Heminredning

Nu har jag fyllt upp 3 kartonger med bara köksgrejer tills jag flyttar, förut var IKEA det enda stället jag shoppade heminredning på men nu har jag hittat en annan inredningsbutik som ligger i Kungens Kurva som heter Chili, (ligger där gamla On Off låg innan det lades ner) och det är en helt underbar butik som är proppfull med inredning! Och det känns verkligen som när man handlar där så behöver man inte vara orolig att någon kommer hem till dig och säger: "Åh, den har du köpt på Chili va?" som det lätt brukar bli med IKEAS varor. Besök butiken eller kika in på chili.se :)
Dessa har jag så svårt att välja bland



-

20120411-113001.jpg



Sommarplaner

Mina sommarplaner är att gå på countryfestivalen som firar jubileum så den pågår under 3 dagar, 3 dagar av FEST och härliga människor och omgivning! Love it! Sen har jag och tjejerna planerat att åka till Turkiet till Jennys lägenhet och sen till min lägenhet i Spanien, vi har inte börjat kolla på biljetter än, och det har kommit upp lite saker emellan, så vi får se hur det blir. Sen måste man köra någon kryssning, massa grillning och bad och sol. Kom igen nu sommar, jag saknar dig.
Jag förra året påväg till Countryfestivalen :)



Södersjukhuset

I fredags var jag på sjukhuset i ca. 10 timmar innan jag fick åka hem. Som tur är behövde jag inte vara själv utan hade min alltid trogna vän Jenyi med mig sen kom Unity och höll mig sällskap innan pappa kom och hämtade oss. Förstår mig inte på dem som knarkar, den morfinmängden jag fick gjorde så jag spydde i timmar och när dem sprutade in det i armen så började det sticka i armarna och värmen började gå från mitten av min kropp ända upp till huvudet, fan så obehagligt. Dock hjälpte det endast i dem få sekunderna, så jag fick massa tabletter men dem hjälpte inte heller.. Så då gav dem mig en spruta. MEN. Den hjälpte inte heller! Kul att veta i framtiden att sånt inte ens hjälper som smärtstillande på mig. Efter 4-5 timmar kom det som en chock mot min kropp och jag var så hög att jag inte kunde gå knappt, inte prata. Förhoppningsvis är det inget som jag behöver gå igenom igen. Nu har jag vart sjukskriven men imorgon är det jobbet igen.



Vad fick du?

I torsdags när jag kom tillbaka till jobbet efter att ha varit på sjukhuset i onsdags så hade jag fått 2 st påskägg, varav ena var från min chef och den andra var från Miljötranschefen, och det var nog det största påskägg jag någonsin fått. Förstår inte hur jag ska orka proppa i mig allt det här! Men det behövdes verkligen, så tackar tackar Kenneth och Glad påsk! ;)




Operation

Nästa vecka skall jag opereras och läggas in på sjukhuset. Jag vill bara ringa dig och berätta. När jag satt där och dem tog prover på mig och jag bara skakade och tårarna rann. Då hade jag dig, min allra bästa vän, Jennifer som stöd <3 du är bäst.



Glad Påsk!

Så jäkla skönt att vara ledig från tors-mån, har legat i soffan i stort hela tiden. Igår gjorde jag dock ett break, hämtade upp Jenyi och åkte iväg till mitt andra hem. Skärholmen. Och köpte ett par guldörhängen till mamma och en navelpiercing till mig själv. Jag trodde det stod 179 kr jag betalade för den, men det var visst 779 kr.. men det var jag värd? den var värd det också?

Hursom.. Efter det åkte vi förbi pappa, jag köpte han ett tröja och ett par matchande höga strumpor till hans flickvän, blir riktigt sött :) tog en fika, fick mitt påskägg. Åkte och lämnade Jenyi och åkte och köpte påskmat och lagade mat till hela min släkt på mammas sida, all by myself!
Och idag, kom Micky förbi, efter en kort tag åkte vi till Tumba där jag köpte dessa som representerar mina mål jag har.
Kollar för fullt, varje dag på hemnet efter lägenheter. Längtar så till att ha mitt eget, få inreda och bara stormtrivas som vuxen. Känna att allt är komplett.



My first apartment

Jag har räknat ut att jag kan flytta efter sommaren, och om jag verkligen hittar någonting innan det så kan jag lösa det också. Jag vet att jag inte bara kan rikta in mig på just ett ställe, självklart vill jag bo i kära Huddinge men om det inte skulle finnas något som känns rätt på 6 månader så kan jag tänka mig Aspudden, midsommarkransen, stuvsta, och dem nybyggda lägenheterna i Tullinge C. Dem senaste månderna, och speciellt helgerna har mestadelen av min lön gått åt att handla saker till mitt första egna boende. Det ska bli så kul och spännande :) och det är sån jäkla tur att min pappa är bäst på att snickra iordning, måla och lägga golv. Gissa vem som ska få hjälpa mig med dem angelägenheterna? Haha. Idag var jag och hämtade upp Jenyi, sen åkte vi förbi Hornbach för att handla bubbelplast och 10 st flyttlådor. Jag har inte plats längre med alla lösa saker, så det var på tiden.
Snart börjat premiären av Teen Mom 3, 18:05 sitter jag bänkad. Love it.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!