Mina mål/drömmar

Jag vill bo utomlands, vilken kliché va? Vilken 18 åring vill inte ut och resa och upptäcka världen? Det är ju jättespännande och häftigt. Men jag har drömt om det här sen jag var runt 4 år. Vi har en lägenhet i Fuengirola, Spain och varje gång vi har åkt dit har jag aldrig velat åka hem. Den senaste gången vi var där kändes det verkligen i hela kroppen när jag satt mig i taxin att jag verkligen inte ville åka. Oftast brukar jag ha en dröm, eller snarare tro att jag vill göra si eller så - men sen brukar den suddas ut med dagarna som går och efter ett par veckor/månader är den liksom undangömd. Men den här drömmen/ det här målet - det ligger alltid kvar. Och jag tror faktiskt att om man verkligen vill något så jobbar man mot det målet hela tiden, även om man "lägger det på hyllan" så ligger det där undermedvetet och trycker på. Jag tror på att allt händer av en mening, men att man kan ändra på sitt öde om man gör något som man t.ex. aldrig trodde man kunde, eller vågade. Jag vill göra sånna här stora delar av mina mål innan jag blir för gammal, jag vill kunna sitta ner framför mina framtida barn och berätta alla mina vilda äventyr (ta det på rätt sätt..) och vara en insprationskälla som säger: att ingenting är omöjligt, vill du ha något - ta det. En insprationskälla för mig är en vän till familjen, Carina som åkte hem från Fuengirola och grät för hon inte ville åka hem, hon tog sin bil och bilade ner och än idag bor hon där. Hon har skapat sig ett liv där och talar flytande Spanska. DET är en insprationskälla för mig. Och ni som är så negativa till det här, "hur kan du vilja lämna jordens bästa land?" och lalala. Ni kan ringa mig på 072252 - eat my shit :)



-

Igår var jag och Micky ute och tränade i cirka 1,5 timme därefter hem och hämta cash för att dra ner och handla lite käk. Så 2 timmars träning, assum! Hittade ett asgott recept på rummet som jag bara va tvungen att testa. Succé! Efter det gjorde vi en rätt så nyttig efterätt också till en rulle, blev en gammal skiva som Micky hittade på mitt rum - Cloverfield (hade för mig att den handlade om fängelse, men nej det var ju en halv rysare typ. Micky och jag bor 4 hus ifrån varandra och hon fick följa med mig halvvägs hem!!) Jag kan verkligen inte kolla på halvläskiga filmer. Får ju panik..



-

Jag vet att bloggen ser hemsk ut, ska göra en ny snart :) Håll ut!




-




-




-




-




-

Jenyi kom hit runt 7, vi åt grillat till middag och därefter mötte vi upp Micky för en intervallträning fram och tillbaka till Mölle. Gick ju snabbare än vad man tror! Jag tänkte gå en heeeelt annan väg, vilket skulle vara en fet omväg. Den här vägen gick så nära vattnet man kunde komma, jättemysigt! Efter det blev det mjuk pepparkaka som jag bakade (räknas sånt där pack med färdigpulver+vatten? kanske inte..) och sen följde jag Jenyi halvvägs till tåget med Bazze. Nu sitter jag vid datan å chillar med Richard och Andreas, jag borde gå och lägga mig. Hej
Bild lånad från www.google.se



-

Idag fyller kära Alexandra 24 år. Grattis grattis grattis! Jag älskar dig och hoppas du får världens bästa födelsedag :)



-

Godmorgon godmorgoooon! Älskar det här vädret! Vid 5 tiden kommer min bästa vän hit så ska vi ut och intervalla, får se om jag kör en runda till med Micky lite senare. Beror på när jag är tillbaka! Över midsommar drar jag och Jenyi på kryssning med Cinderella, skönt att ha det planerat! VILKA KOMMER GÖRA BÅTEN OSÄKER?!?!?
Bilden är lånad från www.google.se



-

Igår kom Jenyi och Blondi hit, vi drack massa olika goda cider och vin. Gick till Hötorget och satt oss på Dovas där resten av kvällen/natten spenderades. Träffade både nytt och gammalt folk. Nemo va också  där. Skulle troligtvis blivit utgång idag också men ekonomin vill inte riktigt sammarbeta med mig så det blir en mysig hemmakväll istället med mig själv ser det ut som. Världen går ju ändå under idag, eller typ.. nu? så.
Blondi och jag igår utanför mig



-

När jag kom hem imorse smörjde jag in mig med deep tan från Hawaiian som luktar cocos. ÄLSKAR COCOS! Till det blev det kyckling+pasta och en Loka med cocossmak som jag köpte i stan imorse. Mamma hade köpt massa jordgubbar också. En helt perfekt början på dagen :)



-

Gårdagens outfit, älska bara ben! Första sommaroutfiten. Ska bli bättre på att ta bilder! Klänningen kommer från H&M dividedavdelning och kostar runt 150 kronor



-

Sitter och kollar på Sjunde himlen, den perfekta familjen som alla känner och älskar. Lite ironiskt, ni som har sett den vet ju vad jag pratar om. Mamma är iväg och köper cigg, igår vaknade vi upp utan mjölk och idag utan cigg. Sånt som absolut inte får hända! Vaknade också upp med träningsvärk, love it. Ikväll blir det till att träffa Blondi och ta några iskalla. Hör av er om ni är ute! :)
Bilden är lånad från www.google.se



-

Igårkväll kom Jenyi hit och vi hade myskväll. Snabba Cash och popcorn. Imorse drog vi iväg till Arbetsförmedlingen i Huddinge, jag skrev inte in mig där eftersom jag bor i Rönninge så blir det smidigare om jag står i den jag ska. Efteråt drog vi till Tumba och kollade i affärer sen åkte jag hem. Efter Micky hade slutat jobbet kom hon hit på en spontankaffe och därefter blev det en lång intervall träning. Vi slog rekord bitch! Kändes härligt, man får ut sina aggressioner och känslor när tränar, i alla fall jag. Det här gör jag varje dag i princip, och jag har inga planer alls på att sluta. När vi sprang upp för backen så skämtade jag om att vi skulle springa snabbare ifrån en liten bichon friché (en vitkrullig tanthund) som jag hade blivit skrämd av bara 2 minuter tidigare. I samma mening som jag kutar upp för backen och vänder mig om så har hunden rymt och springer efter mig. Jag menar,  hur stor är chansen?! "Ta fast eran hund då!!" stod jag och skrek åt en 5 årig kille. Han va ju lika rädd som jag va. Men den hunden va out of control! Hahahha, vad vi skrattade efteråt. Efter vi kommit hem ville Micky jättegärna se en av dem fritidshus/sommarhus vi hade kollat på idag på nätet. Hoppas på det bästa att dem slår till, även fast jag vet att jag kan drömma mig bort lite väl fort ibland. Men det skulle vara så jäkla mysigt.



Bilden är lånad från hemnets hemsida



-

Du är så jävla vidrig



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!