El spañja porfavor!

Tillbaka efter 10 dagar i Spaninen. Det här var första gången jag faktiskt fick hemlängtan. Men det var härligt, var där med min älskade 5 dagar ensamma, bara han & jag. Var så glad när jag kom hem igårnatt och fick krama och pussa mina älskade sötnosar. Saknat dem så! <3
I morse åkte jag och älskling iväg till Arbetsförmedlingen, usch vad jobbigt jag tycker att det är.. men jag gjorde det, och nu känns det hyffsat bra. Och är någonting oklart kan jag bara fråga Anette som tur är :) Efter arbetsförmedlingen blev det Taco kväll här med mamma också, mys mys sen bärde det av hem till Thomas, sen Jesper, sen åkte jag hem.. Kollade på Idol.. Tog en kaffe och en cigg.. Efter tandblekningen är det slut med rökandet..
Bilden lånad från www.google.se



Feather extensions

Åh så fina, sensommar och hösten stora trend. Ska klicka hem några stycken!
Diadem White i gruppen Smycken / Hårsmycken hos Style by Tyra AB (HQ1)
149 kronor från STYLEBYTYRA.SE
Fjäder Extension Kary i gruppen Smycken / Hårsmycken hos Style by Tyra AB (HQ5)
129 kronor från STYLEBYTYRA.SE
Och den finaste utav dem alla..
Fjäder Extension Sasha i gruppen Smycken / Hårsmycken hos Style by Tyra AB (HQ9)
149 kronor från STYLEBYTYRA.SE



-

Ska snart gå ut med bazil och ta en dusch för att åka iväg till Södertälje och köpa pappas födelsedagspresent. Eftersosm vi fyller år på samma dag så ska jag och älskling dit imorgon och äta lite pasta sallad och fika. Jag vet exakt vad pappa vill ha så då ska han få det :) 19, bara 1 år kvar till 20. Systemet. Åh. Kärlek ;) haha
Dagen efter är det farmors begravning, farmor ville inte att man skulle vara ledsen den dagen hon skulle behöva begravas så efter begravningen och efterfikat ska vi till La rosa och ta en öl för henne.
Igår kom Adde hit med en polare och lämnade det stora dockskåpet/vitrinskåpet, jättegulligt! Min kära pojkvän som är målare får självklart måla den i vitt sen när det är dags att flytta (a)
Pappas present, det spelar ingen roll om han går in och läser det här för han vet redan vad han ska få :) Man kan liksom inte hålla hemligheter i vår familj, haha



-

När älskling åkte till jobbet imorse kunde jag som vanligt inte somna om, så 07:40 gick jag ner, släppte ut hundarna på baksidan och började söka jobb. Sen glömde jag bort dem! Så dem fick vara där ute i 2 timmar i den varma solen mina små bebisar, förlåt haha! Sökte 7 nya jobb idag, börjar tröttna.. Idag ska vi åka och kolla lite med lägenheter och så. Exited!



Rest in peace

1941-12-20/2011-08-30 RIP ♥♥♥
Farmor gick bort i förrigår, det var väntat efter det där sjukhusbesöket jag var på. Tårarna har inte kommit än, men det är väl bara en tidsfråga. Igår åkte jag och älskling hem till Farmor. Jag skulle ta det jag ville ha, men det var inte lätt, kändes som man bara roffade åt sig.. Fast det inte var så. Hellre det än att några främlingar ska få ha hennes och farfars saker. Tog några gamla och jättefina glas med vita mönster på, ett armband och halsband i silver, min vagga som farfar gjorde åt mig när jag var liten, massa kort på mig, 2 champagneglas från det nya årtusendet, och några desertgafflar i krom, samt det stora dockskåpet som jag ska måla om i vitt och ha när jag flyttar hemifrån. Det lustiga är att farmor gick bort samma tid som min mormor, så nu när jag vaknar varje natt är det så påtagligt att dem är där.. 16.43 gick du bort älskade Farmor, jag kommer älska dig i en evighet.



-

Ons: Rensa hos farmor
Tors: Kolla lägenhet
Fre:
Lör: Utgång
Sön: IDOL 20.00
Mån:
Tis: Fyller 19ååååhn
Ons: Farmors begravning 13.00
Tors:
Fre:
Lör:
Sön:



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!