Looking sexy like that

Sitter och laddar ner musik till min nya ipod som inhandlades idag med 2 extrapar hörlurar. Ett för joggingturerna och ett par snygga med kristaller och fjärilar på. Samt en mini radio, båda sakerna var rosa såklart. Privatbilder kommer senare när jag har lärt mig förstå min systemkamera. Hur kan en kamera ha så mycket funktioner! :)


200 kronor på netonnet

König HP-B20 - Crystal Flower

200 kronor på netonnet

BasicXL BXL-TR10
129 kronor från netonnet




Keep me from falling

Åhh. Hur underbart med snö va? Inatt ropade min moster på mig och sa att jag skulle kolla ut genom fönstret, såg hur mycket det snöade ner. Blev så glad, och jag som hatar snö egentligen. Längtad vinter. Kanske har det något med att jag får använda min snygga vinterjacka nu..

Just nu sitter jag i köket på mammas data, mamma och Mona håller på att förbereda för middagen vi ska ha här ikväll. Har blivit som en tradition, varje fredag har vi släkt middag. Myser verkligen när hela familjen är samlad. Snart ska jag och mamma åka iväg och shoppa lite mysiga höst vinterkläder, som jag har längtat!





Two and a half kids

Idag var jag och provjobbade, gick hyffsat bra. Pappa var gullig som kom och hämtade mig i Salem och körde mig dit, och mamma var lika söt hon som kom och hämtade mig efter. Vi åkte till Ica maxi för att handla hem lite nödvändigheter, försöker alltid att handla bra, jämför priser osv men ändå gick det på 2 lax. Ibland kan man ju inget annat än undra om dem slår in x2 på sina maskiner..

Ja juste, i morse fick jag hem ett brev från gymnasiet också, I got in :) känns som en lyckodag, jobb+utbildning.




I dont wanna win, I dont wanna loose

Har varit och köpt en ny vinterjacka idag, det var på tiden. Kunde inte springa runt i min boomerangjacka som jag gjort dem senaste 2 åren. Den kostade bara 1400 kronor, frågade rakt ut i affären vad det var för fel på jackan, för alla jackor kostar minst 2900 uppåt mot 7-8 tusen. Men det var sjukt snygg på, kanske lite för tunn om det blir lika kallt i år som det var förra året men då är det bara köpa en till, såg nämligen en lite längre jacka inne på en annan affär direkt efter jag hade köpt denna.

FÄRG: SvartFÄRG: Svart
Bilderna lånade från www.esprit.eu




Pray to good he hears you


Bild lånad från www.leloveimage.blogspot.com




Keep telling my reflections

Igår och idag har jag kämpat med att måla mitt walk in closet, har stått still i flera veckor nu, men nu ska det bli klart! 2 väggar färdigmålade, 2 moore to go! Har allting som behövs till rummet förutom en soffa, ett bord där jag kan utföra gelenaglar samt någon snygg matta. Imorgon börjar jag smått på dem andra väggarna också.

Den här soffan har jag kollat på fröån jysk, då kostade den endast runt 1.000 kronor, men nu har dem höjt den till 2.500 kronor så jag vet inte om den är lika intressant längre.




Bild lånad från www.jysk.se



Hittade nyss denna söting, visst ser den så liten ut? Tusen spänn från ikea, på rean.




Afterparty at your balcony?

Sitter på mammas kontor, har precis tagit en stor kaffe latte från Pressbyrån och delat en sallad med mamma. Satt nyss och kollade på runt på massa bilder på facebook och hittade den här som Dellans dotter, Melanie fick när hon fyllde 3 år. Jag vill också ha en sån, 500 kronor på Huddinge bageriet. Lätt till nästa år. Lätt!


Bild lånad från: www.facebook.com




I wanna go home

Igår blev det ännu en utekväll på Passione med Johanna. Sen kom malin och hennes tjejkompisar, tog några cider sen blev vi upphämtade och drog till TB's. Usch. Hata TB's ärligt talat. Ska aldrig mer gå dit. Jag och Johanna satt oss i bilen medans och värmde oss. Johanna ville åka hem, vilket jag absolut förstod och jag åkte hem till en kompis. Vaknade upp med världens baksmälla, länge sen man hade sån huvudvärk! Med minnesblickarna från igår gick jag till bussen och därefter en 15 minuters promenad hem som bytheway kändes som en evighet. Nu har jag legat hemma hela dagen, kollat på film och tryckt i mig chips och glass. Imorgon blir det att köpa ett gymkort med Micky.




If we cant be friends

Mycke riktigt. Jag sov till klockan 13.00 idag, hade säkert sovit längre om Mona inte väckt mig! Har tagit en kaffe och frukost, nu sitter jag och laddar ner lite musik till mobilen. Här är en grym rocklåt jag hörde på radion igår.

How can we be lovers - Michael Bolton




This is goodbye, I know it

Kollade till på klockan att såg att den va 03.00? Va? Ere sant? Fan va jobbigt. Det menas att jag alltså inte kommer vakna försen 12.00 imorgon. Suck. Att man aldrig lär sig. Imorgon är det fredag också, eller ja, idag är det fredag. Utgång troligtvis. Får se hur allting blir. Känns så jäkla komplicerat. Varför kan inte allting vara ömsesidigt för..




From now and so on

Gått och suktat efter en Canada Goose i flera år nu, tycker det är dags att ta sig i kragen och köpa en. Bara det är dem är så förjävla dyra. Är det värt det?


Bild lånad från www.lannasport.se 4.690 kronor




I am a soldier for you



Ändå gick jag tillbaka, jag måste varit galen. Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaka




I took a bullet for you

Ja, jag provade den där jackan från Lindex men den satt verkligen inge bra på. Det var liksom för mycket. Nu har jag fått syn på den här istället, vad tror ni? Jag hoppas på denna istället.


Bild lånad från: www.bikbok.se



Shaunzo shaunzo

Nu sitter jag på mammas kontor, tuggar citrontuggummi och väntar på att tiden ska gå snabbare så jag kan åka och handla min fårskinnjacka, om jag nu hittar den.. Den från H&M var ju helt sold out på hemsidan, och jag orkar verkligen inte ta mig in till stan för att leta runt efter den i flera timmar.. då kan jag lika gärna ta en annan. Ja, jag vet höjden på lathet men man kan inte va bäst på allt. Finns en supersnygg på Lindex, men står på hemsidan att dem inte kommer ut försen v.40, vilket är på måndag.. Så jag får väl helt enkelt gå in och fråga/kolla. dock är den 400 kronor dyrare än den på H&M men jag vägrar frysa den här helgen med en tunn sommarkavaj.

Så vi hörs senare så får ni se hur det gick med projektet hitta-fårskinnjackan.  



Bild lånad från: www.google.se




Family circus

www.lavastore.se



One two three four

Jag saknar min Sara och vill nu att hon ska komma hem. 2 hela dagar till utan dig. En helg utan dig.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!