You're far away

Jag är så arg på dig och du vet inte ens om det. Guess you weren't that smart.




Baby you gotta set me free

Jag brukar alltid beställa mina naglar från samma sida, som jag alltid tyckt ha varit bäst. Nu hittade jag en annan sida med samma saker om inte bättre och finare för ungefär samma pris. Så nu kommer detta snart att landa i min brevlåda :)

Dotting Tool 
Stämpel ock skrapa
Fingerstöd
NG Diamond Gel 5ml(NG05)
European White Tips 500pcs in Bag
French Manicure Forms
Bilderna är lånade av www.nagelgiganten.se




True friends, fake friends

I fredags var vi på The Bridge. Först åt vi middag här jag, Sara, Malin och Micky sedan blev det en taxi ner till station, allsång på tåget, sen var den en annan kille som kom från Lund som joina oss. Självklart var det jag som fick underhålla honom. Väl inne på The Bridge träffa vi på Jessica, Sandra, Unity, Nicke och Joel. Så kvällen blev lyckad. Dock fick både jag och Micky sota för morgondagen och det slutade med att vi låg hemma hos mig igår och tryckte i oss onyttigheter. Nu blir det shopping med Johanna, hörs när jag kommer hem!






Are you and me together?




Go out and follow your dream

Jag klarade både proven och är nu med godkänd för att jobba på Arlanda. Nu är jag eventvärdinna, bl. annat på Arlanda. Åh, hoppas verkligen att jag kommer trivas! Det har alltid varit min dröm att få jobba på Arlanda så hoppas verkligen att förhoppningarna som jag haft sen många år tillbaka stämmer in. Jag trodde på mig själv, och det var därför jag satt och gjorde om proven gång på gång på gång och inte gav upp. Tillslut så stod det: grattis! du har nu blivit godkänd. Lättnad och glädje.



Bild lånad från: www.google.se




I only hear what I want to





Transparent linne från H&M




Tearing me up





Kisses don't lie

Bokningarna har börjat :)

50 kronor för fransk vanlig manikyr på naglar (lack)
70 kronor för fransk manikyr på vanliga naglar + gele
100 kronor för vita tippar
100 kronor för tippar med stenar eller dekorativ frukter
150 kronor för naglar med glitter eller annan färg (glitternagellack som målas på tipparna)

Varför jag tar så billigt är för att jag inte gått någon utbildning utan lärt mig allting själv. Bokningarna har börjat så vill ni få plats är det dags att boka nu.







Four point o


Make up/hår tips är en ny kategori i bloggen, varje gång jag går ut har jag en ny sminkning. Så här är en från halloween, och jag gick faktiskt ut med denna även fast den var grön. Om du har blå ögon passar grönt, gröna passar lilla till och bruna passar blått till.

Innan jag påbörjar någonting lägger jag alltid en bas runt ögonen, helst ska det vara en kräm som intensifierar ögonskuggans färg men en cover passar lika bra, bara det inte är foundation som helst lagrar sig i veckan på ögonlocken. Därefter tar jag en vit/- glittrig ögonskugga som markerar ordentligt under ögonbrynet sen arbetar jag det neråt och markerar även öppningen vid ögat. Därefter blandar jag 5 olika nyanser av grönt, kör hellre med penslar än vanliga applikationsmaterial. Kom ihåg att först börja på ögonlocket, sen arbeta sig uppåt, därefter kan man blanda hur man vill.






Love the way you lie


Ny klänning från HM divided




I say: she loves throwing a party


250 kronor på Cubus




How was your weekend?

I torsdags pep min telefon av ett sms som landat på inkorgen, ut på lördag? Svaret var ett givet ja. På lördag morgon gick jag upp med dig, vi åt frukost och skildes åt i stan. Mötte upp min bästa vän, en apoteksrunda och en H&M divided runda. En klänning hittade jag, som satt perfekt. Tack mamma :) Jag provade den där skjortan som jag la upp för ett par dagar sedan också, ni vet den ljusrosa genomskinliga med svarta hjärtan på? Inte alls lika snygg på. Bara om man har ett par tighta svarta jeans som man stoppar in blusen i, och jag använder inte jeans speciellt ofta. Köpte en liten plånbok också, egentligen för kort men smidig att ha i väskan på krogen. Idén snoddes av Micky som gick och va smart hela spanien resan ;)

Jag och Jenyi drog till nivå för förkrök, 2 cider + en piggelinshot. Senare vidare till blå, 1 cider. Därefter vidare till The Bridge en summer drink och en heiniken, mötte upp Micky, Elin och SaraLinn - Skål! Donken på hemvägen, standard, somnade med världens bästa bakom mig.


Bild lånad från: www.google.se




You think?

I 3 dagar har du sovit med mig. Som jag har saknat dig.




Get back on the dancefloor

Klickade mig in på www.sandylundstrom.blogg.se och såg att hon hade skrivit detta om mig,
http://sandylundstrom.blogg.se/2010/november/min-kusin.html#comment

Jag kände mig deppad för 20 minuter sen, och att läsa att någon har skrivit bara någon rad så postitiv som den här om mig fick mig att bli på bättre humör. Att så lite kan göra så mycket. Du är lika stark du Sandy, minst lika stark.




I wanna remember

När jag var i Spanien spådde jag mig av en man vid namn Mark, som är utbildad i L.A och är Spaniens mest eftertraktade spåmän. Jag var lite skeptisk mot det först, hur ska han veta saker om mig bara sådär genom att sitta mitt emot mig? Men det var något helt magiskt, något som jag knappt kan förklara. Han la sina händer 2 cm över mina handflator, alla mina tankar, mitt förflutna, min framtid och mina känslor kände han. Det första orden han sa var "high heels, not good for your back" och det stämmer så bra. Jag fick ryggskott för cirka 1,5 år sen, därefter ett till några månader senare och jag trodde det skulle läka sig själv, men jag har jätteont i min rygg, idag är en sån dag. En sån dag jag knappt orkar gå ut på en 5minutare med min hund. Han sa att han såg en operation, och det har jag känt på mig hur länge som helst.

Sen berättade Mark att jag kunde känna av änglarnas/andarnas krafter, och det gör jag verkligen. Har gjort det i flera år, ibland när jag går in i ett rum kan jag stanna upp och vara osäker på om jag verkligen vill gå in där. Och precis när han säger det så bränns det i hela huvudet och på mina axlar, som om någon hällde sterarin eller brände mig med en tändare. Och det är tydligen så det känns när man får kontakt med dem från ovan. Sedan fick jag en önskesten "be careful what you wish for, cause you just might get it. Think over what you really want". Efter det slöt jag ett avtal med andrarna som tydligen ville samarbeta med mig, så under 8 månader kan jag uppnå det jag verkligen vill, och då syftade Mark på x factor, idol för han sa att jag kommer komma långt om jag bara vågar ta steget. "Recort your voice", sa han. Därefter berättade han att det är så mycket jobb jag vill prova på, och att jag kommer göra några innan jag fått barn, och några efter. Han berättade om att min pappa och hur han är som person, att jag inte tycker om att ta hem killar till pappa för att han pressar dem med frågor ganska hårt. Att jag är envis, men det är bara för att jag vill ha rättvisa, ibland kan det gå till överstyr men det är för att jag har ett gott hjärta, och bara vill att allting ska vara som det borde vara.

 Efter sessionen var klar frågade han mig om jag ville fråga någonting och jag svarade ett blankt nej, för jag tyckte att jag redan hade alla svar jag behövde. Då frågade han mig om jag ville veta hur många barn jag skulle få, mitt léende på läpparna gick upp och jag svarade självklart ja. 3 barn, 2 av dem är killar, och ena killen kommer vara riktigt jobbigt. Och att jag kommer vara en sån bra mamma, och att mina barn kommer vara stolta över mig. Dock att jag kommer vara orolig 95 % av mitt liv med mina barn, men det är självfallet att man är orolig för sina barn, det är ju någonting man konstant tänker på. Under mammas session kom det in en pojke hela tiden, och Mark förstod inte varför. Någon minut senare tittade han på mig och sa "the boy is comming from you", då ville jag resa mig upp ur stolen och gå därifrån. Det var mitt barn, som skulle vart 2,5 år nu. När jag gick i 9an gjorde jag en abort, och den lilla ängeln finns där uppe i himlen och ville träffa sin mormor.

Nu ska jag verkligen kämpa, för det här jobbet vill jag verkligen ha. Jag blev godkänd av SÄPO, och idag blev jag godkänd på det första testet, man var tvungen att ha alla rätt and i nail'd it! Det här var nog det längsta blogginlägget jag skrivit, tycker inte om att öppna mig såhär, men ibland är det bra. Känslor är bra. Peace





15:50

Denna vill jag klicka hem


Bild lånad från H&M'S hemsida. Blus 250 spänn




Oppenheim

Sitter på mammas kontor och har precis skrivit ut papperna som jag måste läsa igenom ordentligt för att klara testerna och provet för Arlanda. Summan av kardemumman på papperssidor var antalet 37, kändes ju lagom kul men det är bara att sätta sig ner hela den här helgen och plugga plugga plugga.

Ikväll ska jag göra ost och skinkpaj och en tacopaj till middag, fick inspiration till det idag av Jenyi som skulle göra det hemma hos sig. Så jag snodde den idén :)


Bild lånad från www.google.se




Publish me

Såhär blev resultatet av Micky's naglar





Mer bilder kommer finnas på www.facebook.com vid ett senare tillfälle




Waiting in line

Eyeshadow Base Pearl SEK 139, Nyx Cosmetics - NELLY.COM
Nummer ett på min önskelista

Nyx Eyeshadow Base Pearl är skapad för att få dina skuggor att hålla hela dagen utan att krakelera och fastna i ögonvecken. Med Nyx base pearl intensifieras färgen i dina ögonskuggor och gör de mer pärlemorskimmrande.

139 kronor från Nelly.se


(Information + bild lånad från www.nelly.se)




Crying after you

Det här vill jag beställa hem, hur mycket julmys som helst!






Feels like flower

Savannah outen




This time I know it's the real thing



Armband från Bikbok 130 kronor
Kavaj från HM, divided 300 kronor
Bh från New Yorker
Halsbandet finns inte längre i butik
Ring från Albrekts guld 800 kronor
Linne från Gina Tricot 200 kronor

Priserna är ungefärliga och kommer fortsätta vara så på alla andra inlägg.




No one can pass thrue

Har suttit och pluggat på arlanda provet i över en timme nu, igår höll jag också på. Ska renskriva allt till mina egna ord imorgon, skriva ut och plugga plugga plugga i två dagar sen göra det stora provet. Hoppas jag klarar det! Man måste nämligen ha alla rätt för att bli godkänd!

Imorgon blir det upp för att fixa Mickys naglar, sedan iväg för att fortsätta plugga på provet. Nu är jag så trött så jag knappt orkar hålla mina ögon öppna så godnatt.





Don't you worry 'bout a thing

När jag kom hem från Spanien resan hade jag 10 nya sms och vet inte hur många missade samtal. Och eftersom min laddare är "spårlöst försvunnen" så åkte jag och handlade ännu en ny mobil idag på netonnet. Har ju haft mitt presentkort där sen i september men nu är det slut, fick ändå grymt mycket för pengarna. 2 mobiler, 1 radio, snygga hörlurar, 1 ipod och en adapter etc.

Sony Ericsson Aspen heter den och är gjord på återvunnet material.


Bild lånad från www.google.se




When I see your face

Nu är jag tillbaka igen, kom hem natten till söndag. Usch, vill inte vara här, vill vara i Spanien, där mår jag verkligen som bäst. Jag ska dit över nyår, så är det bara. Men då måste jag knega skiten ur mig för att ha råd. Juste! Jag fick det andra jobbet också, det som jag var på arbetsintervju på för typ 2 månader sen om ni kommer ihåg? Så jävla bra, jag är så jävla bra. Ibland måste man tro på sig själv, hur egoistisk man än verkar. Så nu ska jag börja arbeta på Arlanda och är eventvärdinna.






But your put on quite a show

Inatt åker vi till Malaga. Så jävla skönt att komma härifrån. Ni anar inte. Det är så mycket skit nu så jag orkar verkligen inte vara kvar i detta land, behöver miljöomväxling och förhoppningsvis känns det mycket bättre när jag landar i Sverige igen. Har bokat tid hos ett känt medium i Spanien också, så ska bli intressant att få se vad han säger, för just nu känner jag mig så jävla lost.

Idag gick jag upp klockan 6 och somnade inte försen 2.00 igårnatt så alltså 4 timmars sömn, jag som brukar behöva 10. Så mitt humör har sviktat ordentligt idag. Helt otroligt hur mycket saker man kan hinna med på bara loppet av ett dygn. Idag har jag redan avklarat..




Be there or B

Idag klickade jag mig in på min vän Johanna's blogg och såg den här texten;

Tacka fan för att jag hade jobbet att gå till, där han jag inte tänka på honom. Så har jag världens finaste vänner som fanns där och stöttade mig. Det är guldvärt med vänner som offrar lite för en, Sara kom till mig i Tullinge fast klockan var 22.00 och hon bor i Rönninge. Hon tog med sig godis och så kikade vi på film och pratade strunt. Helt underbart. Du är en klippa baby! Det är SÅNNA vänner man ska ha runt omkring sig, vänner som ställer upp och inte är så jävla självupptagna.


Och Johanna, det var ingen uppoffring för mig. Utan en självklarhet att jag skulle finnas vid din sida när du hade det jobbigt för jag vet att du skulle gjort samma sak för mig. Du är en äkta vän, och det är sånna som man ska vara så jävla rädda om. Och alla dina tacksms som är så underbara, behövs faktiskt inte. För jag finns här vid din sida så länge du låter mig! Jag älskar dig vännen






Highwon

Härom dagen köpte jag med mig mörk choklad hem. 70 %, var specialpris så tänkte att jag testar, och det var tamefan en av dem godaste jag ätit i hela mitt liv, och så är det "nyttigt". Tummen upp!


Bild lånad från: www.google.se




Take a wild guess

Fan, ibland känns det bara som att allt går åt helvete. Varför kan det aldrig vara helt perfekt? Varför måste att det alltid vara någon jävla sak som ligger och gnager? Just nu känner jag att jag inte alls räcker till. Det är körkortspress, skolpress, jobbpress, + träning och att ta hand om min hund. Är det inte någon som har lite sympati? Jag är trött på att bråka om dem här sakerna, jag orkar inte. Jag blir utmattad. Idag åkte jag till farmor och övningskörde med pappa, efter det var jag så slut att jag somnade i soffan i cirka 2 timmar. Om det här inte löser sig vet jag att det blir mer bråk, mer tårar och mer ilska och jag orkar inte det. Så, nu har ni fått er ett riktigt deppinlägg. Enjoy haters






Waka waka

Har äntligen kommit igång med träningen! Är så peppad och tycker det är så kul! Igår körde jag och Micky ett och ett halvt träningspass, vilket motsvarade ungefär 1,45 timme. Snart ska jag dra iväg till Skärholmen för att shoppa lite saker till resan. Can't wait!

strumpor
leggins
strumpbyxor
trosor
linnen/toppar
tjocktröja
koftor
tunnare jacka/kavaj
högklackat/lågklackat + joggingskor
bhar
träningskläder
smink
nagelolja/-fil
tandborste + tandkräm
smycken
deoderant + parfym
hårprodukter
rakhyvel
nagelack
kamera + laddare
ipod + laddare
plånbok








Never say never

Har glömt ställa tillbaka klockan en timme på min mobil så jag gick upp 08.30 istället för 09.30 i morse. Tänkte att jag skulle försöka vända tillbaka dygnet någorlunda. Inte så rolig morgon, så bestämde mig för att dra på mig träningsbyxorna, hörlurarna och ta med min bebis på en promenad. Rensa tankarna, komma på en lösning. Blev en 30 minutare, kändes grymt skönt när man kom in igen.

Vi ska till Spanien snart också, jag och brudarna. Längtar! En riktig girltrip i alla åldrar, haha. Har saknat våran lägenhet, 4 år sen jag var där sist! Då var jag med emma, grymt rolig resa. Åååh, längtar efter att få springa morgonpassen på stranden i malaga. Love love love




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!