Californa girls

 

Dessa piller beställde jag för ett par(?) veckor sedan, någonting blev helt knäppt när jag skulle beställa så trodde inte att beställningen kom iväg men wips så låg den i brevlådan. Frågan är bara om dessa fungerar? I veckan ska jag, Mona och Micky äntligen köpa gymkortet, då får vi se lite senare fall jag fått bättre förbränning. Nu väntar sängen och imorgon IKEA, jag borde ju få ett vip kort där nu efter alla mina besök, tycker ni inte..



You can travell the world

För ett par dagar sen var jag och www.miccky.blogg.se och shoppade i SKHLM. Här är lite nytt som har fått adderats till min klähög på golvet uppe på övervåningen.



Bikbok 50 kronor/ styck


299 kronor DinSko


40 kronor/ styck Cubus


80 kronor GinaTricot


260 kronor VeroModa


100 kronor Cubus


80 kronor Cubus






This is my life

Dagens öva rösten låt blev Sarek, älska dig genom eld och vatten



Jag har inte silver och inte guld
Inget du kan få
Det jag äger ligger blottat för din syn
Mina händer är tomma men hjärtat fullt
Av nåt du inte ser
Så jag har nånting som är mera värt ändå
För om du tappar modet och faller ner på knä
Kan du vila här hos mig
Som en klippa i stormen att luta dig mot
Och jag sviker aldrig dig

Jag ska följa dig genom eld och vatten
Över land och hav
Jag ska älska dig tills hjärtat slutar slå
Från det högsta berg till den djupaste av dalar ska jag gå
Genom tid och rum ja alla mina dagar ska du få

Och när vindarna leker på vidderna, dansar jag med dig
Om solen bränner svalkar jag din hud
För om du tappar modet och faller ner på knä
Kan du vila här hos mig
Som en klippa i stormen att luta dig mot
Och jag sviker aldrig dig

Jag ska följa dig genom eld och vatten
Över land och hav
Jag ska älska dig tills hjärtat slutar slå
Från det högsta berg till den djupaste av dalar ska jag gå
Genom tid och rum ja alla mina dagar ska du få

Jag ska följa dig genom eld och vatten
Över land och hav
Genom tid och rum ja alla mina dagar ska du få
Genom tid och rum ja alla mina dagar ska du få



I don't envy you


För ett par dagar sedan drog mamma iväg mig för att vi skulle köpa mig ett par skor, jag kände mig dock inte alls lika på eftersom jag nyss fick shoppa, och nu skulle jag få ett par skor? Tyckte att det verkade vara onödiga pengar. Men hon insisterade, och i och för sig var det bra eftersom jag inte har några direkta vardagsskor, (är inte alla tjejer ballerina tjejer på sommaren?) det blev i alla fall ett par lacoste, finns att köpa på Intersport. Detta är den nya upplagan. Tack mamma, du är för underbar!<3





1100 kronor



So easy

På min önskelista

2/3



I remember thoose days


Bild lånad från www.leloveimage.blogspot.com



You gotta make the morning last now

Pratade nyss med Sara, hon skulle rekomendera mig för hennes chef imorgon. Får hoppas på det bästa!!



I'm the one

Sitter här och sjunger/övar rösten till Stand by me av Ben. E king. Så fin låt, tänker på dig farfar. Mickys katt är utanför och mjauar, kan inte öppna åt sötisen då finns chansen att min rottis kekar han till frukost. Dagen började med att jag och Micky åkte till Södertörns högskola, följde med henne, inte kul att åka själv första gången. Hon sov över här också, ringde mig 00.00 helt förtvivlad med gråten i halsen att det hade flugit in en bålgeting i hennes rum, (och jag som har ganska kraftig getingfobi) sa ju till henne att komma hit direkt, så slutade med att hon sov över här. Myyys!!





Everything will go my way

Jag och mamma har målat klart alla 3 väggar nu, imorgon blir det en vägg tapetsering. Åh, mitt rum kommer bli så fint! Först blir det ett möte jag ska på, och bästa Johanna följer med. Sen får vi se vad det blir av mot kvällen!




Easn't it a pretty morning baby?







When you didn't have any shower, when we had an apartment for just us, when I think of you, when I hope that I'm still in your heart, when I catch my self in thinking of that was just yesterdays feelings.



Photofinish

Vad behövs inför hösten? Ni får hjälpa mig hära att fylla på listan!

1. Halsduk, mössa och vantar
2. En höstjacka
3. Massa nya tunikor
4. Nya leggins
5. Höstskor, låga och höga (dem höga från Din Sko)
6. Hjärtstrumpbyxorna som jag trånat efter i månader!
7. Photfinish från KICKS
8. Massa mysiga koftor
9. Läpppenna i rosa och röd färg
10. Höga strumpor



It's her

Denna vill jag ha, produkten kommer från www.puss.se

 

Navelpiercing S




Uno italiano si si si!



Igår åkte vi och hämtade mitt specialbeställda golv från Hornbach. Här ser ni en liten sneak a peak! Alla plankor ser olika ut, med italienska och latinska texter, siffror och mönster. Golvet var inte alls dyrt heller om man jämför med andra golv, 139 kronor kvardratmetern tror jag att det var.



Quieres un peso?



Igår blev det myskväll med mamma efter lite utföranden här och där. Det blev filmerna "From paris with love" med bl.a John travolta, och "Remember me" med Robert Pattionson. När jag såg den filmen kände jag bara: nej, jag struntar i alla andra, robert HALLÅ? Vi såg bara på den filmen med tanke på att klockan blev så sent. Den va helt okej, men tycker inte om filmer med något koncept över huvud taget. Så 2 av 5 fick den.




Shut up and let me go!


Gårdagen köp blev dessa 2 söta små hjärtan från Hornbach som är en byggesaffär mest, konkurent till Bauhaus, men det finns en avdelning med massa sånna här söta saker. Fick dessa två av mamsen, 10 kronor styck!







Incredible



Igår var jag och mamma och hälsade på mormor. Grävde ner en rosa blomma brevid denna fina röda som stod i mitten. Känns så konstigt att vara där, blir så ledsen, inte att jag gråter men bara nere. Även fast jag aldrig träffade dig, så älskar jag dig. Det är något band som finns ändå, nästan så att jag känner att vi får kontakt när jag är på kyrkogården. Och ibland när jag känner att någonting är i rummet, brukar jag alltid bli lugn efter ett tag för jag vet att det är du, du och mina andra skyddsänglar. Så ja, man kan faktiskt älska någon man aldrig mött.



You gotta s-shake it off

Kolla vilken söt present jag fick av min mamma på kryssningen, självklart köpte jag en söt barbapappa till henne. Sjukt söt var den. Min fetisch ligger hos HK, och min mammas är barbapappor, haha!! Ja, vid det här lagret så borde ni veta att jag är absolut galen i HK? om det inte har kommit fram - så är jag det i alla fall, haha. Så självklart var mamma söt och köpte denna söta neccesär till mig, blev jätteglad över bara den här, sen sa hon: öppna. Där låg det ett par örhängen från märket SNÖ, som jag btw avgudar! Stora och runda, precis som jag vill ha det! Tack älskade du











You can't go wrong with that

För ett par dagar sedan gjorde jag i ordning cupcakes. För att köpa alla ingredienser gick det på över 600 kronor på Konsum. Är inte det bara sjukt dyrt för att få kunna baka några ynka muffins?







Dripp after dripp

Du heter: Sara Birgith Lundström (ja, mitt mellannamn ärvde jag från min mormors död så det stannar)

Smeknamn: Zerah

Låt som när du är ledsen sörjer till: “This is me - Demi lavato"

Beroende av: Blogga, mysa, shoppa, äta god mat och att umgås med familj och vänner.

Vad tror folk om dig? Att jag är en bra lyssnare, att jag är stark psykiskt och att jag är en bitch.

Stämmer det? Att jag är en bra lyssnare? Ja, tydligen annars skulle inte så många av mina vänner be mig om råd. Att jag är stark? Det vet jag inte, för själv vet man ju ibland hur man mår om man mår skit, och även fast andra inte märker det så vet man det själv innerst inne, men om jag är bra på att dölja det så är svaret ja. Att jag är en bitch? No way. Är jag bitchig mot någon så är det för dem har förtjänat det.

Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon, bröst och rumpa.

Hur imponerar man på dig? Man får mig att skratta och man är social, det blir liksom aldrig en "pinsam tystnad"

Brukar du skratta för dig själv? Ja, idag som t.ex så hände det en sak inne på filmkedjan som gjorde så att jag nästan dog av garv. Ingen annan skrattade. Men jag kunde inte bry mig mindre. Ett gott skratt ska man inte hålla inne!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Gumman, jag fw mailet till carinas ******. Ni får läsa det där. Puss"
Var bor du? Stockholm, flyttade till Rönninge för cirka 1 månad sen.

Trivs du där? Ja, men det känns fortfarande som att jag ska åka tillbaka till mitt gamla hus, för det har ju ändå varit mitt hem sen jag var 12 år gammal.

Hur svarar du i mobilen? "Ah, tja"  "Hallå"  "Hej babe"

Vem ringde du senast? Mamma

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Jag är hemma på 4 minuter, gå ut med hunden fort så drar vi iväg och handlar käk

Antal timmar sömn inatt:
Vet inte, normalt för en normal människa kanske. Men jag kände bara nej när jag vaknade av att min hund skällde. Han tycker nämligen inte om att vara ensam, så jag gick ner med täcket och halvöppna ögon och la mig här nere, då kunde han sova igen. Han ville bara ha lite sällskap, sötnosen!

Sov du ensam: Nej

Brukar du komma i tid: Ja, i skolan fick jag beröm för att jag alltid var tidigast. Sen hatar jag tidsoptimister, man säger: kom hit 5 på middag, så dyker folk upp 7

Hur känner du dig nu:
Sjuk

Vanligaste färg på dina kläder: Svart.

Vad tycker du om fötter: Inte min favorit kroppsdel, men en kille får absolut inte ha för korta tånaglar!

Vad saknar du:
Mitt umgänge, eftersom jag håller på att renovera och allt i huset har jag knappt tid för mina nära och kära. Förlåt till er, jag lovar att jag ska pressa så att allt blir klart!

Hade du en bra kväll igår: Ja, jag vaknade upp, bjöd på kaffe, the och hembakade muffins. Senare tog jag en fika med Micky, därefter blev det film och hämtmat, sallad med mangocurrysås. Mumma!

Favorit dryck på morgonen: Färskpressad juice och latte.

När brukar du oftast gå och lägga dig: Runt 02.00/03.00 har det blivit på sista tiden. Men när jag går i skolan så är det väl runt 00.00 jag ligger nedbäddad, sen handlar allt om humöret man är på.

Är du blyg? Nej, och jag skäms nästan aldrig heller. Då måste det vara något riktigt äckligt pinsamt som hänt! Och hur ofta sker sånt? Peppar,peppar ta i trä.

Sysslar du med någon idrott:
Nej, jag satsar på sången. Eller, jag gjorde det. Har haft en lång paus.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej men jag tror på attraktion vid första ögonkastet.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Kissa, knulla, runka, stoppa kuken i en paj bara för att.

Är du nöjd med ditt liv: Jag vill svara ja, men så är det faktiskt inte. Jag är nöjd över mitt boende, min familj men jag är inte nöjd över all press som läggs på mig, och jag vill inte bo i Sverige. Och jag vill ha ett jobb NU, ett bra jobb.

Är du bortskämd: Jag har bott med min mamma mest av mina föräldrar då, under hela mitt liv. Och har man bra ekonomi varför inte vara generös med det till sitt barn. Jag har varit bortskämd, men nu finns det en budget som åker in på mitt konto varje månad, och det ska räcka. Och det gör det.

Vad gör du i morgon:
Jag spacklar klart allting i mitt rum, slipar och målar klart åtminstone en vägg. Jag smsar jenyi och frågar om Robbans nummer så han kan fixa mitt snygga golv som vi hämtade idag.

Vad är det värsta du vet? Människor som har förutfattade meningar, rasister, folk som har någonting emot polisen, och vänner som går bakom ryggen.

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, det har jag.

Vad är det finaste du fått? En gång var det rosor i hela mitt rum och rosblad uppför hela trappan och in i mitt rum, på sängen satt min dåvarande pojkvän med en nalle och ett par hjärtörhängen. Synd att man inte uppskattade sånt när man var 14.

En speciell dag du minns: När jag fick mina hundar, första hunden fick jag när jag var 6 år och  den andra när jag var 13. Världens sötaste och mest omaka par.

Du samlar på: Skor, kavajer och väskor

Vem ringer du när du är arg/ledsen:
Min bästa vän Jenyi

När grät du senast: Igår

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Flytta, ge tillbaka allt fint jag fått genom åren till min mamma, skänka till fattiga barn/länder, och resa samt spara

Vill du gifta dig: Ja

Vill du ha barn: Ja, först var min minimum gräns 23-25, sen efter massa skräckhistorier har jag ändrat den till 26-28. Tycker inte man ska skaffa barn när man själv är ett barn.

Är du musikalisk? Ja väldigt, jag har spelat alla intrument som finns och sjungt från och till sen jag var 4 år.

Vad dricker du helst när du är törstig: Bubblish

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej tyvärr

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Klart man har

Biter du på naglarna: Nej, dem går av.




You gotta work it out

Deppigheten smittar av sig. Känner ångest. Jag vill inte, men det är någonting som verkligen måsta göras. Åh, ibland vill jag bara trycka på skipp så allting kan vara klart, att man egentligen inte behövde göra den där grejen som gör så att man känner att hjärtat sitter i halsgropen. Är det här någon slags dagen efter ångest? Fast jag inte gjorde något dumt igår? Hoppas det inte är någon ångest som sitter i sig

Igår började kvällen med att jag åkte till Henke där jag mötte upp underbara Fabbe. Saknat B grymt mycket under den här tiden, det var väl i stort sätt jag som pratade mest under hela kvällen. Ville berätta allt som hänt under dem här senaste cirka 2 åren, men hon var söt nog att stå ut med mig, höhö. Vi satt och lyssnade på musik, drack vin, öl och cider, spelade dricklekar och tog några cigg på det. Senare kom Henke, Jocke, Grodan och Julle dit efter racingen på sveavägen, som tydligen alla var på btw? Hursom, sen kom en polare dit, vi bestämde oss för att splitta på en taxi hem. Vaknade i morse av solljus, kände som man precis hade somnat. Lika bra att gå upp. Kaffe och vatten i mängder! Gick förbi Micky runt 13.30 för att prata lite, alltid lika mycket saker vi har att säga varandra, även fast vi ses 24/7




I will never let go

Snart kommer mamma och hämtar upp mig, då ska vi åka ner till konsum för att köpa hem lite mat till mina maträtter jag har hittat av våra kokböcker här hemma. Sen vill jag göra lite cupcakes ikväll om det inte blir utgång.  "Jag har blivit en riktig kock!"




Bild lånad från www.google.se




He was black and she was white

Blev chockad över att jag vaknade 10.45 idag, brukar sova till 12.00 eller 13.00 på dagarna. Aja, när jag vaknade i alla fall så ringde jag pappa, har inte pratat med honom på cirka 3 veckor så kände liksom att det var dags om man säger så. Men han kunde inte prata? Och det hörs massa borrmaskiner i bakgrunden? Vadfan nu, tänkte jag. Han håller på att göra om 3 rum hos sin granne och kommer vara med på tv3 om cirka en månad. Ni vet den där nya serien: Välkommen hem? Så pappa är ju praktiskt taget tv kändis nu haha ;)


Jag och min älskade far i Kreta - Grekland förra sommaren



What the world thinks about us baby

Den här spelades om och om igen i cirka 2 timmar i morse när Micky var på frukost här. Det är absolut min nya favorit låt. Texten är ju så underbar och man blir så glad av låten. Enjoy!



everytime I look at you
deep in your brown eyes I see what your going through
the streets are different, if your in between
I can feel it everyday, the whispers, the words
that they think I don't hear them say
before you let a tear fall, remember girl

It don't make any difference to me(one love x3)
what the world thinks about us baby(one love x3)
cause in my heart I will always believe(one love x3)
that we were meant for eachother
love ain't got no color, it don't make any difference to me
yeah..what they see




It don't make any difference to me

För cirka 2 timmar sedan drog jag, mamma och Mona iväg till In och finn i Tumba för att köpa lite saker till våra hem. Tack käraste mamma för alla fina saker till mitt rum<3


25, 17 och 15 kr styck


Bakformar


60 kr


Runt 60 och 80 kr styck


4pack vinglas 49 kornor






Is it love?

Hur ofta träffar man på någon som äger en porsche, en supra och en r3? JISSES



She will break your heart

Åh, snart sitter jag och Micky på båten med en strawberry daiquri. Efterlängtad kryssning. Vi firar 3 stycken av våra släktingar på båten också, det blir nog en kanonkryssning tippar jag på! Nu sitter jag och försöker boka en hytt åt mammas kollega Ulla men det är fullt. Jag blev chockad. För när jag och Sandra skulle åka på deras 107.5 kryssning som är den mest populäraste på hela året (?) så fanns det åtminstone 2 hytter kvar. Förstod inte vad problemet var, någonting måste vara fel på sidan men ack, då såg jag det. ERBJUDANDE: Summer kryssningar på Galaxy för endast 160 kronor för en fyrhytt.. Mina förväntningar steg direkt uppåt! Nu förväntar jag mig riktigt röj. Men inga problem, vi bokar in Ulla på en av våra deluxe hytter, där finns det ju gott om plats så det blir nog fin fint!

Nu sitter jag och väntar på Micky som håller på att fixa "några grejer" hahaha, jag fick mig ett gott skratt. Interntskämt, av vissa anledningar kan jag inte skriva det på bloggen. A true blogger eller vad säger ni? Lite mystik sådär!





Stop following me


Alla skor kommer från www.dinsko.se



A night after midnight

Timeless - Fancy 
Ge mig dessa snygga skor från nelly

 




It's allright

Micky är verkligen söt ibland. hon verkar verkligen tycka om att ha mig som sin granne (a)

23:46 meddelande från micky<3
Är du vaken? :O

12:08: meddelande från micky<3
Hallå vakna har du ätit frukost?<3

12:12 mitt meddelande till micky<3
Nu är jag vaken, kom hit och ät frukost med mig då<3

12:14 meddelande från micky<3
Men! jag kunde inte vänta nu har jag redan ätit.. men jag kommer ändå!




Heavy lashes

Nu har jag målat klart en vägg i mitt rum och tror ni inte att det där jävla spacklet lyser rakt igenom? Visst, det kan göra det första lagret men med min tur kommer det fortfarande att synas efter jag målat på det andra lagret.. Jag säger bara, när jag flyttar hemifrån om ett par år. DÅ, DÅ ska jag aldrig spackla över några fjuttiga tapetstreck!


Bild lånad av www.google.se




I got a pocket full of sunshine

Nu ska jag snart börja göra mig i ordning för att bege mig till In&finn med micky. Ska köpa lite saker till mitt rum och sen en födelsedagspresent till mami hade jag tänkt, tror jag redan vet nu vad jag ska köpa!

Igår blev det en filmkväll med chips,dip,godis och läsk, ajbaja! Vi hyrde i alla fall 5 filmer, why not när man får ha dem i fem dagar? Så igår blev det Dumpa honom - he's just not that into you vilket är en av mina favoritfilmer.


Bild lånad från www.google.se




Take me away

Har du kvar dina vackra smilegropar..




From my heart

http://www.barkompetens.se/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=2

http://www.bartenderkurs.com/

http://www.barskolan.net/

www.barkurser.se

Detta är endast relaterat till mig, ni behöver alltså inte bry er om detta



Staring from the streetlife

Jag har fått ett dåligt besked idag, kanske blir det bättre i Januari men just nu vet jag inte. Inget är garanterat.





Dogwear

Igår var det full rulle här hemma, hade nattbesök också, men jag klagar inte. Ibland behöver man prata ut, och när någon människa mår dåligt så ska man verkligen inte vara ensam - då är risken att man gör något dumt väldigt stor. Dock skulle Mona träffa mäklaren nu på morgonen så runt 10 fick jag lov och vakna, hade lätt kunnat ligga och sova i ett par timmar till men måste börja måla i mitt rum idag så det var väl lika bra.

Nu sitter jag i tvrums soffan och kollar på hundkläder till min hund Bazil, som är en petit braban con, med andra ord världens sötaste hundras.


Cirka 300 kronor

 
Cirka 200 kronor


Allt kommer från www.dogglas.se



Come on everybody

Kollar runt på lite klädstångar till mitt rum, här om dagen köpte jag min första men hela rummet ska fyllas med kläder så mer måste införskaffas!

Det här är definitivt mitt nya inköp, 129 kronor på IKEA

Bild lånad från www.posh24.se



Falling out

Det behövs ingen text till den här bilden




Walking in memphis

Jag har inget liv utanför mitt hus just nu. Igår var jag och mamma och beställde min fondvägg, det blir ett tigermönster i gul-guld-beige färg, svårt att förklara såhär. Det stod mellan dem färgerna eller grå-svart men tror inte det alls skulle gått ihop med knallvita möbler. Var tvungen att ringa pappa om råd, jag tvivlar inte en sekund på hans smak. Sen blandade jag ihop en egen färg som ska gå ihop med den väggen.


Bild lånad från www.google.se

Dock kommer kruxet med att innan man kan börja sätta igång och måla är att du först måste spackla bort precis alla kanter som finns i hela rummet för bästa resultat. Så i morse åkte jag och mamma iväg till Jula i Moraberg för att fixa en slipmaskin, nu har jag stått som en jävla idiot och slipat och det är lååååååååångt kvar innan jag blir klar.




I want to be free

För ett par dagar sen var jag på elgiganten och fick syn på en jättesöt rosa mobil med tangenbord. Dock kostar den runt 1000 lappen vilket betyder att den endast hade en 2.0 megapixelkamera, vilket man egentligen kan säga är världens sämsta kamera.. Så den togs bort direkt. Nu sitter jag och kollar på deras hemsida men hittar inte alls någon som faller mig i smaken. Some other day maybe

Vaknade för cirkus 40 minuter sen, gick ner för att ta mig en kopp kaffe och möts av världens största geting, kul kul! Så nu ligger jag instängd i rummet som är fullt med massa madrasser och bloggar. Vågar jag gå ner nu? Fan jag är ju 1000034435 gånger större än den där getingen! Men nej, jag stannar nog här ett tag till!




Know what to do

Om en månad och 1 dag fyller jag 18 år, dock är jag fortfarande galen i HK. Dem här sakerna ligger bland dom första på önskelistan








Dem här vill jag verkligen ha, men 1 glas för 200 kronor?

Allt kommer från dreamkitty.com



It's always the kids

Jag skulle verkligen behöva införskaffa mig en ny almenacka, tips på där det finns riktigt snygga? Såg en förra året på Tumba bokhandel men det kostade 700 kronor, känns lite överdrivet för ett pappersblock med snygg utsida.. Så jag får köra mina veckoplaner här tills jag införskaffat mig en ny för detta år.

Torsdag: Spackla klart i hela mitt rum och slipa klart dom ojämna ytorna
Fredag: Åka och handla en fototapet, färger + IKEA senare festa troligtvis
Lördag: Åka och kolla på en misse med moster i ösmo, får se vad som händer senare mot kvällen


Bild lånad från: www.google.se




We had a fight

Ibland kan ett samtal vara så upplyftande. Det har gått 3 år och fortfarande ringer du mig, precis när jag behöver det. En underbar vän




I'm a godess on my knees

Jag är trött på att känna mig älskad, sen 2 timmar senare hatad. Jag är trött på allt drickande. Jag är trött på alla krav. Jag är trött på att först bli stöttad, och i senare vändor få äta upp alla val jag gör i livet. Jag är trött på allt grupptryck du faller för. Jag är trött på all dubbelmoral. Jag är trött på allt jävla skitsnack om en av dem som står mig närmast hjärtat. Jag är trött på att få skit för att jag bryr mig. Jag är trött på att alltid vara ditt andrahandsval när jag faktiskt borde vara din första prioritet. Jag är trött på att få skit när jag visar mig svag. Duger jag ens åt dig? Jag är trött och nu slår jag tillbaka. Enjoy








Come join the fun

Dagens fråga:
Kan man hata sitt egna barn?




Touch down



Jag sa ju att det skulle komma upp en bättre bild på min och www.miccky.blogg.se 's stentroll, visst är dem ett fint par? haha sötaste jag sett. Min är den lilla och mickys är den stora




If I lose and fade, I'll be fine

Godmorgon!

Har precis ätit en activia blåbärs yoghurt till frukost, nu är det bara kaffet klar sen är jag ready to go! Men vart? Jag måste köpa färg och mer spackel till mitt rum för jag hade tagit alldeles för lite spackel på skarvarna så måste göra om typ.. allt? Give me som credit, det var min första gång!




Little over my head

På kvällen satt jag och Micky och tog en kopp kaffe och snackade skit, då kom mamma med ett pysselkit. Så jag och micky sket i kaffet, praktiskt taget sprang ut och skulle leta efter sten. Går runt villan och vips är det kullar av stenar, vi fick ju inte tag på dem vackraste men det gick bra ändå. Skulle lägga in en bild men kan inte ta kort med min mobil när jag har superlite batteri. Och hittar jag laddaren? Nej. Nu har spöket laban varit här igen!!!!!! Åååå, blir galen när man inte hittar saker som man verkligen behöver. Den riktiga bilden kommer upp vid ett bättre tillfälle då jag säkert har hittat min mobil laddare.


Bilden tagen från www.google.se




But I kind of like it

Jag och Micky gick in på Jula idag för att köpa spacklet, då passade vi på att köpa en insektsdödare också. Ser ut som ett babminton(?) rack som ger elstötar när man slår till. Micky: Amen ett sånt här köper vi också. Asså vanliga insekter dör på dirr på första slaget men getingarna får man hålla ett tag på tills dem verkligen dör av elchock och då.. då släpper man! Haha så söt

Några timmar senare så kom det in en sån där.. vahetere.. långben! Då tänkte jag: nä nu jävlar, proppa in batterierna fort som satan i racket och smällde på men den började brinna? fast den levde fortfarande? Skulle inte det här racket döda krypet "dirr"? Det brann för i helvete levande. Nä, jag kan inte hjälpa det. Jag har skuldkänslor för det stackars krypet. Fast efter dödade jag en oskyldig liten nattfjärtilsbebis, då gick det lite fortare.


Bild tagen från www.google.se




If you always try to make it so damn hard!

Idag åkte jag, micky, mami och tobbe till södertälje för att köpa lite kanaler till våra tv apparater, och spackel till att täcka för alla skarvar och fula hål som det finns på väggarna av tavlor som suttit där innan osv. Snart ska jag börja måla men har ingen aning om vad jag vill ha för färger! Först var det rosa, en fotovägg med rosa blommor och resten av väggarna i äggvit färg. Men nu har jag ändrat mig. Oj, vad ovanligt va?




Bild tagen från www.google.se




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!