NYÅRSAFTON!

Om 8 timmar och 42 minuter är det nyårsafton! SKÅL FÖR FAN! Det blir för middag här med 18 pers, jag och mamma har slagit ihop våra kloka huvudet så vi har ett riktigt jävla röj först sen kommer våran förbokta taxi kl 22.00 och då drar vi vidare till Fruängen troligtvis! Man vet ju aldrig på nyårsafton hur det kommer sluta - bäst att ta det med en nypa salt det finns ju fester överallt. Så det blir jag, micky, jenyi, jenny, uni och sara som förar här. Gick upp kl 11.00 imorse för att göra i ordning välkomsdrinkarna, det blir den välkända Strawberry dauqiri. Mummssssss. Hela frysen är full och hela barskåpet fullt med alkohol nu kör vi ALL IN!

Nu taggar vi till med ELECTROPOP! HEJ!



Nyårsklänningar

Vilken nyårsklänning?
Image 4 of ASOS Mesh Strapless Dress With Pearl Waist Trim .Image 4 of Reverse Dress with Mirror Embellishment Hi Lo
Image 2 of ASOS Slash Sleeve Dress with Diamante Trim Image 4 of Reverse Dress with PVC Bustier and Lace Skirt
Image 4 of TFNC Bandeau Sweetheart Sequin Dress Image 4 of ASOS Dress with Embellished Cuff Slit Sleeve



Nyårsklänningar

Vilken nyårsklänning? :)
Image 4 of ASOS Bodycon Dress With One Sleeve
Image 1 of ASOS Pleated Strapless Dress with Curved Neckline
Image 4 of ASOS Sequin Bandeau Dress with Chiffon Skirt
Image 1 of ASOS Off Shoulder Dress With Cut Out
Image 4 of ASOS Embellished Neck Dress with Fitted Skirt



VILKEN NYÅRSKLÄNNING?

Nelly Trend - Cosmopolitan Dress
Three Little Words - Chiffon Strap Dress
Forever Unique - Irene Dress
Från Nelly.com



GOD JUL!

Jag är överlycklig, vet ni vad jag fick i julklapp som jag önskat mig sedan jag var 13-14 år? Ett inspelningsprogramm, så nu ska jag börja spela in mina egna låtar. Äntligen! Med tanke på att det bara är jag och mamma som bor här så har jag fått 2 rum, varav den ena är en nagelstudio / walk in closet, men nu ska jag förminska mina kläder (lite) och göra i ordning en liten studio. Fyfan vad jag är existed! Tack älskade mamma <3
Resten av julklapparna var en pälsjacka, nya doften SKIN från CLEAN, örhängen, vinkaraff, presentkort etc. Dagen innan julafton kom söta Jenny och hämtade upp mig, gjorde lite ärenden i Solna sen till Huddinge för lite förkrök och fix för att sedan dra hem till Öbbe i Fru för chillkrök, klockan slog tolv och alla skålade god jul. Efter det blir det efterpärla hos kurtan. Firade jul hos morfar, myste med Micky - alltid lika mycket att prata om haha, och sedan kom Johanna och hämtade mig och vi åkte hem till kurtan på fest, sedan kom resten av mina fina brudar dit. Jag som btw inte klarar av shots, smuttade på ett par stycken ändå och gick och la mig först. Var det oväntat? Nah
Imorse kom min sötaste hannie och hämtade mig, drog till SKHLM som var stängt!!!!! drog till CHILI som var stängt!! åh. fml. Så det får bli en tripp dit imorgon istället :)
Skulle dragit ut idag egentligen, men jag orkar verkligen inte köra en 3 dagars asså. Det får bli hemma i soffan, beställa hem nyårsklännigar och nyårskor, mixa lite med min tatueringsmaskin och fixa i ordning studion. Imorgon blir det en efterlängtat och förhoppningsvis inte allt för dyr shopping!



You have to warm up

Först tyckte jag veckan gick så jävla långsamt, och imorgon är det redan fredag och jag har inte alls hunnit med allt som redan borde varit klart.. Ringde ett samtal också, var tvungen att få ett avslut på allting. Och det känns som en stor börde lättat från mitt bröst. Nu är du någon annans problem. Och jag lider med den personen, bli inte lika blind som jag var. Det är inte värt det. För mig är du död, vilket jag aldrig i mina vildaste fantasier skulle tro att jag någonsin skulle säga. Något som var hela min värld helt plötsligt inte betyder ett skit.
Efter jobbet åkte jag direkt hem, slog in lite juklappar för att sedan åka iväg och handla mer. Nu är jag hemma, måste snart sova, inte ledig imorgon inte. Men efterlängtad helg som fan. Har lite halvdana planer för imorgon, får se hur jag känner mig.
På lördag är det julafton, hur sjukt är inte det? Har inte julkänsla för fem öre. Hoppas det snöar riktigt stora snöflingor då, då blir jag glad :) men BARA på julafton och nyår sen får gärna sommaren komma igen!
Mina ögonlock signar out



-

Bussarna härifrån går inte riktigt som jag vill på sena nätter, så imorse fick jag ta taxi till jobbet för 500 kronor, jättekul.........Och igår beställde jag som sagt en julklapp och en tatueringsmaskin. Pengarna går asså.. Efter jobbet pratade jag ett längre samtal med Johanni, det var länge sen. Man hör verkligen att vi måste ses nu, mycket att prata om haha!
Idag skulle du fyllt 70 år min fina farmor, jag älskar och tänker på dig och farfar. Saknar er som in i helvete, vi ses igen senare<3
Kort från minneslunden i Tullinge, bild lånad från www.google.se



HALKBANAN GJORD!!!!

Jag var faktiskt nervös. För vadå? Jag hade lyckan att komma i ett rum med bara brudar, girlpower right on! Fyfan vad kul det var, och ännu ett steg närmare körkortet!!!!!! I januari kommer jag dock inte ha något liv, bokade 28 körlektioner till, men det är det värt i slutändan! Pappa var gullig och satt och väntade på mig i 4 timmar medans jag gjorde klart, love you <3
Efteråt skjutsade vi hem pappa och sen gick vi över till morfar och anette på taco kväll <3 runt 7 tiden ikväll höll jag på att somna men jag hade faktiskt inte tid för det idag. Nu har jag beställt min låtsasmammas julklapp, jag och brosan delar på den tror hon kommer bli sjukt glad :) Ni får se senare, vågar inte riktigt lägga ut det här, man vet aldrig. Imorgon blir det jobbet som vanligt igen, looking forward to it :)
Bild lånad från www.google.se



Things is messy

Hela helgen har spenderats hos kurtan med tjejerna. Fredags var vi och festade där, i lördags åkte vi hem på morgonen, med en snabbis förbi donken, sov, skärholmen för att köpa strumpbyxor och en kavaj, hem till mig för att käka, till huddinge igen för fix sedan till heron för bowling med tjejerna, sån jävla tur att man har en jävligt bra och fin vän som jobbar där så vi fick bowla gratis, waay. Efter det drog vi till kurt igen och jag däckade efter 3 shots, pigg tjej. Hela dagen har jag legat och sovit i Jennys soffa, sen kom mamma och hämtade mig, hämtade upp pappa som skulle ha bilen tills imorgon. Mer om det imorgon. Nu sitter jag och kollar på nyårsklännignar och kan inte bestämma mig, den bilden jag har i huvudet på hur den ska se ut verkar tydligen inte existera.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!