Personalmöte

Hade personalmöte förra onsdagen, sparade in lite komptid också, kanon för mig med tanke på att jag vart ledig i en vecka pga halkbana, teoriprov och uppkörning. Så snart har jag jobbat ihop dem sedan tar jag nog ut det i pengar så man har något att leva på i sommar.  Det är svårt att få ihop sin ekonomi, även fast jag bor hemma så betalar jag för mig själv. Inte för att jag måste, utan för att jag vill och tror att det är bra att man lär sig veta att pengar inte växer på träd och att man måste kämpa för att klara sig. 2 tusen går till hyra, 180 kr försäkring, nu är bilen inlämnad på verkstan och det betalar jag också vilket kommer gå på runt 4.000 skulle jag tro, sen sparar jag 8.000 kr varje månad för att ha råd att flytta efter sommaren, sen är det mobilräkning på 750 spänn, sen är det soppa för 1300 kr/mån, så det blir en del. Så folk som säger att jag är bortskämd kan bara ÄTA upp det :)
Hursom på personalmötet tog jag med mig min grupp och gick och satt mig i kontoret och pratade om vad dem ville förbättra och vad jag tyckte inte fungerade och det märks redan nu vilken förändring! Kul! :)
Igår bakade jag en kladdkaka (okej, köpte en färdigmix men det var ju jag som gjorde själva arbetet!!) så nu ska jag krypa ner och kolla på det absolut första avsnittet av Grey's med mamma, vi har beställt hem boxen så det blir upptaget på kvällskvistarna ett par månader framöver!



Etruck

Melissa Horn spelades på högsta volym i bilen hem idag. Var riktigt nere. Fyfan för sånna dagar.
Nu har jag pluggat lite mer på etruck, snart har jag gjort hälften, måste bli klar den här veckan. På onsdag ska vi ha personalmöte så det blir nog en låååång dag. Och nästa månad ska jag bila iväg till Örebro för att åka till Hallsbergs lagret och träffa VD:n och logistikchefen. Spännande. Men det blir också en lång dag ;) Nu blir det wordfeud och assum sömn förhoppningsvis. Det har jag förtjänat.



Shoecuffs

En av dem senaste nyheterna från Stylebytyra. Älskar dig Tyra. Fucking marrryyyyy mee!!! Hursom.. -.- dessa ska i alla fall beställas hem till sommaren. Man måste våga sticka ut! Go with your guts!
Ankle Cuff 2 set i gruppen Smycken / Kroppssmycken  hos Style by Tyra AB (Sp26)



Min bästa vän

Bästa vänner jävlas inte med varandra. Skulle min Jenyi göra det mot mig skulle jag be henne dra åt helvete, och hon likaså mot mig. Man är inte rädd för att ens pojkvän ska tända till på henne eller tvärtom, man är inte rädd för att säga saker, man ignorerar inte dens samtal/sms, man hör av sig när man ska ut, man berättar allt för varandra utan att vara rädd för att det ska slå tillbaka på en, man är glad när ens pojkvän och hon/han kommer överens, och man är även glad för hennes/hans skull, i ALLA lägen, man är inte avundsjuk, man behöver inte vara orolig att hon kommer hitta en ny bästa vän. Det är därför jag är så jävla glad att jag har dig Jennifer Wrammer <3



-

Fyfan, om jag satt teorion på 3 försöket? Oh yeah! Nu har jag körtkort, hämtade ut det idag :D överlycklig. Känns så jävla underbart. En jävla frihet. Efter jag klarade det stod Jalle och väntade på mig vid T centralen :D vi skulle gå ut och äta men jag var alldeles för taggad och ville bara dra hem och fira och köra! And so we did. Sedan skjutsade jag honom till Älvsjö runt 8 tiden.
Just nu händer det rätt mycket på jobbet, vi har fått 2 st nyanställda som jag håller på att hjälpa samtidigt som jag sköter resten så det är rätt stressigt nu plus att chefen är på mig om att ta truckkortet. Så ska göra ett test ikväll hade jag tänkt :)
Mycket som oroar mig. Men jag hoppas att det inte är någonting. Men det har jag hoppats på i 2 månader. Varje gång jag verkligen slappnar av sjunker jag ner och blir ledsen. Frustration. Jag vet inte hur jag ska ta mig över det här guppet. Jag behöver nog semester. Åka till lägenheten i Spanien och bara ta det lugnt, inget supande och festande - bara sol, värme, shopping och mat och en maaaassa dvd filmer.



-

You taught me how to feel the butterflies over and over, and over and over. You were all I could think about today.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!