Molto bene

Fick säga till min chef idag att jag inte kommer kunna jobba i helgen. Är verkligen så äckligt förkyld så de känns som jag ska svimma varje gång jag reser mig på. Just nu knarkar jag strepsils halstabletter och alvedon. Varför hjälper inget? Mamma är gullig som ska åka och köpa hostmedicin till mig nu. Måste egentligen fixa en till grej, men har ingen aning om hur de ska gå. Allt är skit nu. Bara för att man tyckte att allting va bra för en sekund.
Igår beställde jag en iPhone. Va helt emot dem först (ovanligt va?) men beställde 4an med abbonemang. Tog de abbonemanget för 700 kronor/månaden. Då ska i princip allting ingå.
Bild lånad från www.google.se



.




It's for the greater hip hop

Usch och blä för att vara sjuk. Jag är dunderförkyld, hoppas jag kan jobba i helgen ändå! Gick på en promenad förut med Frankie och wallo plus mum vid vattnet. Blev helt anfådd och började nästintill gråta för de gjorde så ont i bröstet. Uschabusha. De gillar vi inte. Så när vi kom in kröp jag in i min nya mjukisdress som jag köpte idag på BikBok, just nu kostar överdel+underdel 99 kr/styck så passa på! Ni får se en bild senare.
Det blir arbetsintervju från en i min familj snart också, hoppas hon får det. Jag håller tummarna för henne! Så assum om vi kommer jobba tillsammans. Blir att jag följer med henne och tar en fika nästa vecka.



B.RING IT. ON!

Jag ber om ursäkt till dig Blackie. Du är inte ful och tanig (men jag sa aldrig de heller han ba ljög för dig) Blackie Lawless är grymt snygg vilket gör så att du också är det eftersom ni är så extremt lika. Axl Rose Wåhlstedt är snygg och bäst och jag saknar dig och du har dem sexigaste tatueringarna jag någonsin skådat (förutom den fula du har på foten).

Interngrej. Don't ask.



Somehow I know that..

My head says: "Who cares?"
But then my heart says: "You do, stupid...."



Take it to the sky

Företaget med i Mitt i igen. Detta kommer stå SL dyrrrrt.




I need the strenght

Min levande nallebjörn. Min bebis. Min skatt



How can you look yourself in the mirrow?

Samtliga saker kommer från www.stylebytyra.se min - min förebild och älskar hennes smycken! Dessa ska beställas hem i helgen eller senast på måndag. Det första är en bas man lägger på ögonlocket innan man lägger på ögonskugga så intensifieras färgen och man behöver inte ta lika mycket. Det andra är ett lipbalm som ska göra läpparna större, (kanske behöver jag inte göra restylane?) har sett bildbevis - hoppas det blir lika snyggt på mig! Sist är det ett ashäftigt örhänge som jag bara får en got-to-have känsla över.
1. 139 kronor
2. 49 kronor
3. 59 kronor



I can't get enought

Smaskiga nyheter från H&M. Dessa ska beställas hem :)



Inside

Diss......
Bild lånad från www.google.se



Gucci gucci prada prada

Pradas nya vårkollektion - solglasögonen. Några sånna här blir det inte för min del i alla fall. Någon som har några motprestationer?
Bild lånad från www.google.se



Marc by Marc Jacobs

Kolla Marc Jacobs snygga smycken.
Marc by Marc Jacobs Classic Marc Katie Bracelet Marc by Marc Jacobs Katie Turnlock Ring
Marc by Marc Jacobs Logo Band Ring
Dem säljs på shopbop.com och det är fri frakt till Sverige! Ikväll ska det göras några viktiga klick kan jag säga!



Don't tell me cause it hurts

Idag släpper www.nelly.se sin nya egna kollektion kallad Nelly Trend. Meningen med den är att det ska vara high fashion kläder till ett billigt pris. Check it out! Jag gillar personligen skorna nummer 2, dem rosa med brun träkilklack.
Bilden är lånad från www.google.se



I can deal with it on my own

Snart bär det av för handling av semlor - sen kommer släkten hit och fikar :)
Bilen är lånad från www.google.se



Can a girl have to much?

Nu har jag rensat, blev betydligt mindre.. Snyft. Buu. Men det innebär mer shopping eller?



Don't spak

Idag köpte jag Sofis Mode och läste att Whitney Port kommer göra en kollektion åt Bik Bok. Den kommer ut i höst! Spännande. Jag älskar hennes stil.
Bild lånad från www.google.se



When the night has come

Just nu är jag honungsblond, och jag trivs inte i det. Det känns faktiskt inte alls som jag trodde att det skulle kännas men ska låta håret få vila tills slutet av maj då ska jag lägga in mörkbruna/svart slingor och några röda extensions slingor. Tror det kommer bli asläckert, och rått! Är inne i någon slags sån period nu, svart och rockigt.
#530 NAIL HAIR EXTENSIONS 50CM
Bild lånad från www.rapunzelofsweden.se
Vill ni också beställa bara några enstaka slingor? Gå in på deras hemsida. Du får 20 stycken slingor för 250 kronor :)



I know what you're thinking

Hur assum är inte den här sidan? Här kommer jag handla mina presenter i fortsättningen!
1. Kameraringen 59 kronor
2. Halsbandet 89 kronor
3. Cupcake örhängen 129 kronor
4. Örhänge sko 49 kronor
5. Självlysande drinkrör 39 kronor - perfekt för drinkarna på förkröket i sommar
6. Drickmössa 119 kronor
7. Slushmaskin 795 kronor
8. Popcornkrydda 59 kronor
9. Chokladfontän 499 - perfekt som present
10. Glasboll 395 kronor
Allting kommer från www.roligaprylar.se



I would be really pissed off

Följde med mamma till kontoret idag, köpte med oss sushi och torsk upp från den nyöppnade fisk och sushiresturangen i Salem c. Lite för ljus tycker jag att det var där inne, skulle inte vilja äta där när det är fullt hus om man säger så. Efter det blev det storhandling på Ica Maxi, det behövdes. Köpte med mig nötter och Ramlösa mango. Mums! Måste tipsa om dessa nötter, vet inte om dem är nya eller inte men dem är sjukt goda!
Bild lånad från www.google.se



On and on

Nyhet från H&M.




www.shop.hm.com




Tear my heart open

Jag tänker inte gå runt varje dag med ångest, eller något liknande som tar min positiva energi och ersätter den med negativitet och humörsvängningar. Jag bryr mig för mycket om vad andra säger att jag borde göra eller skall göra, jag ska lyssna på mig själv, känns det inte rätt - så är det troligtvis inte rätt för en heller. Kollar jag tillbaka så ser jag mina dumma misstag jag gjort, som vi alla begår ibland utan att tänka på vad konsekvenserna blir, utan man lever bara för nuet och skiter i allt annat. Försen det slår tillbaka på en. Från och med nu ska jag tänka igenom saker mer - tänka på om jag verkligen kommer må bättre om jag gör såhär eller sådär. Just nu vill jag bara vara min egen person, jag är vuxen och kan faktiskt ta mina egna beslut och det är så jag vill att folk ska uppfatta/förstå också. Om jag väljer att göra någonting så ska jag kunna göra det utan att höra motprestationstal. Det är mitt liv. Låt mig leva det också. Jag är arg på att jag inte lyssnar på mig själv, trots att jag står upp så mycket för mig själv hela tiden. Jag är arg för att jag ständigt får motprestationer istället för uppmuntran. Är folks förväntningar alltid skyhöga? Går dem aldrig ner till en normal nivå? Det är ingen som kan fixa mig och mitt liv förutom mig själv, så varför ska vi då alltid göra som andra personer vill? Går man in för någonting halvhjärtat så kommer man inte ut med det helhjärtat. Man kan inte tvinga någon till att göra något som den egentligen inte vill för det finns ingen kämpa glöd. Går du runt och ständigt suckar för du tänker på någonting som du verkligen inte vill tänka på men du vet att "jag måste göra de här för att.. de är bra att ha när.. man klarar sig inte utan.." allt det är kvalificerat bullshit. Du kan göra precis vad du vill och nå precis vad du vill om du verkligen vill. Och den enda du kan lita på när det kommer till att göra vad du vill - är du. Ta inga dumma chanser om du kan förlora på det. Har du inget att förlora kan du ta hur många chanser som helst - någon gång vinner man på sin lottorad.



In the heart of gold


När jag jobbade med en tjej som heter Isabelle så frågade hon mig massa frågor om vad som kommer va inne och vad som är det just nu. Så jag tänkte att ni också skulle få ta del av kakan.

Vad är inne just nu? Klippa page, det är i alla fall det stjärnorna är inne på just nu. Bland annat så har Nicole Ritchie gjort det och Scarlett Johansson.
Vad kommer vara inne i vår? Redan nu har folk börjat försöka sig på att klä sig i vårkläder även fast dem fryser som jävlar (fråga mig, jag gick med poncho igår!!!) Halsdukar i varma färger, jeansshorts ser man överallt - mestadels ljusa vilket är ganska synd då mörka midjehöga shorts är grymt snyggt. Inom träningen så ska det vara färgglada färger så man får energi av att vilja gå till gymmet. Limegröna, ceriserosa, turkos! Frossa i det! Huvudbonad så som sommarhatter ska vara i svart färg i år.
Hetast just nu inom inredningsvärlden? Det är som det aldrig går ur modet. Alla människor har ju sin egen stil men den antika/vintage stilen finns alltid kvar lite hos alla människor. Nu är det vita stora möbler med franska kanter.
Färgen på naglarna, hur ska dem se ut? Jag personligen brukar blunda och bara ta ett nagellack ur min nagellacks låda, annars vet jag att jag alltid tar favoriterna och dem andra blir gamla. Det finns ingen direkt trend på hur naglarna ska gå ut. Men folk brukar vilja matcha sina naglar med färgen på årstiderna. På sommaren är det klara och starka färger som blått, grönt, gult osv (för dem som inte tycker om att ha så mycket färg på sig räcker det med att bara göra lite dotts eller liknande) på hösten blir det mörkare färgen, vintern klassiskt rött eller mörklila, och våren naturliga färger såsom beige, vitt, fransk manikyr.
Bild lånad från www.google.se



And life is like a song

Hej! Nu har det varit RIKTIGT dålig uppdatering här. Det har varit mitt liv som kommit i första hand, jobb, party, vänner, och..shopping. Ni får se lite senare vad jag äntligen hittade! Sitter i alla fall här med morgonkaffet, vad gör jag uppe nu ens btw? Aja det är inte viktigt. Nu ska jag kolla lite lägenheter!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!