Looking in the sky with diamonds

Ja vad ska man säga? Nu sitter jag faktiskt i Rönninge, i min nya villa, back on square one igen.. Det var trots allt här allting egentligen började, efter mamma och pappa separerade så flyttade vi till Salem, sedan till Tullinge och nu tillbaka till samma kommun. Fast nu bor vi mycket snyggare dock och på nummer 1. Känns helt overkligt att kolla mig runt och inse att det här är mitt hem.

Hela släkten har vart här idag och kollat på huset, vi köpte ju huset osett så vi hade ingen aning om hur huset såg ut invändigt försen bara ett par dagar sedan. Micky kom ju självklart förbi och hjälpte mig med att packa upp i stort sett hela köket, bara lite små saker som ska in på sin rätta plats men i det stora hela så är vi klara. Good work cousin!








Someone said you got a new friend



Dessa sötnosar köpte jag idag inne på Coop i Stuvsta. Dem ska jag ha när jag fyller 18. Jag struntar fullständigt i hur töntigt det är, dem är söta. Punkt!



Say what we really feel

Nu sitter jag i tvrums soffan med Mona och kollar på ett gammalt avsnitt av DH. Allt är packat och klart här hemma, och förvånadsvärt nog blev jag klar med allting igår! Ja, okejrå, nästan allt. Det enda som saknas nu är flyttfirman som ska köra över allting till vår nya stora villa i Rönninge.






Im in the corner

Sitter vid Monas data för tillfället medans hon är i duschen. Igår var jag och Felicia ute på min veranda hela kvällen, drack Rosé vin och rökte spanska cigg - summan av kardemumman, en riktigt trevlig kväll. Tror vi bägge behövde det, varit ganska turbulent dem senaste 48h.

Idag kommer all min tid gå åt att packa packa packa, för imorgon guys så FLYTTAR JAG! Åh, vad jag verkligen bara längtar. På lördag blir det troligtvis fest med lite folk och på söndag ska (måste) jag möta upp Sandy för en fika to catch up och få tillbaka min älskade baseball jacka.

Nu ska jag ta en cigg och lite mer äckligt pulverkaffe (slut på böner i kaffemaskingen, Hrmf!)





Going girl

Nu ska jag åka till min morbror med Mona för lite häng, finns ingenting att göra när alla andra jobbar. Sen måste jag fortsätta packa, kanske ska möta Felicia och Pontus senare. Får hoppas att jag hinner!



När jag la upp den här bilden igår på FB så sa Fanny ( www.fannu.blogg.se ) att jag såg ut som Jackie? Tycker ni att det stämmer? Själv tycker jag att hon ser rätt skabbig ut. Ser ut som hon har sovit med sin mascara och inte borstat tänderna på typ ett år. Jag var genast tvungen att radera kommentarerna haha (a)



Something worth thinking about




Do you know what? It doesn't matter

Jag vill veta vilka ni är som läser min blogg. Jag vet ungefär.. en tredjedel? Men ni andra. Vilka är ni? Och svara den här gången



Reach my telephone

Var och kollade på huset idag, vi har en veranda på 35 kvadrat meter tror jag det var, köket var fräscht och tv rummet var dubbelt så stort som vi har idag. Åh, nu är det bara 3 dagar kvar, längtar längtar längtar!!

Jag vet inte riktigt än hur jag ska organisera rummet men jag vet i alla fall vilket golv jag vill ha, det ser sådär slitet och gammalt ut med latin skrift på, så vackert!




Toggle


Klänning Gina tricot
Midjeskärp Gina Tricot ..
Äh, fuck it. allt är från gina



Its a little late

Shit.. om bara 5 dagar flyttar jag. Känns helt ofattbart.




Always, always!





Party all night

Nu är jag hemma från Tylösand, haft en helt underbar semester där! Dem två sista dagarna var definitivt bäst, men så är det alltid. Och som vanligt så regnade det när vi åkte hem, tur att vi hade bra väder när vi var där. Alex, petter, pazze, emil, max etc festade vi med den sista kvällen, blev lite kaotiskt mot slutet men hey, what the hell.. Nu ligger jag i sängen och kollar på någon halv lame film på 3an, kommer nog däcka vilken minut som helst.








I'm in the corner watching you kiss her

Idag är det mycket som ska fixas. Nu ska jag gå och klä på mig och lägga på lite makeup, därefter blir det shopping som senare leder till hårfärgning som därefter blir till att packa sen kommer en vän hit och sover. Imorgon åker jag jättetidigt, får se om jag hinner uppdatera imorgon bitti!

Ska bli så skönt att bara åka brudar i vår bil, jag mona mami och micky. Fuckkkkkkaka uruurururuur


Bild lånad från www.google.se



Im right over here

Min förebild Tyra, har öppnat en online butik med massa äckligt snygga smycken. Kika in på www.stylebytyra.se
dem här älsklingarna ska jag snart klicka hem

 




We can stay yeeeee

På onsdag drar jag och Michaela till Halmstad, Tylösand för fest, födelsedagar och möten. Ska bli riktigt kul! Per Gessles hotell som vi alltid bor på, låt oss aldrig sluta leva såhär..




Bilden lånad från www.google.se



I keep dancing on my own



Does she love you better than I can?



I wont let it go

Varje år i Augusti åker vi för att fira min mammas födelsedag, Birka Paradise båten på en 23 h kryssning. Och inte för att låta butter, det är ju min mammas födelsedag vi åker för <3. Men det är ju så tråkigt på den båten. Det är 65 +are på hela båten och baren stänger sjukt tidigt.

Nu är frågan bara , kan jag få morfar som bjuder hela släkten- att byta båt? ;)




Redemption



DU ÄR EN MILF



Helerious

Igår var jag, Jenyi och Sandy hos min pappa och förade. Det var jättemysigt faktiskt förutom att vissa personer ALLTID ska börja ta disskutioner på fyllan, både pinsamt och tråkigt. Hursom, därefter drog jag och Sandy till Kjellin på fest, hade en jättetrevlig kväll! Sen att det alltid är någonting som man stör sig på får man helt enkelt leva med. Nu ska jag börja göra mig i ordning, sen kommer Jenyi hit på förkrök. Får se vart kvällen tar oss!

Kvällens drink



Bild tagen från www.google.se




Mireow

Igår var jag på trafikskolan för en handledarkurs, kände väl inte att jag fick ut så jättemycket av hela grejen. Han var utlänsk och kunde inte så jättemycket svenska så missade rätt så mycket viktig information. Men vi får se om jag väljer den trafikskolan eller om jag väljer någon annan. Han verkade ändå vara en väldigt bra lärare.


Bild tagen från www.google.se



I want you to remember

Jag och mamma var både i Hallunda och Södertälje idag för att köpa mer tyg till symaskinen men det finns fan ingen bra tygaffär någonstans verkar det som. Vet ni något kan ni mer än gärna skriva en kommentar för mitt humör börjar ta slut!!


Bild lånad från www.google.se



Then I saw her face

Imorgon blir det solning med denna, dagens inköp



99 kronor



I'm loosing it!




I'm spinning

www.novaqueen.com, www.styletower.com



Got me going crazy

Dessa söta kommer passa in så bra i min w.i.c

Rosa galge i siden

Från www.gniztra.com




Could you be loved?

Från www.gniztra.com ett Juicy couture armband med hjärta

Juicy couture armband med hjärta.




Thank you for the music

På min önskelista, (Sara istället för Rebecca men det förstås nog ändå ..)


Bild tagen från www.google.se




La Voix

Hur kan man ha så många röster? Dröm




If we could party all night

Give me a bad boy with a kind heart




Shaví

Jag är kär.. i dig Sergio Ramos.




Whatever you do

Har precis suttit i cirka 2 timmar med Jenyi och skrivit både hennes och mitt cv, känner mig helnöjd! Ska lämna det till en bekant som jobbar i en butik ungefär dit jag ska flytta, sen kanske några mer ställen beroende på när jag har tid och ork.

Haha, jag trodde det var onsdag idag, men det var torsdag, och nu helt plötligt fredag. Vad gör man idag? har inga som helst planer för kvällen i alla fall.. får se om någonting kul dyker upp. Just nu är Felicia i Spanien, är grymt avundsjuk, och idag fick jag ett erbjudande om att åka till Kos och sedan vidare till ett annat ställe, men det krockade med Tylösand och min flyttning så det var ju bara att glömma. Så jävla synd!! Wellwell, nästa sommar kommer bli asum, då är jag arton, har körkort och har massa planer med min kusin och vänner.


I love you min bästa vän



I love the way you lie






Appademic

Första året när jag bloggade kollade jag min statistik hela tiden, har inte gjort det på en väldigt bra tag nu - för jag känner ingen direkt anledning till det. Varför skulle jag bry mig om vilka som läser min blogg? Jag har bloggen för mig, sen är folk självklart välkomna att läsa den. Men det är inte så exakt att jag skriver för er skull, utan för mig, så när jag är gammal och grå kan gå tillbaka hit och kolla allt man skrev och var med om.

Hursom, så hade min statistik ökat med det dubbla antalet en dag, jag gick tillbaka och det visade sig vara när jag skrev om mina känslor. Lite kul att så många var intresserade av mitt välmående, både på gott och ont.




Or something

Åh, blev helt kär när jag såg dessa sötsaker

Hello Kitty Armband
Hello Kitty Armband med berlocker 

Cirka 120 kronor styck




I don't care what they say

Igår gjorde jag och mamma en impulsgrej, vi beställde biljetter till Eclipse och gick och såg den på Heron City. Inget slår ettan fortfarande, tycker jag, men det är så uppenbart att det kommer komma en till film, det kan inte bara sluta sådär. Sen har jag hört att Bella blir gravid? Det måste jag se.

Hur, HUR kan man bli så jävla vacker..




Never knew

PUST!! Nu har jag tagit ner alla mina vacka tavlor på Marilyn Monroe förutom den största, känns så tomt nu. Fem stycken flyttlådor är redan fyllda med bara mina grejor, sen tror jag att jag har fyllt 2 stycken till som är inne i garderoben. Imorgon ska jag till IKEA, tjatade som en **** idag för att få åka dit, men ingen hade ork, men nu imorgon är det bestämt. Jag skulle kunna bo där. Känslan går inte att beskriva att jag bor bara 15 minuter från världens största IKEA, lyckan är funnen


Bild lånad från www.google.se



You taken seven steps back

Försöker hitta lite inspiration till mitt nya rum, men hittar inga bra hemsidor alls. Vet ni några så får ni mer än gärna lämna en kommentar! Men jag har i alla fall (just nu) bestämt mig för ljusrosa toner i hela rummet, och den här underbara sänghimmlen ska jag försöka sy..


www.google.se




I just don't see the point






Turn up the stereo

Sitter och laddar med 123,fanta o rosé. Ser fram emot ikväll! Dock blir jag alltid sjuk eller får ont någon stans när jag ska göra någonting som jag sett fram emot. Nu har jag ont precis under tutten på högra sidan, känns som mitt revben har gått sönder.. Något sjukt hände med min rygg igår och nu har nerverna blivit helt fucked up, så det blir att ringa och boka tid hos naprapaten på mån.. Men det ska INTE få förstöra sommaren bästa helg. Nu kör vi




Remix


140 kronor New Yorker


250 kronor Gina Tricot


140 kronor New Yorker


140 kronor New Yorker


Kappahl vintageakollektion


80 kronor Lindex





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!