-

I fredags umgicks jag med en kompis, på lördag drog vi ett gäng till Stanleys och därefter åkte jag till Huddinge. Hela veckan har jag jobbat och gått på sista teorilektionen, skönt! Nästa vecka blir det 8 körlektioner intensivt sen är jag förhoppningvis klar med körningen :) idag hade jag planer, men dem verkar inte bli av. Förvånad? No. Nu ska jag internetshoppa lite, lönen hade ju visst kommit in. KATCHING!



-



Det här kortet hittade jag nyss på mammas data, hade glömt bort den här. Det här kortet togs i somras när vi var i Göteborg över din födelsedag morfar. Jag ville bara tacka dig för du är en sån jävla shysst snubbe <3




-

Hela min helg spenderades med mina underbara brudar i Stuvsta. I fredags var det jag, untan, sara, jenny, jonas, jalle och ranta. Stod och sjöng till massa schlager och aik låtar i soffan, röjde totalt. På morgonen blev det bakis mat och därefter kom Johan och skjutsade oss till systemet för mer inhandling av alkohol, det var bara hem och fixa sig och åka tillbaka. I lördags var alla lite små sega, gick och mötte en kollega på en cigg och sen så runt 02.00 så gick alla och la sig. Kanske var bäst så. I söndags vaknade vi alla upp med söndagsångest, iväg till Ica för att köpa tröst..bågar. Efter det åkte jag, sara och jenny till länna för att lämna jalles matlådor som han hade glömt, därefter åkte vi förbi donken på väg hem till mig. En långfika med brudarna sen var det dags för mig att göra mig redo för en ny arbetsvecka. Nu är måndag avklarad, och ännu en teorilektion, låt det här gå bra nu.




-

Efter jobbet åkte jag hem till pappa på en kopp kaffe, sedan kom mamma och hämtade upp mig och jag övningskörde hem. Åt middag, tog ett bad, städade lite yadayada. Nu sitter jag och kollar på DH med Micky, love it - kan inte fatta att det här är sista säsongen.. någonsin.
Bild lånad från www.google.se



-

Nu har jag fått mitt första heltidsjobb, jobbar som lageransvarig/lagerchef på Ahlsell. Mycket att lära sig, men allt som är en utmaning är spännande. Och vet ni vad det bästa är? Kaffe ingår, haha! Nu har jag jobbat 1 vecka, imorgon blir det början på nr. 2.
I fredags var det filmkväll med godis och chips med brudarna, och på lördag åkte jag till Jenny och drack lite, sen till Untan, därefter drog Sara och Jenny och jag sov kvar hos Unity. Imorse vaknade jag, chillade ett tag sen gick jag till Jenny för att äta frukost med henne och Sara, fick skjuts hem av Jenny och sällskapsfika :)
Nu ligger jag i sängen och kollar på 2 & en halv män, ska försöka sova snart så man är lite pigg imorgon i alla fall.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!