusik. Någon som agreear med mig? Oja.


Efter det kom Micky hit, vi drog iväg och köpte ingredienser till våra specialé muffins. Stoppade i några bitar vit, och mörk mint krokant choklad i. Blir nog toppen. Hon kommer hit om cirka 50 minits or so, då blir det fikadags till en rulle.



-

I fredags hade jag en IDOL hemma kväll med Micky, humöret var upp, ner och upp igen. Just nu vet jag inte vad jag ska tro eller hur jag ska agera. Det får helt enkelt lösa sig själv. För är det någonting jag lärt mig så är det att så fort man bryr sig blir det värre. I lördags åkte jag hem till Jenny där Unity också var, senare åkte vi och hämtade upp Sara efter jobbet på Heron. Tanken var att vi skulle ha ett Twiilight maraton men jag däckade innan 12 slaget, vaknade upp då och då av mansröster (hej securitas), skratt och att folk pillade på mig. På morgonen hade jag ritsträck i hela ansiktet, och gick det att tvätta bort? Nej sossarna hade ritat med vattenfast bläckpenna. KUL, och idag ska jag på genomgång av jobbet.  


Bild lånad av www.google.se




-

Mimmis kom hit och sov igår, var mysigt. Hon åkte hem för bara någon timme sen. Själv har jag tagit ett bad, lyssnar på Johan Alanders låtar, HAN ÄR EN GUD! Nu ska jag börja fixa mig för att dra till stan och möta upp Micky, ska kolla lite på vinterjackor. Vill så gärna ha en goose men tycker det är förjädrans dyra. Jaja, vi får se vad det blir - om det ens blir något.



-

Ibland under jag, om att jag saknar dig stoppar mig från att bry mig om någon annan. Det är mänsklig natur - vi fruktar saker vi inte har någon kontroll över, att förlora, och bli offret. Är inte det konstigt, att en person som nyss var en främling för dig, plötsligt betyder hela världen för dig? Jag förändrade så mycket över tiden att jag tillslut glömde vem jag var. Men man måste komma ihåg, du är singel - inte död. Varför säger vi saker som vi inte kan ta tillbaka, och varför saknar vi något vi aldrig hade? Det finns inget större än glömma och förlåta. Jag önskar att jag fortfarande betydde någonting för dig. Kanske om mitt hjärta slutade slå, skulle det sluta göra så ont men det gör det inte. Ibland måste du springa ifrån för att se vilka som kommer springande efter dig. Tårar är ord som hjärtat inte kan förklara. För vart du än springer, kommer du ändå i slutändan komma till dig själv, så glöm risken och ta fallet för om det verkligen är det du vill, så kommer fallet vara värt det. Låt aldrig någon få dig att vara tyst, att vara ett offer. Bara för att någon verkar stark, betyder inte att allt är bra och bara för att ingen gråter bevisar inte att personens hjärta är okej. Frågan du ska ställa dig är: skulle du gilla dig själv om du träffade dig? Jag är rädd. Jag är rädd att vi aldrig mer kommer att prata och att jag aldrig mer komma känna dem här känslorna för någon som jag känner med dig, och mest rädd är jag för att jag en dag bara kommer vara ett ungdomsminne. Det som verkligen suger mest, är att se någon lyckas när du inte alls tycker att dem förtjänar det.





-

Dem senaste dagarna har jag umgåtts väldigt mycket med mina allra närmsta vänner, och att dem har funnits här för mig betyder så oerhört mycket ♥. Som ni ser så har jag raderat några av dem senaste inläggen, jag bestämde mig för att ta bort allting som ger mig negativ energi. Avundsjuka är inget jag vill ha i mitt liv. Så byebye babysar.
Igår var jag på en seans med Terry från de "Okända". Kände mig så öppen och känslosam när jag satt där inne med dem andra 150 personerna. Som att jag skulle börja gråta vilken sekund som helst. Men det gjorde jag inte. Han är helt otrolig, om du är som jag - känner/tror för det mediala så gå på en nästa gång han är här! Sök på www.google.seTerry Evens så kommer det nog upp. Den här gången var det i alla fall i Nynäshamn vilket inte är så jättelångt härifrån. När jag kom hem var min energi slut, jag somnade nästan direkt i soffan. Har hunnit med mycket idag, men ska skicka iväg lite CV:n + personliga brev nu. Ett till jobbcoachen och ett till min eventuella nya chef :)



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!