Flash player

Jag hatar att ha en klump i magen, att jag aldrig kan känna: nu har jag absolut ingenting att göra, och absolut ingenting att oroa mig över. Men nej, jag känner mig aldrig helt fri, och har inte kunnat säga det på flera år heller. Tycker det verkligen är skitjobbigt..

Nu har jag pluggat lite företagsekonomi, men fortfarande lite kvar att göra på detta, men det ska inte in försen på onsdag så, varför brådska..




Scene fotish

Usch, jobbig dag idag, men jag klarade mig nästan från gråten. La min vita ros på graven och läste på snöret "sov gott lilla gubben" jättehemskt. Skrev i minnes boken också: Vi ses snart igen R.I.P<3 / sara
Saknar dig farfar, vi alla älskar dig.




This ones for you..

Igår när jag skulle skriva ett inlägg så försvann allting och lat som jag är orkar jag inte skriva om det. Nu sitter jag i skolan och har matte som jag inte kan någonting alls utav. Matte B är absolut inget ämne för mig.
Idag ska jag nog övernatta hos min farmor för imorgon sker begravningen av Farfar, usch vad hemskt allting är nu.

200 kronor på rea från have2have.se
Klicka för att förstora bilden



You're hot then you're cold

Hej!

Nu sitter jag och bloggar på min nya acer mini data. Jag och mamma böt så nu har hon min söta rosa lg data. Varför jag böt var för att jag vill ha en liten data när jag går i skolan och så, det gör så förskräckligt ont i axlarna annars att bära väskan med alla böcker i också, det blir rätt mycket i mängden eftersom vi inte har några skåp!

Vi slutade tidigare, mycket skönt så då drog vi iväg och köpte en ny laddare till denna data, och eftersom jag måste ha microsoft office på min data så köpte vi det också. 1300, helt sjukt för ett jävla dataprogramm. Aja.

Nu sitter jag och kollar på en film på tv3, Julia Roberts medverkar i den som en av huvudkaraktärerna och den verkar jätte bra, men väldigt hemsk också - min typ av film alltså.




Liqour

Håller på att kolla taxfreen's priser på arlandas hemsida. Sjukt billigt, här ska det köpas!


99 kronor



Swich on my computer


899 kronor från favoritmärket Ti Amo




Tell her about it

Gick in på redfootshoes.se där det finns jättesöta ballerinas som är ihopfällbara. Perfekt när man har ont i fötterna en ute kväll och känner att man måste åka hem pga. skoont, då drar man fram ballerinas och voíla, du är som en ny människa!

Dessa skor har jag tittat på, kan dock inte bestämma mig för vilka som är sötast. Behöver er hjälp, vad tycker ni?

rollover
600 kronor - Carrie Bradshaw från satc


500 kronor

rollover



Wait a moment

Som de flesta har märkt så har ju Pernille Holmboe bytts ut mot en annan modell. Ryktet är att Pernille blev för dyr för företaget. Vad tycker ni om bytet? Jag tycker det är synd att de inte kunde ge henne någar tusenlappar extra i månaden, för den nya modellen frestar inte mig att köpa deras kläder som visas i tvn iaf..


Fan vad läcker hon är!!



This is real, this is me

Så fort mina vänner skaffar (en) ny blogg så länkar jag dem! Nu marknadsför Emma lite saker på sin blogg, kolla gärna in: www.eyescold.blogg.se för mer info.



Got to have





Dessa kommer inhandlas den närmsta veckan!



This ones for you..

Pappa anmärkte förut att jag alltid började mina inlägg med "Det har blivit lite dålig uppdatering, förlåt.", så nu ska jag helt enkelt sluta med det, bra va? För jag skriver ju min blogg för min egen skull,för att ha någonting att titta tillbaka på när jag blir äldre. Så, ni får helt enkelt kika in här dagligen och hoppas på att jag har skrivit något :)

I fredags kan jag inte riktigt prata om på bloggen pga vissa omständigheter som skedde denna helg men i lördags så var i alla fall jag och Jenyi hemma hos mig, drack lite tequila och några 3,5or. Inte full, inte lullig, bara helt normal - skönt det också ibland. Sedan kom min älskling och sov hos mig, han låg och höll om mig hela natten så söt.

Imorgon ska jag gå på min första idrottslektion på cirka 1,5 år. Skönt eller dåligt? Hiss eller diss? Ja, det får ni reda på senare! Tror nog att det ska vara bra om det inte är någon sammarbetsuppgift!! Har lite svårt för sånt nämligen. Speciellt med personer som jag inte känner.

Sitter och pratar lite med min pojkvän på msn och han ska gå på bio imorgon med sina grabbar och kolla på den nya filmen SC - han var så söt och beställde en biljett åt mig också för säkerhets skull men vet inte om jag kommer gå, dock vill jag ju verkligen se den filmen.. Får se hur det blir.




Bom bom chickawawa!!

Oh yeyeye! Jag fick G på min kompletterings uppgift. Nannananna! Nu ska jag försöka plugga lite på idrottsanalysen. Vi ses!



Get a crew like me!

Jag måste lägga in en bild innan jag går och lägger mig. En bild på mig och min kära mamma på nyår.
Love you dearest<3
 


Visst är min morsa läcker? Jag kan skratta mig lycklig om jag ser ut som henne när jag är i hennes ålder!



All time hero

Nu ska jag gå och lägga mig, pluggade inte på italienskan ikväll för jag och jenyi däckade totalt i min soffa och jag vaknade halv elva så det blev ju inte av då. Helvete också. Får köra på det imorgon plus idrott komplettering! Ja ni hörde rätt, jag ska börja gå på idrott haha..

Nej, ni får ha det så bra. Puss!





She is wanted

Nu håller jag på att beställa en taxfree katalog, måste ringa in lite vad jag ska köpa och så och vilka solkrämer som inte har någon parfym i sig för satan vad de svider då om man är bränd och jag blir väldigt lätt det. Det som är sjukt konstigt är att jag blir först röd, sen blir det brunt.. förstår ingenting.

Någon som kan rekomendera en bra solkräm utan parfym i?


Jag är sugen på Bamse, luktar säkert sådär barnsligt gott!



Streetlights

Hade min första psykologi lektion idag, kursen verkar bra men dock inte läraren. Han kom in och satt sig på lektionen på rasten och hade bara en sån kaxig blick och jag är inte den som dömer från utsidan direkt - han visade sig vara ganska kaxig också. Så.. vi får se hur det går med det!

Efter skolan åkte jag till Tumba, kolla lite i affärer tills Jenyi slutade, mötte upp min kusin Sandy bland annat, hon har blivit svartskalle också, de va feeeeeeeeett fint. Men nej Sara, låt håret vara nu.

Därefter åkte vi till flempan och tog ut hennes pass som hade kommit, sen åkte vi till handlarn där jag plockade ut mitt paket. I paketet fanns detta obs. allt kommer från H&M:


Ett par lolita shorts som min moster kallar det ;) 80 kronor


Bikini överdel, har kvar underdelen sen förra sommaren - 130 kronor


Bikiniöverdel - 130 kronor


Bikiniunderdel - 100 kronor


Halterneck bh - 150 kronor

observera att priserna är ungefärliga.



Exuse me, how you doin'?

Jag och jenyi har tänkt att tatuera oss i Thailand nu när vi åker. Jag vet vart jag ska ha den, just nu har jag bestämt mig för det stället, men det kan ju variera. Jenyi har ju redan gjort det så hon vet ju hennes smärttröskel och hur det känns men jag har inte den blekaste, och jag hatar att inte veta. Så.. då måste jag ju självklart pröva.
Antingen kommer vi göra varsin eller något minne men inga namn dock! men någonting som symboliserar någonting för våran vänskap.

Någonting sånt här skulle jag vilja göra



Dock måste det här varit den fulaste tatueringen jag sett, började skratta så fort jag såg den.


sexy star tattoo

Bilderna är tagna från google.se



That's what we wanted

ASOS Cruise Digital Floral Criss-Cross Ring Triangle Bikini Top

Asos.se



The hands are taking over

Satt och kolla lite på www.halens.se hemsida - klänningar och fann denna. Tyckte den va så underbart söt och tänk hur fint färgerna sitter mot en brun hud på sommaren.

349 kronor



I am flying

Jag vaknade nu, klockan två. Bra jobbat Sara!

Nu ska jag kolla när polisen har öppet för Jenyi's pass har kommit så vi hade tänkt att åka dit och hämta det. Igår låg jag uppe till 3.00 och kollade på thailandsbilder, underbart!




It's a free world

Lite dålig uppdatering, men så får det bli ibland. Känns som om att det går åt rätt håll nu i skolan, så det känns faktiskt jättebra, nu ska vi börja med rättskunskap och psykologi, har längtat grovt efter psykologin!!

Idag ska jag bara ta det lungt, det blir så jobbigt när man slutar sent - då har man knappt någon energi kvar över till annat sen. Får se, jenyi skulle komma förbi, kanske blir lite drinkar sen får vi se.




What about now?

Igår pluggade jag på aktieköp och lämnade in det i tid och kände mig duktig - sen i dag skulle vi arbeta med det på lektionen vilket jag inte hade en aning om, så hjälpte dem andra och kände mig som en liten mini lärare, va lite kul. Nu har jag lämnat in min komplettering på P&Q marknadsföring, nu får han ta och skriva ett fet G där alltså.. grr.

Efter skolan körde jag och Linnéa ett intensiv pass i jympa och innan det sprang vi i tio minuter som uppvärming, känns skönt nu i efterhand, kör ett pass imorgon också!




A run way

Fick reda på att Starbucks öppnar den 18e februari om allting går som det ska, och det får vi verkligen hoppas! Åååååh, det blir alldeles perfekt inför min resa! 




We got our thing

Idag var vi som bestämt och fixade jenyi's leg. Gick jättefort och hon blev så sötsur på sitt kort. Fast hon inbillar sig att hon är skelögd, haha men det är hon inte, jättesöt däremot. Åååh, nu längtar jag så mycket. Har kollat upp recensioner om hotellet och allt verkar kanon!!!

Behöver verkligen den här semestern.




Give it all you got!

Det är en bra sak att tårar aldrig synd i ösregnet. Som om en bra sak någonsin skulle kunna göra allt bra igen? Det blir inte mer sista chanser att lova att aldrig göra misstag igen. Bara den sköna smärtan av att titta tillbaka på när du går. Och nu är du borta, det är som ett echo i mitt huvud, och jag kommer ihåg varje ord du sa.

Det är en grym sak att du aldrig kommer se hur mycket jag försökte. Det är en hård sak att fejk smila när det känner som om jag rasar ihop på insidan. Men du var aldrig, och kommer aldrig att bli...

För den första gången så är det någon medmänsklighet i dina ögon, och jag är faktiskt hjälplös ibland, när inte önskningar tjänar någonting till - för att du inte ser mig som jag önskar att du såg mig.

Lyssna på mig noggrant nu för det är någonting alla killar bör göra. Behandla din tjej rätt, att du behöver henne, att du visar respekt - annars kommer du inte få någonting tillbaka förutom hat. Det är dem sakerna som betyder så mycket. Behandla henne rätt ELLER lämna henne föralltid. Typiskt killar är att ta allting med en nypa salt, låt henne inte vänta för länge om du verkligen vill ha henne. Respekt och kärlek är nyckeln till ett bra förhållande.




You has the key

Det hände en hemsk sak idag. Jag och min mamma var påväg till salem till jobbet, då ringer det i telefonen och säger att min mormor ligger på sjukhus och har fått hjärnblödning. Den stora chocken har inte slagit mig än, och jag har inte fällt en tår för jag vill vara stark för mammas skull. Jag har nu ringt runt till alla närstående och berättat vad som hänt. Jag hoppas verkligen att du klarar dig mormor, kämpa på!

Anette Larsson




Pasiré

Kollade på msn's hemsida och fann den här bilden på Lauren Conrad som jag tycker var sjukt vacker. Dock kan jag inte säga detsamma om hennes personlighet men hennes utseénde kan ingen klaga på.




Mark mark marketing

Jag kan förstå att det blir lite jobbigt att läsa min blogg nu när det bara talas om thailand, men å andra sidan har jag ju min blogg för min egen skull att kolla tillbaka på när man blivit äldre och så. I början av detta år skulle Starbucks öppna på Arlanda, jag undrar nu om dem har öppnat eller om dom inte har, vilket datum kommer de öppna? Jag har googlat detta och hittar ingenting så om ni vet, let me know!



update: jag fick nyss reda på att dem har Starbucks på Ao nang, dit jag ska! Åh, gissa om jag längtat efter det kaffet i cirka.. två år.




We wanna give something back

Måndag: skola + fixa pass med jenyi + plugga
tisdag: skola + gym innan skolan + plugga
onsdag: skola + gym efter skolan + plugga
torsdag: skola + kompletteringen av p&q kampanjen ska in (fek b)
fredag: skola
lördag: skola
söndag: skola - städa




We got a rrrrrrraaai

Vaknade runt 14.00 med jenyi, hon drog hem en sväng för hon skulle träffa sin pojkvän. Idag ska jag försöka plugga lite på företagsekonomi b och sedan städa upp lite i mitt rum, ser ut som någon har kastat in en bomb här inne.




Passport

Eftersom jenyi inte har något pass så ska vi fixa det nu i veckan. jenyi är så gullig, hon är så nervös och hypad inför resan :)




Dont you wanna dance? Say you wanna dance

Idag fyllde min moster mona år, det firades med mat och öl. Så hela kvällen har spenderats här hemma kan man säga, jenyi var också här. Grattis mona på 37 års dagen!




Ramamamaamam

Hittade lite mer bilder på Thailand, supermysigt. Jenyi sitter brevid nu och dreglar.. hahhhahah, skämt osido.



Inte för att jag kommer våga det här, men..




Psycopedic blooth splatter

Jag sov ingenting igår natt, jag körde dygnet typ andra gånget i mitt liv? Fan, va pain. Jag däckade direkt när jag hade ätit min lunch, sov i två timmar därefter beställde vi resan. Nu känner jag mig verkligen skit trött och ska gå och sova inom en timme i alla fall. Först ska jag söka lite saker som jag och mina bruds ska åka på och undersöka när vi är i Thailand. Någon mer som ska till krabi inom kort? :)




I don't have much money but, but if I did

Nu är resan beställd. Det blir en riktig brud resa, det är nu jag, mamma, mona och jenyi. Ja, ni hörde rätt. Min allra bästa vän ska med och är så otroligt glad för det. Det kommer bli hennes allra första utlandsresa, och då åker hon till thailand, lite ballt.

Självklart kommer jag och Jenyi få ett eget hotellrum, ni kan ju gissa hur vår kyl kommer se ut. Sprrrrrit.

Här kommer vi bo








Don't eat were you shit!!!

.. är någonting jag borde tänkt på innan.


Hursomhelst, idag har jag kollat runt på lite Thailands resor. Har blivit så suktad ju av loweo,foki och kenza alla på krabi. Så jag tänkte att nu får de väl ändå vara min tur, det är två år sen jag var i Thailand och nu tror jag att jag har lyckats med mitt tjat och alla fjäskande bilder. Äntligen!!

Så antagligen kommer vi åkte snart, bort från alla äckliga,uppkäftiga människor och in med glada trevliga buddhister!


Värmekällan i Thailand, mysigt!




Just because someone has an attitude

Dagens outfit:



Vit kofta - Gina tricot 199 kronor
Blått långt linne - Mw 99 kronor
Brunt skärp i skinn - Mq (SANDLER) runt 300 kronor
Blå rosett - Gina tricot runt 34 kronor
Samt ett par leggins med skinndetaljer - Lindex 199 kronor




I gotta work

Gick inte till skolan idag, kändes så onödigt första dagen, men imorgon ska jag minsann gå! Ska börja lägga upp vad jag äter och så i bloggen - inget ni behöver bry er om, känner bara att jag vill veta mer om vad jag stoppar i mig - bli nyttigare helt enkelt och helst utan att gå ner i vikt, för jag trivs som det är nu.

Frukost: Sojamjölk med min egna müslimix

Lunch: Granini tomatjuice

Mellanmål: Annanas

Middag: Citronmarienerad broccoli och brysselkål med ugnstekt tomat och baconinlindad sparris.

Lät väl bra?




It's all so quite, sh, sh

Detta är någonting jag absolut vill ha! Har kollat på skorna ett tag nu. Får se om jag slår till, är rätt pank nu efter all mellan dags rea shopping så det får ligga på hyllan och vila ett tag nu.






As you behave!

Mån: lov
tis: lov
ons: lov

tors: "ledig från skolan"
fre: skola, fixa nytt busskort - gym - fest
lör: fest / bio
sön: gym




I want everything

http://www.fritidsresor.se/resa/grekland/korfu/agios-ioannis/hotell-aqualand-resort/?season=sommar-2010

HIT VILL JAG ÅKA. Ge mig någon?



I dont mind it, i dont mind at all..

2010-01-04 L. Österholm Provbedömning
Rubrik: Essä - Kärlek
Nivå: Uppgiftsinlämningen ligger på en VG-nivå
Text:

Visst var det spännande att läsa din essä!

G

Du visar att du läst texterna och kan diskutera innehållet.

Du jämför innehållet i de två texterna.

Du har anpassat dispositionen för en essä.

VG

Din diskussion av texterna är både övertygande och intresseväckande.

Du reflekterar över den tid texten är skriven och vilken betydelse den har för oss idag.

Texten innehåller få formella fel.






YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES :D



Passing by


D  a  g  e  n  s     o  u  t  f  i  t



 

Rosett diadem - Bianco 90 kronor
Grått långt linne - Gina Tricot 99 kronor
Lång tunn kofta - Gina Tricot 249 kronor
Lackleggins - New Yorker ca. 140 kronor?

 




Atleast there were no blood

Varit och handlat på Ica Maxi med mamma. prövade på att blanda mig egna musli - sedan köpte jag soja mjölk, får se fall det faller mig i smaken.




And every night

http://allnailandcosmetics.blogspot.com

Här finner jag inspiration



Weeds

Som ni vet så dissade jag Paradise Hotell förut och idag i brist i annat på göra kollade jag på när den nya strippan kom, fyfan vad äcklad jag blev. Knulla med typ 2 pers på ett dygn - samma sak med Stefan. USCH

Åh, nu börja Weeds - mycket bättre.



I go where ever you will go..

Igår åkte jag hem till min älskling, vi mös och kollade på filmen Cold Mountain en jättebra film med bl.a kändisar som Nicole Kidman och Renee Zellwegger (ni vet hon från Brigdet Jones Dagbok?)

Åkte hem runt halv två tiden idag, älskling låg fortfarande och sov, det går inte att väcka liv i honom då. heeeeeeeeelt omöjligt. Ikväll skulle det blivit bio men jag känner bara att jag vill vara hemma och ta det lungt ikväll.



I guess thats what you get

Snart kommer jenyi och då ska det drickas lite margaritas, sen får vi se om vi stannar hemma eller drar ut! Nu är jag hungrig så nu blir det lite nudlar!

Här har ni dagens outfit också




All the things I am

En person i min släkt känner en känd psykolog inom kärlek och relationer. Hon har sagt att om du är olycklig i ett förhållande och inte vet om du ska stanna eller inte ska du ställa dig själv frågan: Gör han mig lycklig? Där har du svaret.




Sometimes it makes no sence



I am special
I am beautiful
I am miserble
Sometimes i'm piterful
But that's typical me



Cuz you don't understand

I can't stand you anymore
...
You say that you'll change
...
You get mad for everything
..
Your voice is never kind
..
You never right to me anymore
even if you see that i´m online.




Boost

Idag drog jag och mamma en sväng till Skärholmen för lite shopping. Hittade två jättesöta klänningar till i sommar!


Ser inte så snygga ut på bild, mycket finare på kroppen!



It's my party and I cry if I want to

Nyår var bra. Inget mer med det. Vi var på hemmafest i Tullinge centrum med både gamla och nya ansikten, huvudsaken vad ändå att jag fick kyssa min pojkvän på tolvslaget.


Jag hade små stjärnor vid ögonbrynet och små runda pärlor vid ögonvrån på bägge ögonen


För övrigt hade jag inte lockigt, utan vågigt hår


Sedan hade jag gelenaglar made my me med guldglitter på i topparna









Sing for the party

Boka tid för naglar på [email protected]! :)




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!