-

Jag har nästan aldrig avslutat någonting jag börjat, är väl rädd för att misslyckas så då hoppar jag istället allt så jag kan säga att det var JAG som sket i det. Idiotiskt. Jag gjorde det med körkortet, jag gjorde det med gymnasiet gånger 2! Nu har jag ångest för att åka iväg till Åland, kommer jag verkligen klara att vara hemifrån så länge? Jag och min mamma är så sjukt nära varandra, kommer bli jättejobbigt.. Men jag har bestämt mig. Jag ska INTE bara strunta i det här. Pengarna ska jag resa och spara för, jag ska umgås med en av mina närmsta vännerna, jag ska bo vid vattnet, 30 minuter från stan. Vad fan har jag att vara rädd för egentligen? Nej. Skärpning.



-

I'm scared because there's only one of you



But in the limelight, I play it off fine

Orädd. Orädd för att jag och smärtan inte hade mötts än. Jag saknar det.



-

Imorgon SKA jag äta sushi. Har varit sugen på det i flera dagar. Men annat kommer i vägen. Idag var jag ju på Sjukhuset med Jenyi, hon fick inte äta något och jag åt inget innan jag drog för jag inte hann så målet för idag landade inte i magen försen runt 8 tror jag.. Inte bra. Blir förhoppningsvis en tripp förbi farmor imorgon också, det var längesen jag var där nu och jag har en present här som jag hittade i Thailand till henne för över 1 år sen.. kanske är dags att ge den nu? Efter det kanske jag möter bästis, troligtvis. Vi får se :)



Whats the colour of love? Blue, green, RED

Som ni säkert har märkt så färgar många håret nu till mörk rött, riktigt vinrött och jag måste bara säga att jag håller med, i totally fucking love it! Jag som har kämpat med att få mina fina slingor vill helst inte göra det nu, men vem vet, jag kanske kör en helvändning när jag är i Åland och blir uttråkad? Annars blir det helt klart det till efter sommarn när man är sådär shysst brun också. En tjejkompis till mig gjorde det idag, och kolla hur jävla läcker hon blev! Avis! Bästa är ju att hon har bruna ögon också, ni som har det plus fräknar SKA ha rött, det borde vara förbjudet för er att ha något annat!



-

Haha carma is a bitch ;) nu är du inte så kaxig längre va?



Linköping och hemgång

Jag borde verkligen gå och lägga mig nu.. Imorgon ska jag upp rätt tidigt, göra mig i ordning och åka iväg till sjukhuset med min bästa vän. Hon ska opereras för dem inte hittar hennes p-stav i armen som hon satte i för över 3 år sedan. Sjukt tråkigt, men förhoppningsvis så går det bra. Dem ska röntga hennes arm först med ultraljud för att se vart exakt den sitter, så troligtvis är det en ganska lätt operation.
Jag åkte hem idag föresten från Linköping, trodde jag skulle stanna tills fredag/lördag åtminstone men när Jenny och Untan ändå skulle åka hem kunde jag lika gärna hänga på dem. Dem senaste dagarna har varit sjukt roliga, roligaste kvällen var definitivt den på NH. Uteserveringen hade öppet till 12, helt underbart! I stockholm är det typ kl 22.00 sen är det in,in, IN! Synd bara tt man mötte på mytomaner som säger att dem är ekonomiskt oberoende, sen är dem kockar sen 5 år tillbaka, dem är 24,25,26,27 år och allt var det var, dem är civil ingenjörer sen helt plötsligt civil ekonomer.. sen frågade jag om killens ID och det står 1991. "Nä men jag har hoppat över typ 4 klasser för jag var "för smart", eller vad man ska säga". AMEN LÄGG AV! Jag hade ingen avsikt med att prata med någon som har ljugit mig upp i ansiktet hela kvällen så han drog. Men hans kompis stanna. De va kul! Haha, härliga människor asså..
Nu är frågan om jag ska åka på kryssning på midsommar eller om jag ska till Sandhamn? Jävligt kluven, jävligt kluven. Eller om jag bara ska vara hemma? De kan ju också vara skönt. Men seriöst så har jag inte haft en bra jävla midsommar på bra jävla många år kan jag säga. Så det får blir som det blir.
En bild på mig i morse innan vi skulle åka in och shoppa och äta lunch :)



Linköping 13/6

Godmorgon!


Precis käkat frulle, nu blir det att åka iväg och sola. Nu ska jag tamefan bli brun på baksidan också! Smart att BARA sola framsidan? Har lagt flera timmar åt att sola framsidan men typ 1 timme åt baksidan! Smart Sara! Ikväll blir det utgång på NH också, woop woop! Bildregn senare. PUSS




-

Nu sitter jag i lägenheten som vi ska bo i den här veckan. Sara är i duschen och jag sitter här med Viggo som förövrigt har tusen smådjur på sig. Nojig jag är! Sara tog nyss bort en fästing från han och nu kryper det en larv i soffan! 

Åh, allt som jag skriver måste jag skriva om typ 100 gånger på den här datan, fattar inte vad det är för fel! Åh, aja. Jag försöker sista gången. Igår drog vi i alla fall till Linköpings fjortisställe "Plaza" som iofs var trevligt och bra musik plus en snygg bartender - men sen kom fjortisbrudarna som skulle stå och jucka mot varandra och söka blickar plus en 30+ kille som tydligen ägde ett resturangkök som senare visade sig vara Sibylla, till och med han skämdes. INKINK RÖD LAMPA LYSER. Så det blev inte så mycket av de va? Nä. Vi drog till BK runt 2 tiden, killen bjöd ju självklart på min cola ;) shyrre sa jag sen gick vi hem och SOV. Fyfan vad trött jag var asså, riktig partbroms för stackars Sara som alltid är vild och galen, haha! Min lilla sötnos. Ikväll blir det bara att ta det lugnt in the condo. Hörs imörra!






-

Jag trodde det skulle vara svårare men det var det inte, vilket betyder att det aldrig vart något där. Inbillning. Kul att man låter sig luras sådär ibland. Om du har 2 stycken du är intresserad av ska du alltid välja den andra, för du skulle aldrig blivit intresserad av han/henne om du var lycklig med den 1:a. Nu blir det en cigg. HEJ



-

Hej hopp! Varmt ute eller hur? Roligt att vi svenskar alltid pratar om vädret, vi är ju kända för det tydligen. Men solen går både upp på min sida och ner, vilket alltså betyder att det är typ asvarmt i mitt rum hela tiden. Inte ok. Men imorgon slipper jag det för vet ni? Jag drar till Linköping med min älskade Sara och stannar troligtvis 1 vecka. Så hej soliga dagar, en ny stad, och ett par 100 öl med fina tjejer <3
Skulle träffat en kompis idag men han orkade inte komma och jag hinner inte för jag måste tvätta. Ni vet ju hur tjejer är, alltid favoritplagg som bara måste med! Mina 2 favvoklänningar ska med i alla fall, definitivt :) jag bär ju bara klänningar på sommrarna så jag måste införskaffa mig 5 st till så det är en ny för varje veckodag, woop woop! ;) jag vet, jag har mina rutiner på allt..
Sov dåligt inatt igen.. det är inte kul längre, men en bra sak är ju att man går upp relativt tidigt i alla fall! Blev en kaffe, hundpromenad, åka till återvinningscentralen (vilket jag btw aldrig gör om, kommer inte göra det när jag flyttar hemifrån, jag tar hellre dem där böterna när grannarna ser mig kasta ut saker utanför porten, det var djur och luktade gammal trädgård. tur att man ska gifta sig rikt..) Därefter åkte vi och lämnade bussen i garaget, vidare till Tumba där jag köpte 2 st nya tungpiercingar, en med en rosa kula. Dock hade dem inte sådär jättestort utbud så den blev en kristallrosa, vilket inte är det skönaste jag varit med om nej.. Men hellre det än en för lång stav. Thank you mummi<3



-

Dagen gick lagom fort, vaknade - tog det lugnt med kaffe och nyheterna. Ut på en 45 min promenad med mamma, hundarna fick bada. Dock inte på Bazzes välvilja! hihihi.. men det är skönt för han att bada när det är så här varmt, tänk dig själv att gå runt med tjock päls i 30+ grader? Han fick bara simma några tag sötnosen :) kollat på massa klänningar, och sommarkläder från nelly.se och hm.se. Har ni sett föresten att H&M har gjort om sin sajt? Till det bättre tycker jag, bilderna borde bara vara lite större, det gäller iofs på alla klädshoppingsajter tycker jag.. Blir nog en hel del att beställa hem inatt eller imorgon bitti, har sparat det som tur är :)
Efter det kom Micky hem till mig, vi gick ut på en pw som vanligt och snackade om allt som hänt. Älskar att man är mitt uppe i ett "viktigt" samtalsämne i en uppförsbacke. NOT! När vi kom hem blev det kesella m. blåbär och digestivkex till en rulle hon hade lånat hem från jobbet - "Brudens bästa man" - hade redan sett den. Men en bra film kan man se fler gånger! Han är så snygg den där Patrick Dempsay. Mummaa. Mamma var med på tjejkvällen också, riktigt mys!



-

Vissa säger att det inte går att gå in på min blogg, stämmer det? Jag menar, för mig går det ju hur bra som helst. Anyway, jag är lite konfunderad just nu. Det är mycket som händer och det känns som jag inte har koll på nått. Midsommarplanerna har gått i kras, jag vet inte om jag ska till göteborg längre, det känns som att vissa personer är en person ena dagen och en helt annan dagen efter, folk lovar saker men inte håller det. Jag förstår inte. Men jag gillar det inte. Hursom. I förregår var jag och några till på djurgården, blev att vi sov i Bandhagen, lagom kul att åka hem därifrån! 2 byten med bussar + tåg + 15 min promenad hem. Jag kan ju säga att jag däckade helt lagom fint till 18.00 - vaknade 22.00 var vaken till 01.30 sov till 06.00 då jag vaknar upp från en mardröm där jag vaknade när jag blev mördad, vågade inte somna om på en hel timme.. ni vet hur kinkig jag är med sånt, sov därefter till 09.30 någonting. Så det kanske är därför jag känner mig så känslosam? Jag har ingen aning. jag har fan ingen aning.



-

Har legat ute och pressat i solen i ett par timmar nu. Coconut deep smörjdes in på hela framsidan av kroppen (ja, jag orkar inte sola baksidan ;) och vattenspruta med vatten + salt, bästa. Har fått ordentligt med färg på magen, som jag alltid får, önskar det kunde sätta sig lite på smalbenen, det är mina knäskålar som blir bruna - vad är grejen med det? Nu sitter jag och lyssnar på Melissa Horn - långa nätter. Det är så bra :) hursom så hade jag lite svårt att somna inatt, telefonen ringde och fick reda på saker som jag bara äcklas åt. Hoppas allt löser sig! Och jag önskar allt ont åt den andra människan. Fyfan.
Igår var jag hemma hos papicholo och grillade med han och Anna, det var mysigt. Jätte god mat. Idag blir det grillning igen fast hos Mamma, myyyys! Ingen aning om vad som händer senare på kvällen, kanske bara blir hemma who knows. Åh, jag vill bara att den här sommaren ska gå fort så jag kommer snabbare utomlands! Jag har stora planer inför det kommande halvåret, men tänker inte säga något om det försen det är säkert! Vi får se och hoppas på det bästa helt enkelt!
Pappas hemmagjorda drink - gin och mango :) + rosé ute i solen igår



6 snabba

Något du är stolt över? Min längd, jag bara äääääälskar mina långa ben. Skulle inte byta det mot nått!
Något du oftast får komplimanger för? Rumpa, tuttar, ögon, leende och smilegroparna :')
Din största önskan? Fred och rättvisa på jorden
Ditt största mål? Bo i Fuengi, Spain
Hobby? Sååååång
Fulaste du vet? Tatueringar på låret. Usch och fyfan va fult bara.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!