What a feeling

På fredag och lördag är det Countryfestivalen på Lida, och självklart ska alla dit. Det är ju en tradition? Jag har alltid haft lika roligt, även när man varit med om jobbiga saker för stunden. Alla är trevliga och man träffar både nytt och gammalt folk som man inte sett på år och dar! Jag kommer sitta under öltältet for sure, see you there!


Bilden är tagen från www.lidacountryfestival.se



Just for a night

Idag har jag hunnit med en del fakitskt, även fast det har känts sjukt segt. Runt 12 tiden var Jenyi här på en cigg och lite solning på min balkong. Därefter drog jag och mami med vovvsarna till Lida, skulle bada dem men det var så mycket folk och jag hade inte dem snyggaste kläderna så jag vägrade. Vi tog istället en "äventyrsväg" som den hette, och kom upp till en jättemysig plats. En liten stuga, dass och brasa med vatten och ved serverat, ofta man aldrig har varit där när man bott här sen man vara 8 b?Efter det så åkte vi runt till lite badställen i Tullinge i alla fall, så dem fick svalka sig lite i alla fall :)

Jag har gått runt och tänkt på mycket saker i flera veckor, känns som inget av det viktiga blir gjort. Och idag kom äntligen mitt betyg hem, blev gladeligen överaskad, trodde jag skulle ha 70 % ig typ, men nej - bara 2. En stor lättnad kastades bort från mitt bröst i alla fall.




123 fanta and rosé



Igår var vi hos Tob på fest igen, dock var det inte samma tryck som i fredags men å andra sidan så låg nog dem flesta människorna bakis då. 1,2,3 FANTA O ROSÉ!! Träffade nytt folk, jättetrevliga - därefter skjutsade en gammal kill kompis hem mig (ja, även fast jag bara bor 3 minuter ifrån, jag ville inte gå själv..) var vaken ett bra tag innan jag gick och la mig, har så mycket att tänka på känns det som. Vad ska jag göra, när kommer mitt betyg hem, vart ska jag söka nu, ska jag söka, planering för körkort, prov, teorier, hur det kommer kännas att lämna Tullinge en gång för alla, hur flytten kommer bli, kommer jag trivas? Sånna tankar. Vill verkligen inte ha sånt på mig nu när det är sommarlov!!

Imorgon eller på tisdag ska jag och mamma<3 dra en shopping tillsammans, ser fram emot det. Det är precis vad jag behöver. Och en långklänning ska defintivt inhandlas!

Ett äldre inlägg som hade hamnat på utkast..



I wont miss u






This aint hollywood

Midsommar var trevligt, var bara en sak som irreterade mig men folk kan tydligen inte stå för vad dom säger i dagsläget, synd att bara springa hem istället för att reda ut det. Men dem växer väl upp dem också.

Först var vi hos Pierre och Robin i uttran, blev massa med melondrinkar där och senare fick vi skjuts av några randoms ner till bussen och därefter bar det av till Tobbe Kjellin, typ 100 pers där - mycket trevligt.

Just nu sitter jag och väntar på Jenyi, vi ska göra oss i ordning och sen blire på't ikväll igen!




Incomplete

Igår var jag i stan med Jenyi, och vad hittade jag där? Min midsommarklänning kanske? Icke! Bara för att jag vill/måste hitta någonting så gör jag inte det. Åkte till Tumba runt 3, tänkte: kanske större lycka där, men icke. Det blev lite onödiga små shopp inne på Inn och Finn istället bara för att..

Nu väntar jag på svar från Jenyi att jag kan hoppa på bussen, åka och hämta dricka och sen åka och köpa brunpiller i Huddinge, ciao.. ciao..






Somewhere we went wrong




Shake that orange




You know you wouldn't want it any way




Make some noice!

Du lever bara en gång och den gången är nu - Noice




The first time that you spoke my name

Sitter på mammas kontor just nu, ska snart hjälpa till och märka lite brev. Basse är också med, min bebis. Igår blev det vindrickande på Lida medans grabbarna spelade mini golf, jag och Jenyi kände att det inte var någon idé att ens vara med då vi bägge blir lacka när vi inte vinner, haha. Därefter bar det hem till Jocke för filmtittande, självklart skräckfilm - hatar, snacka om att vi var rädda när vi skulle gå hem sen!! Och nu vågar jag knappt vara på nedervåningen, tönt jag är.

På midsommar finns det olika planer, men tror det lutar mot dem nära och kära främst. Jag och Jenyi ska in till stan nån gång i veckan och hitta någon söt vit klänning att ha på sig. Eller är det så smart och ha vitt när man ska festa järnet i ett antal timmar? Jag tycker vitt hör till midsommar, en söt vit klänning, röda läppar och bara mascara med lockar i håret.

Bild tagen från www.google.se



My life would be easy

Fick en parfym av Mona idag som har vart i USA ett tag. Tack!








Channal five

Funderar starkt på att köpa en iMac, verkar inte vara någon skitdata direkt. Ska man kasta 10 lapp på en sån här, är det värt det?


Bilden lånad av www.google.se




About the house

Nu när vi ska flytta skulle jag vilja inreda hela huset med sånna här texter, det är så jäkla fint.

Väggtext

 
Love You still - bild 2
Be the change
Dressed for success



You aint gonna hit him

1. Ditt favoritställe på sommaren?
Mitt favoritställe måste nog vara på Öland. Där var jag 2008 senast på Böda camping med Sandra och Felicia Setterberg. Den veckan är nog en av dem roligaste jag haft i hela mitt liv.

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
Först solar jag på morgonen på min balkong med ett stort glas isvatten, cigg och en nära vän. Därefter blir det att börja fixa sig inför festen hos grannen eller sjön! Men jag kan också byta ut solningen på morgonen mot lite morgonshopping istället!

3. Vad lägger du hellst på grillen?
Om jag är hungrig? Något kryddmarinerat kött. Annars älskar jag grillat tomat med fetaost i!

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
Varje år när morfar fyller år brukar vi åka bort på en 4 dagars semester i Sverige. Förra året var det Tylösand, och innan det var det Norrland. Men i sommar ska vi till Tylösand igen, ska bli så härligt! Vi bor på Per Gessles -hotell Tylösand, femstjärnigt spa hotell. Det kan inte bli bättre. Sen har jag lite halvplaner på att dra utomlands med min kusin, vi får se hur det bli med det.

5. Dina bästa sommarfärger?
Den där rosa/röda/oranga färgen tycker jag om, den klär sig lika bra på sommar ballerinorna, linnena och läpparna som på bikinin.

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
Jordgubbar och att vi alltid klagar på vädret - är det fint så säger vi att det är FÖR varmt, är det kallt så säger vi, ja you know the drill..

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
Alla dagar på stendal med min pojkvän förra sommaren, men inga barndomsminnen som jag kommer på nu.

8. Havet, sjön eller poolen?
Havet!!

9. Vad väljer du i glassbaren?
Isglass, den nya med ananas bitar i, endast 60 kalorier också. Helt otrolig god!

10. Vart går din drömsemester?
Thailand, Krabi - Ao nang där jag var i början av detta år med min mamma,moster och bästa vän. FINNS INGET BÄTTRE STÄLLE, det kan jag garantera er!!





I make the good girls go bad

Ska jag försöka sy nån av dessa? Ja, det ska jag.




Inspiration till ett linne under en svart kavaj, hott!

 





Bilderna är tagna från www.snyggunder.se




Check that over head

För ett par dagar sen var jag och mami i Skärholmen för att inhandla en symaskin och eventuellt lite tyger. Vi hittade en butik direkt, och fick jättemycket hjälp av hon som jobbade där. En jättesöt utlänsk tant! Jag rekomenderar verkligen stället om ni funderar på att börja sy era egna kläder t.ex.


3400 kronor, och den är rosa också, perfekt!






Tygerna varierar i priser från tyg till tyg



Summan av kardemumman: 5000 kronor
Tack mamma, nu ska jag sy något riktigt fint till dig <3




You must go now

Igår var en förvirrad kväll, utgång, inte utgång, utgång, inte utgång, så tillslut sket jag i allting. Några killkompisar kom utanför min dörr under markisen i regnet och drack Rosé vin med mig, så kvällen blev inte helt misslyckad i alla fall :)




Touch me like you do

Förut så skulle vi åka till malmö den 13 juni för att se det stora rock bandet KISS, men vi fick förhinder och därför säljer vi nu bort dem bästa sittplatserna, det finns 6 stycken. VRACKPRIS 4000 kronor för alla 6 biljetter, eller 1 biljett för 1000 kronor.

OBS! Biljetterna måste hämtas i Tullinge, Stockholm

Intresserad? hör av dig till [email protected] eller [email protected]




Wherever it might take us

Idag skulle jag varit på skolavslutning, men skippade det. Idag skulle jag festa, men ska vädret få förstöra det? Vaknade runt 10.00 och skulle somna om då jag hörde hur regnet öste ner utanför fönstret, tycker det är sjukt mysigt - men inte på en fredag, inte när dem har sagt att det ska vara fint väder i 2 veckor, inte på min skolavlsutning.



Runt 11.30 åkte jag och mamma och lämnade hundarna på basta hundhotell, eftersom vi ska ha visning på vårt hus i helgen så är det inte så smart att ha två hundar springandes runt allas ben. Gud vad dem grät när vi åkte därifrån, hatar att lämna Bazil (den minsta av dem) för han är så pass gammal så jag vet aldrig om det är sista gången jag kommer att få se honom, även om jag inte ska tänka så, så blir det så ändå.



Nu sitter jag på kontoret, pratar lite med Sandy om att dra utomlands runt v.27, vill bara ligga vid en sandstrand, en drink i handen och bara vara helt avslappnad, ingen stress och ingenting att behöva tänka på.




Experience more

Tjäna pengar på din blogg? www.bloggerfly.com




Use somebody

Allt kommer från kleio.se

Förstora bild... Förstora bild...



Even if

Även om det kostar allt





Take this

Ving:

http://www.ving.se/grekland/rhodos-stad/amaryllis
 

http://www.ving.se/grekland/rhodos-stad/mimosa

http://www.ving.se/turkiet/alanya/green-garden-city-hotel 

http://www.ving.se/kanarieoarna/puerto-rico/miami

http://www.ving.se/kroatien/makarska-rivieran/apartments-zaja 

http://www.ving.se/turkiet/alanya/villa-moonflower 

http://www.ving.se/kanarieoarna/san-agustin/norcopia

http://www.ving.se/turkiet/alanya/sunpark-garden

http://www.ving.se/spanien/palma-nova-magaluf/saga-nova

http://www.ving.se/turkiet/alanya/hacibey

Apollo:
http://www.apollo.se/SE/vart-vill-du-resa/Europa/Bulgarien/Burgaskusten/SunnyBeach/Accomodations/Pages/Kotva.aspx?hBookingBtn=true 





Gotta watch my back

Tipsa mig om bra och billiga resor som finns ute NU




First of many

Mamma var så söt, när vi gick ut till bilen för ett par veckor sedan fick jag syn på dessa i baksätet. Då hade hon lagt in dessa kuddar i mitt baksäte, så söt. Jag älskar dig mami




Throw your hands up in the sky

När mina genomskinliga tippar etc. kom hem så ville jag självklart testa det direkt. Mimmis fick vara min provdocka, hon ville ha rosa på hela nageln, sen som en vit ficka i hörnat med två svarta streck under + små diamanter. Resultatet blev helt okej, dock tog det 4 timmar..

Jag tar endast 100 kronor för jag fortfarande är nybörjare, tidsbokning sker via mail: [email protected]


Resultatet



I'm just fucking with you

Jag tror jag har hittat mitt favorit sushi ställe. Flemingsberg centrum, Ming Li - helt nyöppnat och så söta människor som jobbar där.


Självklart vegetarisk, vad trodde du?




Take it to your strongest vocal






Never can, never will - hold me down


Emelie och Johanna fick en galen idé efter ett paaaaaaaaaar glas


Söta Felicia

Igår var jag ute på Djurgården, på någon liten random udde - sjukt mysigt. Lite konstiga folk vi stötte på bara. OTRIBAC haha!! Internskämt..

Snällt nog fick vi skjuts till pendeln, därefter tog jag och Johanna en taxi hem. (Btw, man ska fan inte kunna ha en telefon på fyllan, då slipper man göra onödiga samtal och sms, don't drink and dail)






Say that you want me

Ibland säger en bild mer än tusen ord någonsin kan beskriva..




Bild lånad från www.leloveimage.blogspot.com



Whatever you need I got it

Okej.. Jag vill VERKLIGEN ha? Vart fan i helvete kan man köpa dessa?




It was us

I knew you were a jerk, such a waste of time


Vouge Italy



Wish I could talk to you for a while

Gick upp runt halv 10, tog ett bad som vanligt och sen begärde jag mig mot bussen där jag mötte Johanna. Vi drog till Södertälje, hämtade kläder och sen tog vi en glass på bryggan i solen och bara pratade. Tack för du fick ut mig idag gumman, behövde verkligen det <3..

Därefter bar det av till Flempan där hon skulle hämta ett par skor som hon hade lämnat in, sen blev det sushi efter lite strul. Men gott var det, vegetarisk förståss!


Haha en söt bild Johanna satt och trixade med i flera timmar igårkväll ;) haha skämt åsido




I have so much more to say

1. Vänner, tillit och familj är dem tre viktigaste sakerna i mitt liv
2. Jag gör allt för att bli sångerska, även om det betyder att jag måste lämna mina älskade ett tag
3. Jag vill att människor i mitt liv ska säga vad det är som stör dem, även om det handlar om mig
4. Jag har gärna en Mc Dreamy, Ronaldo eller Sienna millers man - men hellre har jag någon som jag verkligen älskar.
5. Jag vill att mina föräldrar ska älska dig
6. Jag kan inte ljuga för dem
7. Jag älskar regniga sommardagar och bara ligga inomhus och mysa medans regnet öser ner
8. Jag är ingen sån som säger upp vänskap med mina ex
9. Säg åt mig om jag pratar för mycket!!
10. Jag tror inte på att första kyssen är den bästa
11. Jag hatar att avvisa folk, för jag sätter mig in i deras situation och hur jag skulle känna mig
12. När det är dags att gå ut blir jag sjukt stressad och det går jämt ut över andra
13. Får jag kritik blir jag arg inombords och gör allt för att bli bra på det bara för att visa att "jag kan"
14. Jag hatar att dejta
15. Jag älskar detaljer på folk
16. Det finns ingenting sexigare än någon som ler
17. Jag står för mina åsikter när som helst, och hur som helst. Jag tycker inte jag tjänar på  att rätta mig efter sällskapet jag är i. Åsikter är väl åsikter?
18. Jag kräver mycket i ett förhållande
19. Jag tycker inte om människor som man måste lära sig känna genom gåtor
20. Jag är rädd för att dö



You know you make me wanna.. SHOUT

Janis Joplin är min gud




No thank you

Imorgon ska jag hem till www.miccky.blogg.se på hennes studentmottagning. Hoppas hon blir glad över sina studenprestenter! Vet aldrig vad jag ska köpa riktigt, men jag och mamma kom på en bra mix! Så imorgon blir det nog förbi systemet innan för att köpa en vin att dricka under timmarna.



Bild tagen från www.google.se



Yeah, NEXT!


Bilden lånad från www.johannawennerlund.blogg.se

För ett par dagar sen var jag inne på H&M och köpte dessa. 40 kronor styck! Fina sommarfärger, till ett vitt linne och plattat hår passar dem in perfekt.

Lite roligt att jag Johanna och jag köpt exakt lika dana haha



It's not funny

  1. "I nöden visar sig vännen" och det är fan i mig sant. Igår när jag kände att jag bara skulla hoppa ner från västerbron utan att bry mig om nått eller någon i hela världen så kommer Sandra Setterberg, möter mig och bjuder mig på lunch ute på djurgården. Därefter träffar jag mimmis, gör hennes naglar och fikar med henne i cirka 4 timmar. Sedan hör sig min förra bästa killkompis av sig, och en till gammal klasskompis, därefter så erbjöd sig Johanna att jag skulle komma över till henne och kolla på film och hon kunde komma hem till mig bara för att hämta mig, sedan mina kusiner, Sara R mfler. Tack för er vänskap.

    http://johannawennerlund.blogg.se/ <3



Good church

20/2 2009 blev det vi
31/5 2010 försvann ordet oss


När jag inte kunde sova och du låg vaken med mig, min födelsedag, nyår, våran egen julafton, förlovningsdagen sen bytet för dem var för små, alla biosar, alla hemma mys kvällar, flottsbro, skolan, alla dagar på stendal, alla sena sommarkvällar i bagarmossen, alla fester, all beröring, alla hjärtans dag, alla hundpromenader, forever and ever baby,






You can do it

Mamma ger mig alltid ett leende på läpparna när hon kommer sent på kvällen insmygandes och lämnar detta på skrivbordet.




Taurism

För ett par dagar sedan var jag och mamma i Skärholmen för att bl.a köpa min kusins studentpresent. Förutom det så hittade mami en jättefin klädstång (?) / provdocka (?). Hon ryckte den direkt till mig, och den kommer passa perfekt i mitt nya prinsessrum i Rönninge!




500 kronor på Åhléns



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!