I'm gonna let us fall apart

Va nyss på bra humör men det ändrades snabbt. Vill bara ha lugn och ro runt omkring mig. Tyst. Vara själv. Men det verkar vara omöjligt just nu. Ska gå och ta ett bad och sedan gå och lägga mig. Tack och hej.




Maria Maria

Jag jobbade igår i alla fall, dem behövde mig så självklart ställde jag upp. Efter det var jag med en kompis, fick inte jättebra sömn inatt. Först hade mamma ingen nyckel, sen fick jag flera sms och sen började det ringa på telefonen 05.30. Av erfarenhet så svarar man inte på samtal som kommer in den tiden på morgonen.

Snart ska jag hoppa in i badet, ikväll har vi ett bokat bord på Wallmans salonger som väntar på oss. Det är ett par år sedan vi var där nu, men min förra upplevelse därifrån var magisk. Jag älskar wallmans, det är något som jag verkligen skulle vilja jobba med. Vara bartender/servitris samtidigt som jag får sjunga. Men jag älskar mitt jobb, och jag vill inte byta det.






I love you







  




Gonna spend my rings

Det har inte blivit någon uppdatering på ett par dagar eftersom jag börjat på mitt nya jobb. Just nu jobbar jag på Arlanda som "santas little helper/s". Där står vi på eventytan och försöker få barnen och kanske till och vuxna att kasta snöbollar, samtidigt som vi på andra stationer står och slår in julpaket som folk köpt. Det är ett ganska underhållande jobb, man får direkt kontakt med människor och både roliga och underliga samtal. Egentligen skulle jag vara ledig nu torsdag, fredag, och lördag men dem ringde idag så det blir jobb för mig imorgon också. Därefter direkt till solna med mamma och Johan. Trött man kommer vara men det är värt pengarna, jag älskar mitt jobb.

Idag måste mina rum städas, både sovrummet och walk in closet samt tvätta och plocka ut en outfit för imorgon.




Stay alert, stay alive

Haft en underbar helg. Låter det få ligga så, försökt skriva en vettig text här i säkert 2 timmar. Så nu ger jag upp.
På i lördags och idag har jag och Sandy varit hos farmor på sjukhuset. Får hoppas att det blir bättre snart.
Jag ska upp klockan 01.00 igen, hur ska det gå? Blir inte ens 4 timmar sömn, därefter jobb i 13 timmar. De är bara att köra. Antar att jag kommer vända om dygnet lite så vi hörs när vi hörs :)


Gammal bild men såhär ska jag se ut i håret imorgon till min tomtegummautstyrsel(?) haha gulligt!




Chills me out

Igår begav jag mig in till Östermalm för att ha en myskväll med mina kollegor för att lära oss slå in paket, samt få info om Arlanda. Även en av Arlandas chefer kom dit och berättade lite mer ingående. Papper delades ut och sedan fick vi se utstyrseln vi skulle ha på oss. Därefter gick jag, Sara och en till tjej hela vägen till T centralen. Jag och Sara bor båda i Rönninge, så då åker vi tillsammans till jobbet på morgonen. Skönt! Alla var jättetrevliga och jag hade en underhållande kväll.

Idag var jag i Tumba och fixade en internetbank, ett sparkonto också och det är gratis till en viss ålder så varför inte. Nu sitter jag på kontoret, mamma ska bara fixa några saker sen blir det hem för att göra ordning någon smaskig middag.




I wont be waiting



 




Allt kommer från www.ginatricot.se




One day i will become

Godmorgon. Jag vaknade 09.15 av min mosters garv från nedervåningen. Stampade tre gånger i golvet för att jag ville fortsätta sova men.. jag gav upp. Gick upp, tog en kaffe sen drog mamma och Mona. Haha vad var de för stil? Väcka mig, sen bara dra? Gick ut en sväng med bazil, och nu har jag gjort ordning frukost.

Idag måste jag beställa biljetter till mig och Sara, samt kolla igenom min mail och dra iväg ett mail till min ena chef.




Pussssssss




It's never the time

Numero dos på min önskelista

 

Från www.stylebytyra.se




On a sunday mornin'

Igår var en hemsk dag, inget gick som jag ville. Låter lite egotrippat i och för sig om man tänker på alla världens katastrofer men. Ibland måste de få handla om en själv också. Mina planer för den här helgen har gått rent ut sagt åt helvete. Jag hoppas att nästa helg blir bättre. Inatt blev jag på riktigt depphumör, bråkade med någon också som jag aldrig skulle vilja bråka med. Förlåt. Fick riktigt dålig sömn inatt, när klockan ringde imorse tänkte jag att det inte kunde vara sant! Den kunde omöjligt vara 9.00! Trots att jag gick upp då, så skulle jag inte komma i tid till jobbet så drog iväg ett sms till pappa och han ställde upp. Som vanligt :) Pappsen. Han var lite tidig så vi åkte förbi en snabb fika hos farmor, där Pia också var. Mysigt! Det gjorde mig på bra humör, imorgon läggs nämligen min farmor in på sjukhuset. Dem ska göra lite tester och sånt, så vi får se vad som händer eller vad som är "fel".. Jobbade från 11.30-18.30. Idag fick jag träffa några av mina arbets kollegor, Rebecka, Petra och Robin. Kände redan Robin sen förut så det var skönt :) dem andra var jätte trevliga också. Efter jobbet kom Roy och hämtade mig och vi åkte hem och åt middag, samtidigt som jag klickade på tv:n och såg att det var Gossip girl på, yey!



..

Idiot.




I'm no ones fool

Igår var jag barnvakt åt min kusin Tilda. Hon är 4 år gammal och världens gulltroll. Därefter åkte jag, mamma, Tobbe och Evelyn till Kungens Kurva och handlade lite saker. För mig blev det en hel drös med kläder från H&M divided, bilder kommer senare. Nu är Mona här, kaffe latten klar och nu blir det en cigg till det.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!