Your'e my dirty little secret

If I'm happy I'm enoying
If I'm sad I'm booring
If I'm angry I'm mean
If I'm myself I'm not me anymore
When am I good enough for you?




Little miss cutetitt

Har precis hyrt L.A gigolo, har kollat på den i cirka 10 minuter och de enda som man får är sex. Jag älskar denna film.




Since you've been gone

If you win me you win forever. You stoul my lies. If you want me, I'm your country. You feel my heart, you keep me breathing. Cause you're the storm that I belive in..




Power

Sitter och lyssnar på Mariette.. Hon åker nog ikväll. Äntligen!




Shalala.

Ännu en nagel som kan beställas hem.




Some people live for the fortune


Gelenaglar 150 kronor fram till nyår. Lägger upp massa massa bilder så ni får smakprov! Ser ni något ni gillar? Säg till mig så beställer jag hem.

Kontak: zerahatplayahead@hotm..



The winner takes it all

 
Gelenaglar för 150 kronor fram till nyår!


 



Just say my name bitch

Ny update om gele naglar. Ni kan säga vilken av dessa bilder (jag fyller på med mer bilder senare) ni vill ha som naglar, sen beställer jag bara hem dessa tippar men ni betalar endast 150 kronor fortfarande. Bra va?


  
  
   
Airbrush Tip Logo 70st ATL03

 


Kontak: [email protected]



Don't come around here no more

Igår var min älskling underbar och jag somnade med ett leénde på läpparna. Länge sen. Skönt. Du är beeeeest bebis.




No I dont belive you

Godmorgon!

Kommer blogga när jag har lust nu, orkar inte se det som en syssla som "ännu en sak jag måste göra idag" för då tröttnar man bara vilket jag verkar ha gjort. Men jag överger er inte! Så fortsätt kika in här every day!

Igår hade vi nationella, verkade inte gå så bra men hoppas på ett vg.. man kan ju hoppas!

Idag blir det IDOL tittande och mys, och imorgon blir det fest med Micky och Jenyi samt lite julshopping. Vi hörs!




Chubbs anf chaisers

Dessa ska definitvt inhandlas!





Från Gina tricot



Let's show'em some love

Godmorgon!

Igår var trevlig till början, sedan började folk känna sig hotade och lekte helt balla. Jag orkade inte ens kriga, jag och Jenyi tog taxi hem och sedan däckade jag direkt kan man säga. Jobbiga tankar just nu, vet inte vad jag ska göra. "Det löser sig" försöker jag konstant intala mig själv.





And I don't want the world to see me

Köpte massa drink mixar idag, från SantaMaria. Fann det lite konstigt eftersom det är märket för tacos. Tog 2 stycken av Capirnha, 1 mojhito och 1 margarita. Sitter och väntar på Jenyi och smuttar på en drink medans. Överraskande gott! Smakar precis som de jag drack på Kreta, Grekland där jag var i somras. Snart kommer Jenyi och då bär det nog av till Tumba för fest. Emma följer också med, kul!




Your heart is mine

http://www.ingelita.se/product.asp?product=1654

Denna sexiga dräkt ska definitivt beställas hem!



Laugh about it

Ja, det har varit lite dålig uppdatering jag vet det, men jag känner bara att jag inte har någon inspiration just nu. Vet inte varför. Hösten kanske? Nja.. Idag ska jag hur som helst ut med min bästa vän, kanske några fler vi får se. Planerna för idag är såklart fest. Juste, just nu sitter jag med hårfärg i mitt hår. Jag är ju svart hårig, så igår hade jag och M väldigt tråkigt så vi bestämde oss för att färga håret. Resultatet? Mammas blev bra, mitt blev åt helvete! Nu sitter jag med guld blond färg i håret, får hoppas på att detta blir bra! Det ser bra ut just nu i alla fall, men det kan ju vända!




What am I doing?

Besviken. Ledsen. Vatten över huvudet. Deprimerad. Höst.

 






Because of you

Jag har verkligen problem med att somna, men saken som är snäppet värre är den när jag vaknar runt 5.00 varje morgon. (Jag vet varför,så det behöver vi inte gå in på) DOCK så skulle jag gärna vilja prova sömnpiller, men de vill läkarna inte skriva ut till vem som helst pga. att folk blir beroende. I söndags, då låg jag bara och vred och vände på mig hela tiden framför tv:n som var på låg volym. Då kollar jag snabbt och då kommer en reklam som handlar om sömnproblem, helt perfekt tajming så nu är det bara att pallra sig iväg till apoteket och köpa dessa!

 



Shoot!

Puh! Hårt träningspass idag. Prövade på en pilatesboll också. Jätteskönt efter men innan hade jag trott att sånt var trams, "en boll kan väl inte göra något.." men jag la mig på den bäst största i hela gymmet, la den precis vid svanken och la upp händerna över huvudet sedan slappnade jag bara av och hela ryggen knäcktes, så skönt!
prova.

18.00 skriva ett italienskt mail till teresa
19.00 skicka sms till pappa om att han måste sjukanmäla mig för i måndags




Illusions

Godmorgon!

Jag somnade jättesent igår så jag fick ingen sömn alls vilket gjorde att jag inte heller kunde gå till skolan idag. Idag ska jag istället råplugga från sidan 36-50 i matematik och innan det ska jag åka till IKEA och leta garderober igen!




Tainted love

Igår var jag på JYSK med mami och köpte de mest gulligaste sängkläderna ni kan tänka er. Vad är mest barnsligast men ändå så sött? Hello Kitty. Utan tvekan. Ni får se en bild senare. Nu ska jag gå och ta ett bad, ha nagelvård etc. Vi ses!




I live

Schema av veckan:
måndag - skola
tisdag - skola + gym
onsdag - skola + gym
torsdag - skola
fredag - skola
lördag -
söndag -




I live

Schema av veckan:
måndag - skola
tisdag - skola + gym
onsdag - skola + gym
torsdag - skola
fredag - skola
lördag -
söndag -




I give you anything

Igår gjorde jag naglar på Emma, de blev riktigt fina tyckte jag. Kolla in emmas blogg på: www.estradish.blogg.se för att se vad hon tyckte. Här är hennes egna bild också:




A scotch please

Idol slut ännu en gång, nu måste jag vänta ända till nästa vecka. Gjorde naglar på Jennifer idag, dem blev mycket bra tycker det går bättre och bättre nu. Imorgon har jag en till bokning med Emma, hoppas hon blir nöjd. Imorgon blir det också bio, ska se 2012 med Emma. Länge sen vi sågs, omkring ett år sedan, sjukt lång tid.




If you want

Idag efter skolan var jag och mamma på biblioteket. Var tvungen att låna två böcker varav ena som var utlånad på alla biblotek i hela Botkyrka! Så.. jag reserverade den helt enkelt, så att så fort den kommer in skickas det ett sms till min telefon där de står att jag kan hämta boken!

Den andra boken fanns dock, det är en bok som har fått Nobelpris för litteratur självklart. Boken heter Gräset sjunger och är skriven av Doris Lessing, hoppas på att den är bra!




I really do

För ett tag sedan pratade jag om en walk in closet med bastu i också! Bastun är  på sin plats och färgen samt tapeterna också, nu är det bara garderoberna kvar! Jag och mamma var på IKEA och kollade men ingen hade exakt det vi ville ha. IKEA är världens största och de hade inte exakt det vi ville ha? Jag menar.. Hallå? Hur kräsen kan man egentligen vara?

Såhär ser det i alla fall ut just nu:

 



Bästa saken med hela bastun är ju steron! Dunka musik!



Good home

Dålig uppdatering, men det blir lätt så när jag har sena veckor.. Jag har nu gjort tre gratis gelenaglar till tre personer: www.miccky.blogg.se, min mamma och min bästa vän Jenyi. För er som är osäkra på att gå till mig kan kolla lite på dessa bilder






Som sagt, 150 kronor till efter nyår!



Don't wanna wait another day without you

Priser Skavsta flygplats

Stockholm - Skavsta Flygplats 

Biljett Pris      Internetpris
Tur & Retur vuxen 179 kr   178 kr
Tur & Retur ungdom/pensionär 159 kr   158 kr
Enkel vuxen 99 kr   89 kr
Enkel ungdom/pensionär 89 kr   79 kr
Ej studentrabatt


Oj, vad ska jag göra imorgon? Mer om det senare!



You bring feeling to my life

Jag hatar när du klankar ner på mig, jag hatar när du säger men inte gör, jag hatar när du härmar mig, jag hatar när du lämnar mig för andra, jag hatar när du ljuger mig rakt upp i ansiktet och förnekar det, jag hatar när du skriker på mig, jag hatar när du slår mig, jag hatar när du ignonerar mig, jag hatar när du planerar men sen tar allt i sista minuten och tror jag ska hänga på, jag hatar när du beter dig som ett svin, jag hatar hur du alltid är sur, jag hatar hur jag får en utskällning varje dag, jag hatar att gråta mig själv till sömns, jag hatar när du inte svarar på mina sms och säger att du inte kände för den låg i fickan.



This is magical

Om 31 minuter börjar IDOL! Vem tror ni kommer åka ikväll? Men ännu viktigare, vem tror ni kommer vinna idol? Jag tror Erik, men hoppas på Tove nu när Erika dragit. Jag skrek som in i helvete när hon åkte ut, hon hade så rätt attityd!




Get to the caich

Mitt nagelsätt har ankommit! Längtar efter att börja göra massa gelenaglar på folk. Jag har dessutom sänkt priset, eftersom jag inte har någon som helst tidigare erfarenhet inom gelenaglar förutom sådana man kan köpa på KICKS så behöver jag ju provdockor. De första 3 månaderna kommer jag endast ta 150 kronor! Med detta får ni ha på minnet att det kanske inte blir lika fint som på salong.

Maila mig på: [email protected] eller skriv en kommentar!




This is the way it should be

Så, nu är jag hemma! Måste bara berätta att min dag har varit helt perfekt. Jag brukar aldrig ha sådana dagar annars. För det första så visade både mitt och min pojkväns horoskop i tidningen idag att det skulle sluta med kurr, så då tänkte jag: jahapp, inte en bra dag idag heller.. Sedan mötte jag min kusin på tåget vilket jag blev glad över eftersom vi ses så sällan nu för tiden. Sedan blev det inget bråk som horoskopet sa att det skulle bli heller! Sedan blev det grön gubbe precis när jag kom vid övergångsstället (som jag annars brukar stå vid i cirka 5 minuter, känns det som i alla fall) Sedan kom Mamma och hämtade upp mig vid stationen, så då slapp jag ta bussen i 20 min. Nej, jag ska verkligen inte klaga!




They have failed

Nu ska jag gotta mig ordentligt innan den nya veckan börjar. Det ska bli vaniljglass+mjölk+skivad banan+chockladsås!




Nothing else needs a pill

Måndag: skola + gym + plugga på italienska
Tisdag: skola + gym
Onsdag: skola + gym
Torsdag: skola + gym
Fredag: skola + gym
Lördag: gym
Söndag: ta hand om mig själv dag, städa




She shew you up!

Älskling åkte nyss härifrån, blev ändå en rätt lyckad halloween. Satt hemma hos mig julpyntade, drack ett par öl och spelade poker. La mig hyffsat tidigt. Så hur mår ni då? Har ni också panikångest för skolan? Det har i alla fall jag. Mycket plugg nu till min stora glädje.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!