Back to life, back to reality

Man kan inte bara TA någons företag som har funnits sedan 1969. Det är vårt familjeföretag, hur tänker man då Lennart? Jag tyckte han skulle få höra vad jag ville säga så jag la in denna kommentar på hans blogg. Läs hela artikeln på http://kalderen.wordpress.com/2011/01/28/fardtjanstkunderna-fortjanar-valfrihet/#comment-350

sara
31 januari, 2011 kl. 15:20

Du vet verkligen inte vad du snackar om! Detta kommer drabba kunderna och knappast på ett positivt sätt. Vad händer med kunderna som behöver trappklättrare när akordlön kommer att gälla?! Hur ska kunna tillhandahålla en god service och hög kvalité när man ska köra gamla, sjuka och rullstolsburna på tid?! Vi pratar om människor hära, inga paket!!! du skriver ”flera mindre beställningscentraler” men samtliga är ju underentreprenörer och kommer tillhöra i stort sätt samma växel. Hur kan det gynna konkurransen? Vidare snackar du om att du har varit informationschef, och då undrar jag om du nu är så duktig, hur kan de komma sig att denna information inte nått ut till så många kunder? ”With great power comes great repsonsability” – tänk på det du Lennart Kalderén!




Did you norice..

Måste gå och lägga mig nu, riktigt trött. Har suttit och pluggat ett par timmar nu men har inte ens kommit halvvägs. Har valt till bild i estetiskt val också, hämtat lite inspiration från race modeller och H&M samt en annan sida, kommer inte ihåg. Blev rätt lyckat, ni får se resultatet när jag är helt klar! Imorgon ska jag upp hyffsat tidigt för att åka iväg med älskade Micky och shoppa lite. Något fint hittar man alltid!



Don't be late

Gick in på blogg.se hemsida och fann en dietist blogg, massa goda recept som är nyttiga. Hooooow good? Den här ska jag prova göra imorgon kväll.
Davosgröt med smak av hallon
Ingredienser till 1 portion Davosgröt
1 dl gryn
(Jag använde fiberhavregryn, kruskakli, müsli, krossade linfrön och hela linfrön)
1 dl naturell yoghurt
1 dl vaniljyoghurt
0,5-1 dl hallon
Eventuellt lite flytande honung
Gör så här
Kvällen innan frukosten: Rör samman gryn, yoghurt och hallon. Blanda om noga. Låt stå i kylen under natten.
Receptet är lånat från www.filibabba.blogg.se



Symbolize

Linne från H&M
Skärp och höga byxor från Gina Tricot



Wait a minute, hold on

Utgång igår igen, blev Lobby med Sara och Becca. Fick någon slags panikångest och ville bara gå därifrån, ringde dumma samtal och ja. Jag är riktigt ledsen och arg på dig. Önskar att du kunde veta. Frustration. Don't drink and dail helt enkelt! Idag har jag gått ut med hundarna, mamma har ju brutit benet så nu ska jag pyssla om henne i några månader framöver! Det förtjänar hon! Gjorde mat idag, försökte härma Gordon Ramsay, de gick dock INTE lika bra som jag hoppats. Sitter och pratar med Emma på facebook chatten, hon har en man hemma som lagar mat åt henne. Hur najs? Najs. Jag vill också ha en man som lagar mat åt mig, men det ska inte vara min man. Så någon som vill extraknäcka lite som kock? ;)



My love

Igår blev det utgång på Lobby med Elin, Emma och Helena. Det var Helenas första utgång, grattis i efterskott! Shan banan, Bobby + strippan va där också, lite ballt. Är smått stressad men bloggen MÅSTE ju få en uppdatering eller hur? Idag ska jag också ut med Sara, Rebecca och Pamela. Får se vart kvällen tar oss! Jag har gett upp allt det där med förväntningar på människor. Inte dessa sötnosar, men andra. Vi hörs!



Get me a cat

I onsdags blev det utgång på många ställen. Bl. annat vid Stureplan. Soap bar och Spy Bar. Free drinks! Jag och Emma hade en helt galen natt, mycket skratt, kort och filmer. Haha! Ikväll kör vi igen. Ses vi? ;) Nu ska jag lägga mig i badet med ett glas vin. Mys!
Jag och Emma inne på Soap Bar. Så härligt att vara med henne!
1. Hon ger en ständigt komplimanger om hur snygg man är. Egoboost!
2. Hon är aldrig sur eller tråkig
3. Hon är framåt och utåt!
4. Generös
5. Helt jävla underbar!



I want a meaning

When there's nowhere else to run
Is there room for one more son
One more son
If you can hold on
If you can hold on, hold on

I wanna stand up, I wanna let go
You know, you know - no you don't, you don't
I wanna shine on in the hearts of men
I want a meaning from the back of my broken hand

Another head aches, another heart breaks
I'm so much older than I can take
And my affection, well it comes and goes
I need direction to perfection, no no no no

Help me out
Yeah, you know you got to help me out
Yeah, oh don't you put me on the back burner
You know you got to help me out, yeah

And when there's nowhere else to run
Is there room for one more son
These changes ain't changing me
The cold-hearted boy I used to be

Yeah, you know you got to help me out
Yeah, oh don't you put me on the back burner
You know you got to help me out, yeah.
You're gonna bring yourself down
Yeah, you're gonna bring yourself down
Yeah, you're gonna bring yourself down

I got soul, but I'm not a soldier
I got soul, but I'm not a soldier
I got soul, but I'm not a soldier
I got soul, but I'm not a soldier
I got soul, but I'm not a soldier
I got soul, but I'm not a soldier
I got soul, but I'm not a soldier
I got soul, but I'm not a soldier
I got soul, but I'm not a soldier
I got soul, but I'm not a soldier

[Time, Truth, Hearts]

Yeah, you know you got to help me out
Yeah, oh don't you put me on the back burner
You know you got to help me out, yeah.
You're gonna bring yourself down, yeah.
You're gonna bring yourself down
Yeah, oh don't you put me on the back burner
You're gonna bring yourself down
Yeah, you're gonna bring yourself down

Over and in, last call for sin
While everyone's lost, the battle is won
With all these things that I've done
All these things that I've done
If you can hold on
If you can hold on 



I got soul but i'm not a soldier

Jag och Sandra åkte med tåget till Kalmar, sov över på Slottshotellet som är ett gammalt slott som även vart en skola, det var riktigt kallt där. Tror det är mysigare att bo där på sommaren då det inte är minusgrader på natten. Slottet var i alla fall hur fint som helst, såg bilder på deras bröllopssviter, så vackert.. Vi åt på en jättefin Italiensk resturang där man också fick jobberbjudande. Typiskt va? Så fort man lämnar Stockholm.. På morgonen blev det frukost på hotellet, sen taxi till skolan. Var där tills 15.30 ungefär sen tog vi bussen tillbaka, åt på donken och kollade lite i affärer medans vi väntade på att tåget skulle komma. Det var lite förseningar, runt 10 minuter på hemresan bara, så jag var hemma på på natten mot tisdagen. Just nu håller jag på att plugga religion a. Trodde det skulle vara mycket som historia, vilket inte är mitt favoritämne direkt då jag försökt tenta upp det 4 gånger tror jag. Men det var mycket likt psykologi, så det här ämnet tror jag att det kommer gå riktigt bra i!






Holding on to tomorrow

Jenyi ville att jag skulle komma hem till henne imorgon och kolla på Let's Dance. Men jag har faktiskt ingen lust att se min dröm man dansa intensivt med en annan kvinna. Nej tack, det är bra. Fast sen sitter jag säkert bänkad där imorrn ändå..
Bild lånad från www.google.se



So i'm moving on, letting go




I can take you

Igår drog jag och Jenyi in till The Bridge. Va där tills 01.00 ungefär, hade en del konstiga samtalsämnen inatt. Vissa människor är för självgoda alltså. Efter krogen åkte vi vidare till Liljeholmen och gick till Gröndal där vi träffade 3 pers. Vi drack vin till 04.00 och sen var det godnatt. Jag hade längtat efter gårdagen. Trots att folk ständigt försöker göra saker så jag ska tända till, så lyckades jag koppla bort det. I morse följde jag med Jenyi hem, vi köpte med oss tomatsoppa och vinäger chips och mös. Mamma var gullig som kom och hämtade mig trots vädret. Tusen tack till dig. Därefter förbi Konsum där vi inhandlade matvaror till hemmet.
Bild lånad från www.google.se



But that's allright

Efter shoppingen åkte jag och mamma och handlade på Willys. Jag ville upp till leksaksaffären för att köpa ett namnsmycke. Ni vet ett sånt Carrie Bradshaw har i SATC? Dem kostar runt 400 kronor på Ur&Penn, vet dock ej om dem är äkta då eller inte. På leksaksaffären kostar dem endast 70 kronor. Tack, där tjäna jag 330 spänn (y)



To walk away now

Alla iMac datorer var slut förutom i Länna. Så det blev en rosa bärbar från VAIO istället. Tack mamma :) Jag monterade upp bordet också på bilden nedanför, lätt som en plätt tog max 5 minuter. Got to love IKEA. Sedan inhandlades en mus med HK på, ni vet hur galen jag är i HK. Sedan ett par hörlurar+mic till Skype. Kanon, nu är det bara ett underlägg till datamusen och ett snyggt Ed Hardy/skinn fodral till datan när man reser osv.



Security system

Nu ska jag gå upp och träna lite, sen småfixa i mitt rum. Behöver sätta upp lite fotoramar, en hel vägg ska vara klädd med bilder och minnen.




Take me thrue space and times

Imorgon måste jag åka och köpa en stationär data. Nu har jag haft min söta rosa LG bärbara i minst 2 år och den börjar bli sakkig, och jag behöver en bättre och snabbare (mobilt bredband suger!) uppkoppling/data för att det ska passa till mitt distansplugg. En iMac eller LG vill jag helst ha. Tipsa gärna om ni vet någon superbra! :)


Bild lånad från: www.google.se




Whitelight morning



Nyårsafton börjades här hemma med middag, Jenyi var också med. Därefter åkte vi vidare till Tullinge, och spenderade hela natten/morgonen där hos Linnea. På morgonen möttes jag Jenyi och Linnea upp på pizzan, därefter konsum för gottgott och sedan begav jag mig hem. Sov, va uppe, sov, va uppe. Skitjobbigt. Glömde laddaren hos Linnea gjorde jag också, så imorgon måste jag träffa henne.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!