Sniffing around

Idag skickade jag efter en gratis veckorevy, shysst bara sådär liksom :)




Ohoho here she comes!

Jag fick g på FEK B provet i bokföring - faktadelen. Ni anar inte hur glad jag är då jag inte hade pluggat och bara trott att allting skulle gå åt helvete eftersom det hade gjort det på lektionen. Efter skolan åkte jag till kontoret lite snabbt sen till Tumba för att beställa synundersökning - måste göra det för att senare få mitt körkortstillstånd. Därefter blev det in på Ica, ryka några glasspaket, förbi grillholken, hyra film. Haha, hyrde spacebuddies, otroligt töntig, typ för fem åringar men jag hade sett alla andra.. Då somnade jag efter cirka 30 min och vaknade nu. Lyckat (y)!




I'm gonna loose this contest


Medina - sagoland



Sam-E Vers 1
Jag gick förbi dig på stan, såg ut som du var glad
du gick med din nya som jag tror du har
och du såg mig nog innan jag vek av
försökte spela cool som att allting var normalt
men i själva verket är jag kvar i mitt skal
och jag vill tränga ut dig men du kommer tillbaks såklart
i mitt sagoland tar du mig i hand igen
inga fler bråk och gråt - där är vi sams igen
och dom spelar våran låt som i spanien
Tar av oss våra skor och vi tar en liten dans till den
men när jag vaknar upp så saknar jag ditt ansikte
tänker på den dan du stack - för mig: det bara fanns inte
varför kan jag inte bara ta och glömma dig
varför kommer du tillbaks i mina drömmar säg
inatt tänkte jag på när vi gjorde våran söndagsgrej
hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig
jag tömmer mig över dom ackorden som jag lagt
låter pianot spela ända tills det blir kolsvart
och låter stråkarna ta oss iväg till vår plats
kan inte släppa dig - det enda som jag tänker är att

REF
En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm

Alibi - Vers 2
Var ett tag sen vi sågs - har knappt tänkt på't
men för två år sen var det vi
Jag gav dig en låt, skrev en melodi
du grät för att den var fin, du förlät min idioti
vi var en enhet, vi var singular
förenas på en vinterdag - det jag minns finns kvar
inom mig och det brinner svagt
kommer nog alltid vara så för allt jag har
påminner mig om dig och det känns
vill inte sälja sängen men älskling jag skäms
när nån annan ligger i den, det blir så fel
men jag måste gå vidare för egen del
det var mitt egna fel - borde gett mer
men det är lätt att va efterklok - lätt att se
i backspegeln och skilja rätt från fel
måste bara släppa dig innan det växer mer
men i drömmen är det vi mot dom
vi var lyckliga som vin och sång
så jag strosar till en solnedgång
men när jag vaknar är det tomt inombords - vill bara somna om

REF x2
En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm






Nighty night!

Pirret. Hitta. Känslan. Hjärtslagen. Ögonblicken. Dig. Kyssarna. Kramarna. Närhet. Måste.




What do we do when we ride!?

Ikväll blir det kryssning 107.5 100 % PARTY med Sandra Settberg. Verkligen efterlängtat! Nu ska jag snart bege mig till Tumba och köpa lösnaglar och genomskinliga samt svarta strumpbyxor till ikväll.

På tal om någonting helt annat så hade jag Nationella i Svenska B idag, får se hur det gick. Hoppas på mvg för då får jag troligtvis det i slutbetyg. Ja, det var väl inget mer med det. Vi hörs efter kryssningen om det inte blir något mobilbloggande :)




Who let the dogs out?

Johanna säger:

du gör riskettan, du gör halkbanan och sen kör du upp/skriver teori :)det är det du måste göra + en massa övningskörning


Jag tyckte allting lät så jävla krångligt med hela bilgrejen, Johanna borde bli en instruktör tycker jag. Superduktig :) får mig viiiiiiiiiiiiiilja kämpa. Är det ett skämt? Sara. Kämpa? Nej gott folk. Im dead serious.


Bild lånad från: www.google.se



This is the song for the broken hearted

Fest hos mig - KICK





Eye of the tiger

Ibland kan folk fan inte bete sig alltså. Bete er som den ålder ni är i! Tecken på avundsjukan är ju bara så stor så att man nästan skrattar åt det.

Igår började kvällen hos Sandra med henne, linnéa och felicia, därefter till en fest i Tullingeberg och sedan därefter till Frida. Därefter begav vi oss till TB's där allt spårade.





Now hold on

Nellys rea måste ha varit den sämsta på detta århundrade. Nu blir det till att plugga inför Svenska nationella B!



I'm begging you please

Skoldagen har varit bra, blev en god soppa till lunch också. Nyttigt och bra! När jag satt på tåget såg jag min gamla barndomsvän, hon kände definitivt inte igen mig, då brukar man ju glo.. Eller.. Jag gör det i alla fall? Nu är jag på kontoret, ska äta lite kycklig med morfar och mamma. Vi ses när vi ses!




I had to pee in a cup

Schema för veckan:

Måndag: skola + promenad 8 km
Tisdag: skola + träning (gym löp+styrketräning)
Onsdag: möte med sandra, promenad 20 min + 15 min dvd träning

Torsdag: skola
Fredag: skola
Lördag:
Söndag:



I was taking care of you

Det blev ingen skola för mig idag, larmet ringde inte eller så var det så att jag somnade igår utan att ha ställt klockan.. Dumt gjort, jag som skulle vara VARJE dag i skolan den här veckan, det var liksom veckans mål för mig. Men, det gick ju åt helvete. Imorgon och på fredag får jag köra stenhårt.

Gick upp runt 9.00 i morse i alla fall, körde ett träningspass med Paolo roberto's dvd. 15 min mage,rumpa och lår eller 15 öka fettförbränning. Dock fortsatte det lite längre än 15 min, så efter 20 stängde jag av. Då hade jag svettats tillräckligt. Sedan blev det ägg till frukost och därefter ett tupplur till 14.30 ungefär. Sedan har jag bara slappat, kollat resor.

Försöker skriva ett tal som jag ska ha på fredag/måndag i nationella Svenska B. Det handlar om förhindrad kärlek, men jag har redan skrivit för mycket än det man får, och jag är inte ens klar, och nu måste jag ta bort mer än 30 ord? Jesus christ.. Om någon redan har haft detta, hjälp?




Zero

Lite godingar som jag vill ha hem



Den här måste ni hjälpa mig med. Finns i färgerna: grön,blå,röd och rosa. Vilken ska jag välja?



Let it be, let it be, let it beeee

Idag har varit en bra dag, eller.. en ganska bra dag. I morse hade jag endast sovit en timme - hade verkligen svårt att somna igår, bara låg och vred och vände på mig och började övertänka saker. I morse började jag gråta medans jag satt på lite underlagskräm innan sminket för jag var så jävla trött, sen var det väl andra saker som låg bakom också. Dock efter det vändes dagen, jag hade en bra dag i skolan för en gångs skull, Sandra söt som hon är kom och mötte upp mig så åkte vi till Rönninge och därifrån med bil till Skärholmen för att hämta ut min ring. Väldigt söt och chic, lite tunnare modell i jämfört med mina andra. Så här kommer den efterlängtade bilden:


Inte den bästa bilden men det kommer fler dagar!

Därefter tog jag med söta bazze på en låååång promenad, vi gick säkert 8 km minst i alla fall. Det tyckte han nog om, sötälsklingen. Bra träning också, imorgon blir det gymmet med Linnéa! Va gör vi, nu kör vi




I know what I did wasn't clever

SÅ LESS PÅ DIG. FATTAR DU DET? Så less på att vara nere pga dig. Bli snäll och behandla mig som jag förtjänar! Jag är också en människa med känslor, ingen fucking docka. Time to realise.



Imagine a place

Igår var vi först hos Nicklas, därefter bar det av till Trångsund, där jag direkt kände igen en killes ansikte. Han är bekant med min kusin, jag säger det igen: Fan vad världen är liten. Därefter tog vi nattbuss hem, och gick från tullinge station hem till mig däckade nästan direkt efter lite girl talk. Det roliga är att jag och Sandra går igenom exakt samma sak just nu så vi hade verkligen mycket att tala om.

Nu blir det sova, imorgon är det skola, yeeey






Yes your honor

Blev så glad när jag var hemma hos farmor när det var påskäggs utdelning. Fick bästa påskägget någonsin av min kusin Sandy. 1000 kronor (+ massa engångs hårinpackningar/schampoo/gel av mitt favoritmärke: sebastian)hos henne i hennes salong. Vem kommer vara snyggast i håret dagen innan skolavslutningen? Jaaaaaaaaaaaaag.


Bild lånad från: www.google.se



It's fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiine








Just open your present

I hope you enjoy this. I hope you enjoy hurting me. But still I am so week for you. I will wait. And stay here forever, cause after all. Love concers




I wish I could fly

Blev nyss bilägare. Blev en Ford Ka, årsmodell 06. 50.000 sen var den min. Tack mamma! <3 Denna bil ska jag endast övningsköra i, sen ska jag byta till en suzuki alto rosa :) Sjukt nöjd är jag i alla fall, ser ut som en söt liten nyckelpiga!




Shame on you

Fyfan alltså. Att man orkar ljuga sådär hela tiden. Jag menar, du kommer inte ha några kvar sen men det tror jag faktiskt inte ens att du har fattat. Jag är trött på att vara den som alltid frågar dig. För det enda du gör, är att ljuga. Och sånna människor, vill jag inte ha i mitt liv tyvärr.. Att skylla ifrån dig är det värsta du kan göra när du vet själv att du kan bestämma vad du själv vill. Men du är för svag, I should have know'n better efter alla dem gånger du har gjort såhär. Tycker du själv inte nu att det börjar gå överstyr? Som besatthet. Jag kommer inte finnas här på ett lååååångt tag efter när du tröttnat. Så du vet det nu.



I need you know

Har lite inköp som jag ska ta bilder på och lägga upp, men det har inte blivit av för att jag inte hittar min sladd till mobilen så ni får nöja er med detta utan. Dock tappar man ju blogglusten litegranna då som ni kanske har märkt.

Igår var Micky här, vi kollade på filmen American Virgin som var helt okej, sen kollade vi på en till film som jag och mamma köpte här om dagen: Step up, typiskt sån film som jag bara äääälskar. Handlar om musik men speciellt dans och det har jag varit insatt i enda sen jag var liten. Nu ska jag och Micky börja dansa, ska bli riktigt kul.

Ikväll blir det utgång med Hanniebannie, men nu blir det en sväng förbi systemet. Den här ska med mig hem!




Welcome to my office









I deserve better



I wish I could fly, out in the moon

Jag vet att det har varit sjukt dåligt med uppdateringar, men jag har helt enkelt inte orkat när det inte funnits bilder att lägga upp till inläggena. Men, förhoppningsvis så kommer det upp idag då jag tror att det bara blir en lugn hemmakväll. Vi hörs senare sötnosar!




I want you near me

Jag skulle möta Johanna vid bussen kvart över, hon ringer och säger att hon hade glömt sminket och sprang in, sen ser hon bussen åka.. Jag frågade om jag skulle söka en ny resa åt henne, men hon skulle ta taxi. Vadå ivrig över att träffa mig? Hhaha, skoja bara. Får se vart kvällen bär oss, två fester har blivit inställda så.. ser kanske inte så ljust ut just nu.




I gotta give it to her

Igår blev jag upphämtad så drog vi hem till Matte, satt där och tog några iskalla och därefter vidare till en annan kille. Blev lite bråk och slutade med att jag tog en taxi hem. Jag är sist kvar i taxin och då säger taxichauffören:

- Det här är nära där Carina bor
- Vem Carina?
- Larsson
- Det är min mamma
- Nehe är du Nisses barnbarn?
- Yepp, min pappa är Tommy Lundström
- Du satt i mitt knä när du var liten. Jag är Beckis!

 
Det sjuka är att jag visste exakt vem det var, han var jämt hemma hos oss när jag var liten. Världen är allt bra liten alltså!



Broken up, deep inside

I am only with you cause I can't see you with anyone else




No I can't sleep

Behind theese hazel eyes by Kelly. Clarkson



I told you everything, open'd up and let you in..
So together, but so broken up inside.
Cuz I can't breathe, no i can't sleep.
I'm torn into pieces. Can't pretend..
For hating you I blame myself.
No I don't cry on the outside anymore. Anymore



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!