When you're lying here in my arms!

Åh, det var verkligen jobbigt att säga hejdå till min pojkvän idag. Han var så söt och självklart började jag lipa. Vi ses snart igen älskling, glöm inte hur mycket jag älskar dig<3 Åh, snart åker vi! Idag inhandlades 7 engångskameror + 2 stycken undervattenkameror! Känner mig illamående, blir alltid så innan jag ska flyga. Fast sen när jag sitter på flyget brukar det inte vara några problem. Nej, nu ska jag fortsätta packa och väga väskan! Endast 8 kg för att få plats med 12 kg med saker från Thailand. Hur ska jag klara detta?!






A guy like you

Jag sitter och "forskar" lite om Krabi dit vi ska, och på en ö nära så finns det ett strand party som kallas för Fullmoon party, dock slutar long tail båtarna gå klockan 8 på kvällen, så hm.. hur kommer vi hem till vårt hotell Jenyi? haha.




If you just don't trust me

Snart åker jag med min bästa vän till Thailand. Första resan tillsammans och då åker vi till det bästa landet, kommer bli helt sick underbart! Vi har också betalat lite extra för att få egna små tv/datorer framför oss. Där kan vi välja bland 12 aktuella bio filmer (både dit och på tillbaka vägen), göra en egen musik playlist där man kan välja bland 1500 låtar, spela spel mot varandra, lösa sudoku och kolla på serier såsom: simpssons och vänner. Fatta va nice, dock kommer vi vara helt jet lagade pga. att vi inte kommer kunna sova på planet då det finns så mycket roligt att se och göra. Vi alla som åker är lite rädda för att åka flyg, tur att man har receptbelagda sömntabletter!!

Var nyss inne på Apoteket, köpte en engångstandborste att ta med samt en liten tandkrämstub . Dem är ju bara för söta, eller hur?!


 Apoteket Classic Tandkräm
Tandborsten kostar 21 kronor och tandkrämen kostar 9 kronor



Qeruopas dertuop

Imorse innan mamma kom med sin kommentar om att jag inte borde åka till skolan hade jag endast på mig mina leggins med skinndetaljer och ett långt linne. Mamma undrade om allting verkligen stod rätt till i mitt huvud. Så nu har jag på mig två par byxor, och en mys tröja. Hatar att gå ut såhär.


Ska man ha på sig en sån här såhär?



Told you I´ll be here forever

Hej! Jag såg faktiskt fram emot att åka till skolan idag för att träffa alla innan jag åker till Thailand. Mamma sa dock att det inte var någon idé pga att lokaltrafiken kaosar idag igen. Så nu sitter jag här på kontoret, ska skriva lite mail till min coach och kolla hur jag ska göra med vissa saker om jag inte kommer kunna komma till skolan på ons..

Sitter och dricker på den nya drycken från VITAMIN WELL - RELOAD, äckligt god! Med smak av citron och lime. Bra dagen efter.




I'm missing your love..

Igår var det våran ettårsdag, han bjöd mig på hemmagjord köttfärssås och spagetti m. efterrätt. Jag gav honom en jättesöt nalle som höll i ett hjärta. Kollektiv trafiken var både dålig dit och hem, det tog mig 1,5 timma att bara komma från Tullinge till T centralen! Något skoj eller..

Idag var det som sagt också knas med trafiken, jag frös så mycket så jag fick ett blåmärke på låret. Jag kom hem och började störtböla för att det gjorde så ont. Imorgon är det skola, inte taggad. Har precis skickat in min artikel på Svenskan, känns inte som att det gick bra för jag kände att jag inte hade tillräckligt med tid. Får hoppas på det bästa!


Här är gårdagens outfit, min mysiga stickade tunika från Gina tricot. 150 spänn!



This is gonna take me days

Jak można być tak błędne wobec kogoś, kto jest sooo good to you? Który nigdy nie ma nic złego. Aby komfort nawet kiedy płacze i jest tak sfrustrowany na ciebie. Kto przebacza niewierności, z prośbą o jednej rzeczy, ale nadal nie można się z daleka. It's like a drug for you. Jak można stać i się śmiać w twarz z niektórych swoich znajomych, kiedy płacze? Jak śmiesz się zatrzymać - jeśli wiesz, głęboko, że to twoja ostatnia szansa. Dlaczego nie wystarczy skończyć to wszystko? Dlaczego on nadal Lidas wszystko? Dwa słowa. Głęboką depresję. Nikt nie może przyjąć przebaczenie za oddanie się to prawie codziennie. Takie przebaczenie powinno odbywać się z działań, a nie słowa! Nie sądzisz, że powinienem być zadowolony i szczęśliwy? Nie tylko i depresji. Ale to moja wina też nie były gówno jesz. Otwórz swoje zmysły i realizacji prawdy. Jak można szkalować osobę, a potem mówią, że kto wszystko oznacza dla Ciebie w świecie w nocy? Czy możesz obiecać jedno, a przysięgam, nigdy nie mów nikomu, ale ponieważ pijany powiedzieć w jednym zdaniu osobie, że każdy o tym wie? Jesteś dobry w tym ... czy? Nie wiem. Otwarte rany, w tym przypadku uppskuret sercu nie goi się w ciągu kilku tygodni. Może to trwać wiele lat operacji i powikłań. Więc nie sądzę, że rzeczywiście boli będziesz grzywny po kilka tygodni, bo tyle trwa dłużej. Można pisać książki o takich ludzi z takim zachowaniem, I zaczęły się takie osoby. 365 dni dzisiaj trzysta sześćdziesiąt tysięcy razy łzy, każdego dnia. Co mogę powiedzieć? "Happy kochanie rocznicy"






This is ma shit

Stackars personer som inte kan se hur det egentligen är. Jag är trött på att ta andras skit för dem skyller av sig på andra personer. Nej, usch usch usch för sånna människor. Sånna behöver inte jag i mitt liv. Bort med dessa personer och dessa tankar :)

Såååå, hur mår ni? Jag mår ganska utmärkt faktiskt om man räknar bort från det som står över. Var inte i skolan igår och gick inte idag heller. Vad som händer ikväll har jag ingen aning om, de flesta vill inte festa och det är jag däremot grymt på så vi får se vad som händer.




I´m so addicted to

Om du inte ryms på toppen, så får du knuffa ner nån annan.





Good boy!

Ligger i sängen nu, känner mig trött som vanligt. Måste plugga, kommer inte hinna så mycket ikväll.. Hursomhelst, idag var jag och solade och för tre dagar sedan började jag smörja in mig med brun utan sol och ser redan en snygg färg. Ett tips till er är att om ni ska köpa en brun utan sol kräm så köp en som gör dig brun stegvis, då slipper du den hemska oranga färgen och kan själv sluta när du nått ditt resultat som du ville ha.




Rock me in the craddle

Sitter och dricker Loka med smultron/citorn smak och äter den nya kladdkaka kakan från ballerina. Himmelskt med lite choklad! Idag fick jag reda på att våran lärare ska sluta, blev så ledsen för det är så svårt också att göra ett bra intryck på nya lärare och visa sina ambitioner när det inte är så långt kvar på terminen. Han gav mig i alla fall en VG på sista inlämningen och det skulle han framföra till den nya också, eller aa G+ men ;)


bilden är tagen från www.google.se



Goddes' of mine

Jag är ganska trött just, svider i mina ögon. Har precis tagit ett snabb bad och satt in massa balsam på mina extensions - ska ta bort dem. Varför? Jo, Jenyi berättade för mig att hennes kompis hade varit i Thailand och haft samma extensions som mig (keratin extensions) och hon kunde inte ens kamma sitt hår där nere! Sedan läste jag på internet att jag inte kommer kunna doppa håret i varken kloor eller saltvatten för då kommer det lösas upp, så det är lika bra att ta bort dem. Sen kommer jag låta håret vila lite och sedan kommer jag sätta in det igen lagom till skolavslutningen!




There's no easy way out

Hej!

Nu sitter jag på kontoret efter en jobbig måndag. Usch, hade verkligen ingen lust alls att gå upp i morse. Hade sådan stor lust att bara stänga av alarmet och sova vidare ett par timmar, och min pojkvän skulle inte exakt bli arg på mig om jag stängde av alarmet heller.

I lördags kom Sara hem till mig, vi drack lite och körde lite drickspel. Sedan skickade Sandra sms och sa att vi skulle komma till centrum - inte nog med det, vi drog dit och till slut blev det rätt mycket folk. Jättetrevligt!

Och igår.. Ja, en väldigt förvirrande dag måste jag säga. Men min pojkvän bjöd mig på sushi och bio, vi kollade på Farsan, sämsta filmen jag sett på länge. Man kunde lika gärna ha gått till Alby eller något annat ghetto ställe och lyssnat på en import turk.

Vi hörs!


bild lånad från: google.se



Were we left

Precis kollat på en jättesorglig film, känner mig lite seg idag konstigt nog med tanke på att jag bara drack 3 cider igår.. Gårkvällen spenderades hos Johanna, jätte trevligt och jätte trevliga och roliga människor, man får sig ett gott skratt när man umgås med dem människorna. Efter det gick jag och Blondi kanske 100 meter sen ringde vi taxi. Var väldigt svårt att somna pga folk som inte kan andas och ta det lungt.




I'm happy

Min företagsekonomi lärare kom nyss fram till mig och frågade om jag hade skrivit ett novell, jag nickade och frågade vart han hade fått tag på den? Tror ni inte att min lärare i litterär gestaltning har lagt den i lärarrummet? Haha, lite smickrad blir man ju. Han sa att han tyckte den var jättebra, sånna där småkommentarer får mig alltid så glad :)



Run away with me

Jag satt nyss och kollade på en bild på Cimon från PH så kommer mamma från ingenstans.. Haha dog av garv

Mamma - vem är det där?
Jag - Cimon från PH
Mamma - känner du honom?
Jag - hahaha nej, vet du inte vem det är?
Mamma - Jooooo...........
Jag - vem är det då?
Mamma - knullbocken nummer 2!
Jag - varför nummer 2?
Mamma - den andra e ju han.. den där.. killen som låg med 2 tjejer inom loppet av 25 min? Han måste ju vara KB nummer 1 .. eller NEJ. Manshora!




Everything I had..

Imorgon blir det fest med J och lite mer folk. Alltid trevlig, drickan är beställt och det imorgon blir det jordgubb-lime, mums! Hade helt glömt bort att jag hade andra planer också, ledsen för det!! Jag är verkligen senil, men det vet nog de flesta som känner mig. Jag skrev ju nyss i mitt förra inlägg eller vad det var att jag glömmer bort det jag nyss sagt typ hmmm kanske måste kolla upp det där? haha..




You're just a love machine

Förut hade Samir en kille i min klass sånna där armband som man hade flera hundratals kändes det som när man var liten. Jag älskar dem just för att jag får den där nostlagi känslan av dem, tror ni inte min pojkvän tog tag i min hand under bordet idag och gav mig fyra stycken i olika färger? Åh, blev så chockad och glad :)





This is the thing

3 saker jag hatar

Folk som säger en sak.. och inte håller det
Folk som försöker.. skylla på en annan för att den inte kan inse att den gjort fel själv
Folk som kör.. perioder med vänner



I find another way

Micky är så jävla söt, kollade in hennes blogg och såg ett gammalt foto på oss från när vi var i Norrland förra sommaren med texten under: i miss you.. Vi ska ses i helgen är det tänkt, får se om det blir utekväll eller om det blir en simpel hemma kväll - egentligen spelar det ingen roll då huvudsaken är att vi får umgås och vi har nog mycket att tala om för varandra som vanligt. När vi pratar och inte har setts på över en månad så kan folk inte få en endaste syl i vädret.






Start living my life for me!!

AVSLUTA MENINGEN:

Jag har insett att min senaste kyss.. var lång
Jag lyssnar på... ingenting
Du mår bäst när du... är med mina vänner
Stockholms bästa stadsdel är... djurgården
Den bästa krogen heter... har inte gått på tillräckligt många för att säga att någon är bäst
Jag pratar... sen slutar jag och börjar tänka på annat och glömmer bort det jag nyss sagt
Jag älskar/tycker om... caprinja drink fullproppad med limeskivor
Min bästa vän(ner) är... Jenyi utan tvekan
Min första riktiga kyss... var i sjuan
Jag avskyr när folk frågar... saker jag inte kan säga ärligt
Kärlek är... när din käraste är ditt lyckopiller
Någonstans, tänker någon... titta på månen Pappa 
Jag kommer alltid att vara...
mig själv
Jag är hemligt förälskad i... Jude Law
Sist jag grät var... 9 februari
Min mobiltelefon är... jag hatar touch
När jag vaknar på morgonen... somnar jag om minst en kvart
Innan jag går och lägger mig... tänker på en längtan jag har så jag kanske får turen att drömma om det
Just nu tänker jag på... att jag måste sova
Bebisar är... snoriga och dregliga
Homosexuella är... säg bara som det är  - gay eller inte gay
Blondinbella är... stor mun
Ikväll ska jag... sova
I morgon kommer jag... kasta min papperskorg (don't ask why..)
Jag vill verkligen... att det ska bli helg!




And I'm gonna get stronger now

Hej!

Imorgon har vi prov i rättskunskap, känns som att det kommer gå åt helvete. Inte riktigt så haj på det där än, men får väl hoppas att det kommer. Somnade runt 6 tiden idag och vaknade upp runt tio, inte så jäkla lätt att somna om då kan jag säga.

Försesten, ni ser ju att jag har en ny design. Duktiga Johanna ( www.johannawennerlund.blogg.se ) som gjort den, tack hjärtat - du kan ju börja ta betalt! passar mycket mer in på mig än den förra, kändes lite mer random.. Dock kommer det komma en till design lite senare om cirka 3 veckor eller så beror på hur länge jag kommer få vänta på de nya korten och den dem före mig i kön till en ny design.




Sit on my face

Sit on my face satt vi och lyssnade på nyss på MT lektionen - absurt tycker jag, men ändå roligt att någon lärare kan släppa loss litegranna. Nu sitter jag på Psykologi A lektion, har en vikarie idag igen, så han bryr sig inte om jag sitter vid datan.

Efter skolan ska jag åka och gymma med Linnéa, ska bli skönt och roligt sen när jag kommer hem ska jag ringa och kolla med pappa om han har gjort sitt lilla träningspass han ska köra ett par gånger i veckan.




And all the things I derserve

Sitter i köket nu och ska försöka plugga lite Idrott nu, verkligen supersvårt. Hrmf! Med lite 104,7 i bakgrunden klarar jag det nog galant ändå. Nu kör vi farsan! ;)

Efter skolan mötte jag upp mami på sabis - köpte med mig en chocklad marabou mintkrokant, supergott!




Welcome to soccerplan

Sitter på lektionen och inte gör ett skit. Har en vikarie nu så det händer inte så mycket. Tror jag ska sova hos pappa ikväll, behöver plugga lite på idrottsupplägget och så, och jag har bestämt att pappa ska få vara min försökskanin. Varsegod pappa, :D njuuuut, haha.

Hade psykologiprov också, gick rätt bra men får se om det räcker. Glömde att plugga igår och det brukar ju inte resultera till det bästa i alla lägen. Hursom, åt på Kaffe Latte, jättefräsht och god mat men dem glömde bort min beställning, fick en cola för det - gav den dirr till Linnéa och hon blev lika glad som ett barn på julafton. Colanarkoman :) haha.

I morse fick jag sällskap av Johanna, alltid lika trevligt. Så underbar tjej det där alltså!




This is why I'm hot

De flesta som känner mig vet att jag har en kusin som är frisör men ni läsare vet ju inte det. Så, hon heter Sandy är i tjugoårsåldern och är utbildad frisör. Hon är jätteduktig, speciellt på uppsättningar tycker jag. Hon gjorde mitt hår jätte vackert på skolbalen och hon ska fixa mitt studenthår också. Samt att det var hon som satt in mitt keratin löshår också. Hon jobbar i Tumba precis vid busstorget och salongen heter Helmers.

Här är hennes visitkort också (hon jobbar inte på tisdagar), det är också hon på bilden.



 





This is it!


För ett par månader sen hade jag och Micky en tjejkväll, då bakade vi järnet med pepparkakor.

Kolla vilka fina jag bakade (:  hahaha



Cause tonight can't hide

För en vecka sen var jag och shoppade vid slussen med Jenyi, med tanke på att jag har bytt data och inte har samma installationer på denna så har det tagit ett tag för mig att få in alla bilder till datan.¨

300 kronor från Accent


Linne 130 kronor från Gina T


Långt baslinne 130 kronor från Gina T


Bh 150 kronor Twilfit


Bh och trosa från New Yorker


Värmeskyddande 80 kronor från H&M



2 för 150 från Bikbok


Trosa och ett cupcake läppglans från Bikbok


Linne 50 kronor från H&M


Glitterpenna, örhängen och hårklämmor från H&M


Linne 50 kronor från Gina T


Örhängen 70 kronor från Gina T


Leggins 200 kronor från Gina T



Look at them!

Trots hur man mådde i morse så följde jag med mamma till Apoteket i Kungens Kurva för att inhandla lite saker till Thailandsresan. Snart åker vi :)

Detta inhandlades idag:

Musik och vattenpropp - jag klarar inte av barnskrik på planet från Apoteket 32,50 kronor


Hårfärg från Lindex 99 kronor


Fransböjare från Lindex 50 kronor


Från Apoteket 20 kronor


Eva Longorias mascara är klart den bästa från Lindex


Aco's sunstick från Apoteket


Creme ögonskugga khakigrön glittrig från Lindex






Qires masebente

HJÄLP! Jag behöver massa musiktips för jag har tröttnat sönder mig själv på mina låtar.



What have you done today to make you feel proud?

I fredags så kom Blondi till mig, vi gjorde oss i ordning, fixade lite dricka och fick skjuts av Johannas pojkvän Alex till Shiggi, var inte där speciellt länge innan vi drog vidare till Martin där det var en annan fest, hade sjukt kul önskar bara att jag hade kunnat vara där lite längre. Mötte min pojkvän så åkte vi hem till mig och sov och mös :)

I lördags var vi hos Johanna där det var födelsedagsfest för Alex som fyllde 20. Grym musik och trevliga människor, härlig kväll! Kände dock att jag var grymt trött så drog där ifrån med Jenyi ungefär runt halv två tiden. Tog taxi hem (hur lat e man inte..)





Just know it hurts..

För mindre än en timme sen när jag var nere på Vi och skulle köpa en monster dryck så fick jag syn på Ed Hardy block? På ica? Ha! Lyckodag, jag greppa en direkt för endast 49,50 - som hittat.






Let me be the one who will undress you

Jag brukar googla lite om thailand då och då och jag hade tryckt på allting som fanns om Krabi på nätet men nu har det kommit in nytt  på olika bloggar. Här är några för er som är intresserade:

cmei.devote.se

måste avbryta pga. lektion. Hörs!



I wanna bless you

För cirka en vecka sedan fick jag ett erbjudande av min tjejkompis N att vara med i en musikvideo, en av Akons bästa vänner. Kommer spelas in på Ambassadör i Stockholm, har dock inte tackat ja än men vi får se hur det blir. Sjukt kul i alla fall att ens få ett sånt erbjudande!


Bless


Bild lånad från www.google.se




I need my hapahapa

Sitter på Svenska föreläsning nu om illustrationer av samhället, ganska intressant faktiskt. Ikväll blire utgång med Sara, ser fram emot det.

Det hände en hemsk sak igår, min morfar var ute med sin hund och blev attakerad av en pitbull, pitbullen högg morfar i benet också så han ramlade. Usch, sånna djur borde spärras in!




Never though I would meet someone like

Sitter och kollar på The Biggest Loser, gud egentligen vad gymma vissa är. En tjej har gått ner 40 kilo, det är 40 stycken mjökpaket, fatta? Henne hejar jag på i alla fall. Nu sitter jag och smuttar lite på frysta blåbär, inte lika gott som hallon men hellre det en godis som sagt.

En jävla skitdag idag i skolan. Efter det körde jag stenhårt på gymmet en timme med Linnéa. 
90 x mage
5 min pw
5 min motionscykel
5 min cykel
200 x armar

mat:
frukost: omelett utan äggula med skivade cocktail tomater + vatten
lunch: panerad fisk med 3 små potatisar + vatten
mellanmål: vitamin wells + macka / frysta blåbär
middag: 2 st omeletter utan ägggula




Come on everybody lets give it a turn

Har precis smackat i mig ett helt paket frysta hallon, så gott och - no carbs! Har precis skickat in min italienska dialog till min lärare, tanken är att hon ska se igenom den och sedan skicka tillbaka den för äventuella ändringar.
Nu ska jag ut med hundarna på en kort promenad med mamma, det är ju så förjordans kallt ute nu!





Crunch sniffer arent you?

Aaah. Var riktigt irreterad förut som ni kan ser ungefär tre inlägg neråt.. Tjaffsade med min såkallade coach idag, dvs. min mentor om att jag inte ska behöva vänta 5 timmar och lalala.. Men nej, envis. Så fick jag ett sms från min älskling på vägen till bilen - han hade fixat så att jag inte blev struken från kursen som jag körde i. Hur underbar är inte han? 2 minuter tog de för han och för mig tog de 30 minuter utan något resultat, bara onödigt tjaffs. Älskar dig gubben!




Give me your hand

Herregud.. Idag åkte jag, mamma och jenyi till Södertälje för att ta vaccinationssprutan mot Hepatit A och B, jag kommer ihåg att förra gången var jag nervös, men det kändes knappt. Men nu, ouf, nu kändes det ordentligt. Man får inte vara spänd i musklerna heller och jag som gymmade igår och har världens träningsvärk idag fick ju då väldigt ont va.. Men, nu är det klart. Nu har jag i alla fall cirka 15 års skydd! Läkaren/sköterskan som tog sprutan på mig bad mig lägga mig ner flera gånger för hon trodde att jag skulle tuppa av, och det kändes också som om jag skulle det men jag la mig ändå inte ner.. Envis.....


Uscha!



Tear into a can

Hade ett muntligt prov idag, tror det är första gången jag gör ett muntligt prov faktiskt utan att skolka. Gick bra, men det är lite jobbigt att prata sådär när det sitter en helt grupp människor och bara stirrar på en. Även fast jag kände alla i den gruppen grymt bra så blir det en slags spänd stämmning. Känner du som jag? Gör som jag. Jag väljer att istället för att stirra ner mig i pappret så tittar jag bara på läraren och tänker på mitt ordval och att inte prata för fort. Då brukar det gå rätt bra, han sa också till mig att jag ska skicka in en vg/mvg del idag så kommer jag få ett bättre betyg, skönt :)

Nu ska jag plugga vidare lite med FEK B uppgiften, kom på lite mer hot och så för företaget. Sen blir det lite Italienska pluggning. Btw. Jag hatar Italienska. Speciellt steg 2... Köpte en monster dryck nyss när jag var nere i Centrum och köpte lunch, har aldrig testat den för att jag tycker det smakar så ohälsosamt samt att det är kolsyra i. Ni vet väl att man går upp i vikt av kolsyra? Så jag har tagit bort det helt och hållet från mitt liv förutom i vissa alkoholhaltiga drycker då. Men till min förvåning så var Monster drycken grymt god! Sorry kolsyra, you're back in my life.


hahhaa, sex säljer.. Eller.



Save your crying

Ååååh.... kan någonting gå MER fel idag? Hade en bra dag, en bra morgon. Perfekt tänkte jag. Tills jag fick reda på att mitt möte börjar klockan 5? Och observera då att jag slutade 12.10! Söker upp läraren men hon ber mig ändå vänta till klockan 5. Whats the problem? Grejen är att på mötet skulle vi bara få ett häfte och en bok och redan gå, och jag har redan boken så jag bad om häftet men fick jag det? Nej. "FITTAAA!!" så förbannad blev jag..


Intressant? Nej, inte genom att läsa i alla fall. Låt oss åka dit så kommer det ändras ;)




Italian everyone

Har precis kommit hem från lite mat shopping på Ica maxi. Köpte tidningen Topp och Hälsa, rekommenderar den verkligen. Den är fullproppad med allt som är bra för kropp och hälsa!




Give me one moment with you

Innan jag går och lägger mig måste jag tipsa om en jättebra hårspray. Den är ganska dyr, ligger runt 300 kronor men lockarna håller över 24 timmar.. och du, glöm att ha hårsprayen med i väskan på festen! Lämna den hemma.


Köps hos återförsäljare/frisörer.
Bild lånad från www.google.se



I was'nt gonna fake it

Åkte hem till farmor för en fika efter skolan där också papi var, det var mysigt och skönt.. Efter det åkte jag och mamma till robbans och sedan hämtade vi upp hennes kläder på handlarn som hon hade beställt och så hyrde vi en film också, "I love you, man" heter den, och den var verkligen bra, så hyr den om ni ska hyra någon!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!